Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-13 17:52:54
(#11317) nálunk általánosba igen okos tanáraink voltak szakadt a hó nem engedtek ki senkit amint jég darabokká váltak egyből engedték a kölyköket hógolyózni sőt kötelező volt mindig kimenni udvarra mégha -20 fok volt is-.-
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-13 17:50:00
(#11316) hát ez durva engem ilyen szabályok melett rég kivágtak volna a suliból
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Nah ez tényleg durva...
Szerencsédre, ha minden igaz, és az infóm jó, akkor a körömerősítő színtelen, szóval nem fog feltűnni.
De az milyen, hogy szünetben nem lehet az osztályteremben lenni...?! *bemutat a dirinek*
Komolyan mondom...
Azt hiszem, ha egy ilyen igazgatónő fogadna egy iskolában, ahova tanárnak jelentkeznék, sarkon fordulnék, és inkább maradnék kicsit tovább munkanélküli.
Vaaagy...*gonosz kacaj* Miután felvenne, az első munkanapomon goth-cuccokban nyomulnék a suliban. (kifestett arccal, körmökkel, mindennel )
Amúgy értem én, hogy mit akar ezekkel a szigorú szabályokkal - rendet, mi mást - de szerintem ez nagyon hirtelen és radikális lépés. Ezzel sajnos elsősorban ellenszenvet harcol ki magának.
Mariko:
Közben eszembe jutott a válasz. Ugye a következőnek kellene a szünetben történnie: ablaknyitás/szellőztetés.
Ha nyitva az ablak sok minden nem kívánatos esemény történhet... Van fantáziátok elképzelni mik...? Ha nem...
Szerencsédre, ha minden igaz, és az infóm jó, akkor a körömerősítő színtelen, szóval nem fog feltűnni.
De az milyen, hogy szünetben nem lehet az osztályteremben lenni...?! *bemutat a dirinek*
Komolyan mondom...
Azt hiszem, ha egy ilyen igazgatónő fogadna egy iskolában, ahova tanárnak jelentkeznék, sarkon fordulnék, és inkább maradnék kicsit tovább munkanélküli.
Vaaagy...*gonosz kacaj* Miután felvenne, az első munkanapomon goth-cuccokban nyomulnék a suliban. (kifestett arccal, körmökkel, mindennel )
Amúgy értem én, hogy mit akar ezekkel a szigorú szabályokkal - rendet, mi mást - de szerintem ez nagyon hirtelen és radikális lépés. Ezzel sajnos elsősorban ellenszenvet harcol ki magának.
Mariko:
Közben eszembe jutott a válasz. Ugye a következőnek kellene a szünetben történnie: ablaknyitás/szellőztetés.
Ha nyitva az ablak sok minden nem kívánatos esemény történhet... Van fantáziátok elképzelni mik...? Ha nem...
Nálunk például volt olyan, hogy kirepültek dolgok az ablakon... A sulink az Attila úton áll... Szóval ha valami kiröppen az ablakon ráeshet
a. egy járókelőre
b. ha messze röpül az úttestre vagy egyenest egy autóra
És a tanárok rémálma: kiesik a gyerek az ablakon. Tudom, nevetséges... de nem lehetetlen...
Néhány tárgy, amit röppályára állítottunk:
- temérdek papírrepcsi
- banánhéj
- megrohadt szendvics (egy padból került elő)
- tesi órán használt zokni
- üccsis-üveg
- szék... (fel is jelentették a sulit )
a. egy járókelőre
b. ha messze röpül az úttestre vagy egyenest egy autóra
És a tanárok rémálma: kiesik a gyerek az ablakon. Tudom, nevetséges... de nem lehetetlen...
Néhány tárgy, amit röppályára állítottunk:
- temérdek papírrepcsi
- banánhéj
- megrohadt szendvics (egy padból került elő)
- tesi órán használt zokni
- üccsis-üveg
- szék... (fel is jelentették a sulit )
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-13 17:53:08
beküldve: 2009-02-13 17:44:06
(#11314) ha nagyon tudni akarod,ének-zeneibe...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Basszus, milyen suliba jársz? Katonaiba? Ez nagyon durva.
Azt viszont soha életemben nem értettem meg, hogy miért baj, hogy a gyerek szünetben az osztályban van. Mi mindig a klotyóban bújtunk el, hogy ne kelljen télen kimennünk a a mínuszokba.
