Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-13 20:17:50
(#11362) yayy emberek... bekptam msn-en egy vírust, avg-vel töröltem,(lefuttattam a scan-t minden meghajtón) és még mindig itt van... egyfojtában bezárja az msn-t,meg a játékokat...
Már igazán megtanulhattad volna, hogy nem szabad rákattintani minden hülyeségre.
beküldve: 2009-02-13 19:59:42
(#11360) yayy emberek... bekptam msn-en egy vírust, avg-vel töröltem,(lefuttattam a scan-t minden meghajtón) és még mindig itt van... egyfojtában bezárja az msn-t,meg a játékokat...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nem...Én Egomba járok suliba
Foszfor, melyik suliba jársz? Én lenni egomi diák. *Balassa powa*
beküldve: 2009-02-13 19:30:31
(#11358) Szeeegény fiúka... Biztos csak tetszel nekiii...
Bocsi, nem hagyhattam ki...
Isten mencs!!!!!!!
Na mentem. Aztán még később fölnézek. Pá.
Szerk: Zoé 2009-02-13 19:13:04
Szeeegény fiúka... Biztos csak tetszel nekiii...
Bocsi, nem hagyhattam ki...
beküldve: 2009-02-13 19:08:21
(#11354) én mentem tanulni további kellemes fórumozást
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Köszi a tanácsot. próbáltam egy srácnál, aki az idegeimre ment, most meg minden orán egyfolytában a nevemet koptatja.
Jézus, h én ezér hányszor megvertem....
Mostmár hozzá sem merek érni, mer szegény elbőgi magát és beárul. A kis nyuszi. Az idegszálaimon táncol, +direkt sejpit. Ha elküldöm a frc-ba, akkor én vaok a hibás.
De egyszer eskü, h fölakasztom a fogasra. -ez már egyszer bevált.
Na nézze már meg valaki!!!!! -Rászokóban- haladás
Persze ne maradjon el az öröm: Hurrrrááááá!-és befogtam.
Jézus, h én ezér hányszor megvertem....
Mostmár hozzá sem merek érni, mer szegény elbőgi magát és beárul. A kis nyuszi. Az idegszálaimon táncol, +direkt sejpit. Ha elküldöm a frc-ba, akkor én vaok a hibás.
De egyszer eskü, h fölakasztom a fogasra. -ez már egyszer bevált.
Na nézze már meg valaki!!!!! -Rászokóban- haladás
Persze ne maradjon el az öröm: Hurrrrááááá!-és befogtam.
Szerk: Zoé 2009-02-13 19:08:55
Dragda:
*leszalad a földszintre, és kicsivel később egy üvegcsével jön vissza*
Nem hiszem el... Kb. két hónapja pihengetett a fiókban egy körömlakk, amit ajándékba kaptunk Anyummal. Meg se néztem... Hát nem a Midnight Plum?!
Nem hiszem el... Kb. két hónapja pihengetett a fiókban egy körömlakk, amit ajándékba kaptunk Anyummal. Meg se néztem... Hát nem a Midnight Plum?!
Még jó, hogy szóltam, mi?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-13 19:00:30
(#11350) Dragda:
Nem hiszem el... Kb. két hónapja pihengetett a fiókban egy körömlakk, amit ajándékba kaptunk Anyummal. Meg se néztem... Hát nem a Midnight Plum?! Szóval köszi a reklámot!
Zoe:
Ééértem... Szóval nem normális... Olyan ismerősöm nekem is volt. Az ilyen tipusú embereket, ha egyáltalán nem akarsz velük társalogni, a legjobb, ha figyelembe se veszed. Azaz, vagy megkéred tisztán és őszíntén, hogy hagyjon békén, vagy nem nézel rá, és nem válaszolsz túl gyakran. Akkor talán észreveszi, hogy épp ideje továbbállni, vagy egyszerűen csak befogni.
Nem hiszem el... Kb. két hónapja pihengetett a fiókban egy körömlakk, amit ajándékba kaptunk Anyummal. Meg se néztem... Hát nem a Midnight Plum?! Szóval köszi a reklámot!
Zoe:
Ééértem... Szóval nem normális... Olyan ismerősöm nekem is volt. Az ilyen tipusú embereket, ha egyáltalán nem akarsz velük társalogni, a legjobb, ha figyelembe se veszed. Azaz, vagy megkéred tisztán és őszíntén, hogy hagyjon békén, vagy nem nézel rá, és nem válaszolsz túl gyakran. Akkor talán észreveszi, hogy épp ideje továbbállni, vagy egyszerűen csak befogni.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-13 19:03:27
beküldve: 2009-02-13 18:51:15
(#11349) Zene, zene, zene. Tiszta mindegy, csak jó legyen. Elég nyitott vagyok, bár most zenét nem igen hallgatok, mivel a gépemen egy sincs. Virusos lett, teljesen újra van állitva, szóval még elég üres. -Mondjuk elég sok együttes van, amiről nem hallottam.
KINOKANE MIHO: -szemüveges vagyok, tehát vaksi. csak nem használom.- Mondjuk úgy értettem, h kicsit nem norm.
KINOKANE MIHO: -szemüveges vagyok, tehát vaksi. csak nem használom.- Mondjuk úgy értettem, h kicsit nem norm.
Szerk: Zoé 2009-02-13 18:52:57
beküldve: 2009-02-13 18:49:32
(#11348) Miho-nak álljon itt egy kis reklám:
Avonos a körömlakk, ha jól emlékszem a Midnight Plum.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]