Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Zoe és foszfor:Nem lehet,hogy mi egy suliba járunk? eléggé hasonlóak a szabályok,lehet hogy csak másképpen beszéljük el.Vásárhelyiek vagytok?
Nem...Én Egomba járok suliba
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
zoe,válaszolnál a kérdésemre? nem költőien tettem fel,sem irónikusan
Az előbb leirtam Kinokánenél.
Amúgy is marad pár barátom, akik ugyanabba a suliba jönnek, csak zenére. Összeszedek pár kottát, az elmélet megy, zongora is, úgyhogy attól néha gyakorolhatok. A gitárt majd még meglátjuk, mennyi kedvem lesz hozzá. V meggondolom magam, és megpróbálkozom a zene fölvételivel.
1000% h nem vennének föl.-lámpaláz
Szerk: Zoé 2009-02-13 18:23:13
beküldve: 2009-02-13 18:12:42
(#11330) zoe,válaszolnál a kérdésemre? nem költőien tettem fel,sem irónikusan
szerk: opsz,kijelentés törölve,látom,hogy szerkesztettél
szerk: opsz,kijelentés törölve,látom,hogy szerkesztettél
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-13 18:14:38
Nincs felvételi. Hozzám jöhet bárki, aki némi hajlandóságot érez a magyar tanulásra.
Előny ha azt mondom, h most is magyart magolok?
Nekem hüly-nek most jutott eszembe, h megnézzem mi lesz a versenyen. eddig tiszta +ba tanultam. Fene vigye el. A tanárnő marhaságot beszélt nekem 2-órát!
Exiled: nem járunk egy suliba, elhiheted. Nálunk a zenét nem megszerettetik, hanem megutáltatják. Mit gondolsz, mér akarok én jövőre rajzra felvételizni? A zenét folytatom magamtól.
Szerk: Zoé 2009-02-13 18:13:24
beküldve: 2009-02-13 18:10:27
(#11327) Zoe és foszfor:Nem lehet,hogy mi egy suliba járunk? eléggé hasonlóak a szabályok,lehet hogy csak másképpen beszéljük el.Vásárhelyiek vagytok?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nincs felvételi. Hozzám jöhet bárki, aki némi hajlandóságot érez a magyar tanulásra.
Azt hittem ez már amúgy is természetes... Mert nekünk már az utolsó években szinte minden tanár engedte az evést-ivást - olyan is volt, hogy kértek valamiből kóstolót.
Akik nem engedték, mind amolyan vén rókák voltak, régi, már soha nem változó szabályokkal...
Nem tudom mennyire nyugtat meg, de
Akik nem engedték, mind amolyan vén rókák voltak, régi, már soha nem változó szabályokkal...
én ilyen tanár leszek! Enni-inni, rágó stb. de tanulj. Úgyis az a lényeg.
Szeretnék hozzád járni suliba-órára. Mi a felvételi?
-Ha majd visszacsöktem annyi évet.--attól meg isten mencs!-
Szerk: Zoé 2009-02-13 18:09:24
Azt hittem ez már amúgy is természetes... Mert nekünk már az utolsó években szinte minden tanár engedte az evést-ivást - olyan is volt, hogy kértek valamiből kóstolót.
én ilyen tanár leszek! Enni-inni, rágó stb. de tanulj. Úgyis az a lényeg.
Olyan tanárom nekem is volt, aki megengedte, hogy együnk az óráján, azt mondta, hogy nehogy már az ő lelkén száradjon, hogy éhezünk.
Az ellenőrző hiány az egyik középsulis tanárom elég elmésen oldotta meg, ha jó jegyet kaptál és nem volt ellenőrződ nem csinált ügyet belőle, de 1-es é 2-es esetén ellenőző hiányában járt még egy bónusz karó is.
Az ellenőrző hiány az egyik középsulis tanárom elég elmésen oldotta meg, ha jó jegyet kaptál és nem volt ellenőrződ nem csinált ügyet belőle, de 1-es é 2-es esetén ellenőző hiányában járt még egy bónusz karó is.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-02-13 18:02:14
beküldve: 2009-02-13 18:00:25
(#11322) Az én sulimban is élnek ilyen szabályok
Lányoknak miniszoknya, smink, körömfestés (50 Ft a lemosó kizárva.
A tanárok szünetekben berontanak az osztályba és kizavarnak mindenkit (kivéve a 20 perces kajaszünetben)...Ha nincs kinnt mindenki a hetes osztályfőnökit kap, 3 osztályfőnöki után jár az igazgatói...Ilyenkor ajánlom a "bezárkózni a WC-fülkébe" taktikát!
3 ellenőrző hiány is osztályfőnöki...
20.000 (!) Ft feletti értéktárgyat nem lehet(ne) bevinnni - telefon, zenelejátszó, szal minden fontos dolog Telefon kikapcsolva (nem lehalkítva!)!! Ha elveszik csak délután a szülő veheti át...
De szerencsére sok jófej tanár van, sőt néha még a diri is tökre rendes.