Azt viszont soha életemben nem értettem meg, hogy miért baj, hogy a gyerek szünetben az osztályban van. Mi mindig a klotyóban bújtunk el, hogy ne kelljen télen kimennünk a a mínuszokba.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-02-13 17:30:53
(#11312) nekem elég szar lesz az új hét...Új szabályok suliban: nincs ellenőrző=szorgalom 1-es.felszerelés/házi hiány= szaktanári fihgyelmeztetéssel egybekötött 1-es.Szünetben az osztályban vagy= osztályfőnöki+szorgalom 1-es.Mobilod bekapcsolva/nem lehalkítva van nálad= elkobzás,csak délután a szülő veheti át a tanáriban...És ezeke a szabályok azóta érnek,amióta új az igazgatónő...igazságtalan egy rendeszer...emellett: Divatos cuccok(lányoknak),mint haspóló,kivágott cuccok(vállrészen is) tiltva,smink/körömfestés tiltva...Komolyan mondom,rettegek,mert fiú létemre lehet,hogy körömerősítő lakkot kell majd kennem a jobb kezem körmeire,a gitározás miatt...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Csatlakozom! MONDO és Con + várakozás.
Mondjuk a MONDO legalább nem sokára megjelenik.. de a Con még eléggé odébb van sajna... Ha lenne hozzá megfelelő tőkém, tuti minden hónapban rendeznék valami kisebb Con szerűséget... Bár lehet azzal kinyírnám a Con feelingjét.
Hisz a Conhoz hozzátartozik a várakozás, a készülődés, a verseny(pl. az elővételes jegyekért ), és a rég várt beteljesedés... CON!!!*nagyon pörög*
Mondjuk a MONDO legalább nem sokára megjelenik.. de a Con még eléggé odébb van sajna... Ha lenne hozzá megfelelő tőkém, tuti minden hónapban rendeznék valami kisebb Con szerűséget... Bár lehet azzal kinyírnám a Con feelingjét.
Hisz a Conhoz hozzátartozik a várakozás, a készülődés, a verseny(pl. az elővételes jegyekért ), és a rég várt beteljesedés... CON!!!*nagyon pörög*
Szia Naruto-kun!
Nah, az tök jó! Gratulálok!
Nah, az tök jó! Gratulálok!
Köszi!Amúgy mizújs veletek?Én már nagyon várom az új Mondot na meg a Con-t!
Kéne dolgozni egy kicsit hogy legyen cash....cosplay,manga,dvd...
Csak 20 rugó kell!!! 1 hónap hétvégén dolgozás!
Na meg meg kéne venni a Naruto Volume 30 at!!
Szerk: Kuran Kaname 2009-02-13 17:13:36
Szia Yume Tsuki!
Jó napom volt, éljenek a péntek 13-ai napok! Most egyedül bulizom itthon, mert szüleim vásárolni mentek... Én meg addig tombolok kicsit...*most is üvölt a hi-fi*
Jó napom volt, éljenek a péntek 13-ai napok! Most egyedül bulizom itthon, mert szüleim vásárolni mentek... Én meg addig tombolok kicsit...*most is üvölt a hi-fi*
Hát akkor örülök, hogy jó napod volt!
És hát igen ez a péntek 13-i nap nem is volt olyan rossz,azt kivéve,hogy majdnem elkéstem első óráról,ez már csak azért is baj,mert a matektanárom olyan,hogy ha még 1 másodpercet is késel akkor is beír igazolatlannak és kiküld az óráról!
De szerencsémre pont beértem És utána meg egy jó kis földrajz témazáró,de szerencsére nem okozott problémát!
Úgyhogy erre csak én is azt tudom mondani, hogy éljen a péntek 13-i napok
Hát akkor hagylak is tovább tombolni
Na mennem kell sziasztok és mindenkinek további szép napot!!!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-02-13 17:07:28
beküldve: 2009-02-13 16:54:58
(#11308) jaja jó ez a nap
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Ugh, te szegény... Én hosszú évek alatt fejlesztettem ki a hűvös "technikát", amivel a legtöbb konfliktus elkerülhető (persze ha rossz kedvem van, vagy fáradt vagyok, akkor is ezt alkalmazom, amit a körülöttem élő értetlen/rosszindulatú egyedek sokszor távolságtartóként értelmeznek. ). Azért egy-két kellemetlen eset velem is előfordult; legutóbb az AnimeKarácsony alkalmával; amikor a tömegben egy alacsony, nagyobb darab férfi rátapadt a hátsó felemre. Aztán lassan elkezdtem a könyököm a gyomrába fúrni...
Baniaa: legjobb védekezés a támadás; nyugodtan te is lehúzhatod az ő mániáit! Aki meg a barátjáról ilyet mond, nem is igazi barát
Baniaa: legjobb védekezés a támadás; nyugodtan te is lehúzhatod az ő mániáit! Aki meg a barátjáról ilyet mond, nem is igazi barát
beküldve: 2009-02-13 16:50:08
(#11305) Sziasztok!Nem is szerencsétlen a péntek 13.
Egy óra alatt beszereztem angolból egy 5-öst!!
Egy óra alatt beszereztem angolból egy 5-öst!!
Szia Yume Tsuki!
beküldve: 2009-02-13 16:35:21
(#11303) Sziasztok!!
Milyen napotok volt? Remélem jó! Nekem egész elviselhető volt!
Milyen napotok volt? Remélem jó! Nekem egész elviselhető volt!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)