Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Amilyen vaksi, úgyse veszi észre.
Kéremszépentisztelettel, ne bántsuk a vaksikat, mert Miho tan'tónéni is az.
Hogy ééén gonosz??? Kérlek szépen, én egy kisangyal vagyok!!! -Jó jó. Van benne valami. A füldugó helyett viszont asszem legyen inkább fülhallgató. Amilyen vaksi, úgyse veszi észre.
am milyen zenéket hallgatsz?
hmm akkor én is lehetek angyal max bukott
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Arigatou, Naruto sensei-.
Jó , h eszembe jutott. Ne felejtsek el egy jókora ragasztót vinni, mer az egyik lány a 7-ből továbbjutott. Ő is 3-dik, és be nem áll a szája. A buszon majd hallgathatom.
Jó , h eszembe jutott. Ne felejtsek el egy jókora ragasztót vinni, mer az egyik lány a 7-ből továbbjutott. Ő is 3-dik, és be nem áll a szája. A buszon majd hallgathatom.
kis gonosz vagy vigyél magaddal füldugót és ha nem mozog a szája akkor jön az ,hogy aha.
csak nehogy valami rossz süljön ki belőle
Hogy ééén gonosz??? Kérlek szépen, én egy kisangyal vagyok!!! -Jó jó. Van benne valami. A füldugó helyett viszont asszem legyen inkább fülhallgató. Amilyen vaksi, úgyse veszi észre.
Arigatou, Naruto sensei-.
kis gonosz vagy vigyél magaddal füldugót és ha nem mozog a szája akkor jön az ,hogy aha.
csak nehogy valami rossz süljön ki belőle
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Igen a kopástól én is ki vagyok kicsit, de nem adom fel! Most már alakul.
Olyan körömlakkot keresek! Mert ugyan ez is sötét lila. de nem olyan... Eleve úgy kell festenem, hogy ilyen sötét legyen, hogy egy réteg fekete, és rá egy réteg lila.
Nah mindegy, azt hiszem ez nem mindenkit érdekel, úgyhogy fogd be Miho
Olyan körömlakkot keresek! Mert ugyan ez is sötét lila. de nem olyan... Eleve úgy kell festenem, hogy ilyen sötét legyen, hogy egy réteg fekete, és rá egy réteg lila.
Nah mindegy, azt hiszem ez nem mindenkit érdekel, úgyhogy fogd be Miho
Zoe!Használd az erőt!!!
Biztos sikerülni fog...két rámen közt rád gondolok majd hogy sikerüljön!
Arigatou, Naruto sensei-. -Addiktgyanús, azér még nem vagy mester.
Vörös haj: nekem lényegében tetszik.
Lila köröm?- hát az azér nem annyira-függ: milyen.
Szerk: Zoé 2009-02-13 18:42:29
beküldve: 2009-02-13 18:34:55
(#11341) Zoe!Használd az erőt!!!
Ezt komolyan mondod? Szánalmas... Miért ne lehetne vörös haja egy lánynak - az már kit érdekel, hogy milyen vörös - hiszen a vörös olyan "nőcis" hajszín. Vagy pont ezért? Biztos irigyek voltak.
Amúgy nekem is vörös a hajam, és a körmöm épp lila-fekete. Ízlés-rokon.
Azóta felhagytam a hajfestéssel. Azon egyszerű okból, hogy még a sima bemosó is 2 évig kopott lefelé. Már untam az állandó tőfestést. De a körmöm jelenleg olyan sötétlilás, ha meg még egy réteget felhúznék akkor már fekete lenne.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-13 18:32:36
(#11339) Köszönöm. Azér szurkoljatok, h ne olyan tételt kapjak ki, mint amilyet olvastam az egyik lánytól.2001-es, mer tőlem aztán vmi szerelmes regényt ne várjanak.-bár lehet, h a csaj eltévesztette a termet.
Sok sikert holnapra!
Egy jó nagy kalap ...-t Neked!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-13 18:31:07
Na jó. - Könyvek, füzetek összecsapva, be a táskába-
Mostmár annyit magoltam, h ha holnap azzal jövök vissza,h nem sikerült a tételt megoldani, -szerencsétlenségemre- esetleg nem jutok az országosra, akkor valaki üssön le!-mielőtt a tanárnő tenné.
Mostmár annyit magoltam, h ha holnap azzal jövök vissza,h nem sikerült a tételt megoldani, -szerencsétlenségemre- esetleg nem jutok az országosra, akkor valaki üssön le!-mielőtt a tanárnő tenné.
biztos menni fog én szurkolok
de önfeláldozó vagyok és az agyonütésben is segíthetek
Szerk: mad_chan 2009-02-13 18:31:12
beküldve: 2009-02-13 18:28:12
(#11335) Na jó. - Könyvek, füzetek összecsapva, be a táskába-
Exiled: Részvétem. Anno még gimiben engem a mahagóni vörös hajamért és a lila körmömért akartak elkapni.
Ezt komolyan mondod? Szánalmas... Miért ne lehetne vörös haja egy lánynak - az már kit érdekel, hogy milyen vörös - hiszen a vörös olyan "nőcis" hajszín. Vagy pont ezért? Biztos irigyek voltak.
Amúgy nekem is vörös a hajam, és a körmöm épp lila-fekete. Ízlés-rokon.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-13 18:26:54
beküldve: 2009-02-13 18:17:48
(#11333) Exiled: Részvétem. Anno még gimiben engem a mahagóni vörös hajamért és a lila körmömért akartak elkapni. Jön a nő, hogy holnapra tüntessem el a fejemről ezt az ocsmány színt! Nézek vissza, hogy ez normális? Hajfestéket EGY nap alatt? Szóval a szint megvolt....
A körmödre meg sörélesztős bogyót ajánlok. Meg A-vitamint, ha nem akarsz lakkozni.
A körmödre meg sörélesztős bogyót ajánlok. Meg A-vitamint, ha nem akarsz lakkozni.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]