Most csak ennyi jutott eszembe...asszem elkéne olvasnom a házirendet
Szerk: De ezek nem olyan rémesek, csak az első évben volt szokatlan a laza általánosban eltöltött 8 év után, meghát szerencsére senki se veszi olyan komolyan ezeket.
Lányoknak miniszoknya, smink, körömfestés (50 Ft a lemosó kizárva.
A tanárok szünetekben berontanak az osztályba és kizavarnak mindenkit (kivéve a 20 perces kajaszünetben)...Ha nincs kinnt mindenki a hetes osztályfőnökit kap, 3 osztályfőnöki után jár az igazgatói...Ilyenkor ajánlom a "bezárkózni a WC-fülkébe" taktikát!
3 ellenőrző hiány is osztályfőnöki...
20.000 (!) Ft feletti értéktárgyat nem lehet(ne) bevinnni - telefon, zenelejátszó, szal minden fontos dolog Telefon kikapcsolva (nem lehalkítva!)!! Ha elveszik csak délután a szülő veheti át...
De szerencsére sok jófej tanár van, sőt néha még a diri is tökre rendes.
Most csak ennyi jutott eszembe...asszem elkéne olvasnom a házirendet
Szerk: De ezek nem olyan rémesek, csak az első évben volt szokatlan a laza általánosban eltöltött 8 év után, meghát szerencsére senki se veszi olyan komolyan ezeket.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-02-13 18:19:50
beküldve: 2009-02-13 17:59:00
(#11321) itt középiskolába csak az emeletre nem engednek fel minket igaz mi mindig fellógunk és ott vagyunkXD(tehetek én róla hogy sokkal csendesebb és melegebb van fent ott mint lent ahol fél percenként nyitogatják az ajtót és olyan nagy zaj van )
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-13 18:00:20
Szerk: .., 2009-02-13 18:00:09
beküldve: 2009-02-13 17:56:45
(#11319) Na én is itt vaok. A péntek 13-hoz képest elég jó napom volt, ha csak azt nem vesszük, h mindjárt fölrobban az agyam. Főleg ha még1 magyar bármit kell elolvassak.
Exiled: Hát ez már tényleg durva. Én is zenére járok, és nálunk is vannak kb ugyanezek a szabályok, de akkor is. Mi a fene az? Iskola vagy börtön?
Nálunk különbség, h hiába vannak a szabályok, néhányan még azér is megszegik. Pár osztálytársam, lányok, direkt feketére festik a körmüket, h véletlenül se kerülje el senki figyelmét. - Bár a kifestésért én nem vaok oda.- Ma a padtársam az első lépcsőn jön föl, kezében a telefon, az oszi utána, visszarántotta, elvette a mobilt, és matekon jól lecseszte. Mintha egyáltalán fölvette volna. Meg se hallotta.
Nem mondom, én betartom a szabályokat, nagyjából.
Hát ez kicsit hosszú lett, de azt még hozzáteszem, h ezek után, ha jobban meggondoljuk, nem csoda, h mindenér mi vagyunk a hibásak, ami a suliba történik.
Exiled: Hát ez már tényleg durva. Én is zenére járok, és nálunk is vannak kb ugyanezek a szabályok, de akkor is. Mi a fene az? Iskola vagy börtön?
Nálunk különbség, h hiába vannak a szabályok, néhányan még azér is megszegik. Pár osztálytársam, lányok, direkt feketére festik a körmüket, h véletlenül se kerülje el senki figyelmét. - Bár a kifestésért én nem vaok oda.- Ma a padtársam az első lépcsőn jön föl, kezében a telefon, az oszi utána, visszarántotta, elvette a mobilt, és matekon jól lecseszte. Mintha egyáltalán fölvette volna. Meg se hallotta.
Nem mondom, én betartom a szabályokat, nagyjából.
Csak telefon, MP3 és néha fényképező van nálam.
Hát ez kicsit hosszú lett, de azt még hozzáteszem, h ezek után, ha jobban meggondoljuk, nem csoda, h mindenér mi vagyunk a hibásak, ami a suliba történik.
Szerk: Zoé 2009-02-13 17:59:28
beküldve: 2009-02-13 17:55:39
(#11318) és tudod mi a fasza? hogy ez csak a diákoknak van megtiltva... Már többször volt olyan,hogy tanároknak magánügyben csörrent meg a mobiljuk órán...ezen felül a tanárok 50%-ának műkörme van...De a matektanárt naaaagyon szeressük^^ ő engedi,hogy együnk ótrán,igyunk meg rágózzunk,meg úgy üljünk,ahogy akarunk,addig amíg rendesen dolgozunk(mit ne mondjak,mi ilyenek vagyunk^^ most uis kaptunk 70 tételt egy hétre,suliban meg otthon is azon dolgozhatunk,órán azt mondja ülehetünk csoportokban,párokban,egyedül, a lényeg,hogy dolgozzunk^^ meg azt is megengedte hogy egyek^^ ilyen tanárnak kéne mindenkinek lennie. )