Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Péntek 13! A kedvenc napom!
Szintúgy! Szeánszozzunk egyet együtt.
Akkor én is csatlakozok.
Mi van??? Asszem valahol elakadtam. Nekem semmi bajom azzal a nappal, de....péntek 13.? szeánsz, kedvenc nap?
Szintúgy! Szeánszozzunk egyet együtt.
Akkor én is csatlakozok.
,,Hitler fején ugrálok!"
ugye tudjátok holnap milyen nap lesz?
Kedvenc nap??? Na ez új. Ugye vicc????
ugye tudjátok holnap milyen nap lesz?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-12 20:46:27
Köszönöm a jó tanácsot! Muszáj megpróbálnom megfogadni... Lehet csinálok egy japán hétvégét; elküldöm az Ősöket moziba szombaton, étterembe vasárnap este, és enyém a lakás. Rányomom a laptopot a TV-re és J-koncikat nézek és üvöltetek. Szakét iszogatok és veszek pockyt is.
Barbara-chan: De jó, hogy mondod!
Barbara-chan: De jó, hogy mondod!
PÉNTEK 13!!!
Imádom!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-12 20:45:10
beküldve: 2009-02-12 20:42:16
(#11250) ugye tudjátok holnap milyen nap lesz?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
szerk.:
Naruto-kunnál a pont! Még nem tudom. Valószínűleg idegbajosan kuporgok majd a sarokban, álmatlanul vergődöm az ágyban, és hasonlók, mert jövő héten hétfőn derül ki a nyelvvizsga eredményem.
Szerintem meg amig megtudod, addig feledkezz meg róla, és érezd jól magad . Ha már tudod, akkor újongj v más ha rossz.-fogadunk, h jó lesz?
Recept a zenevizsgák után-ha még nincs eredmény
Szerk: Zoé 2009-02-12 20:41:13
beküldve: 2009-02-12 20:31:06
(#11248) Ha tél szereti a nyarat...
HA...
Tehát akkor feltesszük, hogy ez az állítás igaz, annak ellenére, hogy tél nem szeretheti a nyarat?
Ha feltesszük, akkor viszont Zoe-nak igaza lehet.
...*feladja, és megnézi a Spoiler-t*
Nah ez jó...
szerk.:
Naruto-kunnál a pont! Még nem tudom. Valószínűleg idegbajosan kuporgok majd a sarokban, álmatlanul vergődöm az ágyban, és hasonlók, mert jövő héten hétfőn derül ki a nyelvvizsga eredményem.
HA...
Tehát akkor feltesszük, hogy ez az állítás igaz, annak ellenére, hogy tél nem szeretheti a nyarat?
Ha feltesszük, akkor viszont Zoe-nak igaza lehet.
...*feladja, és megnézi a Spoiler-t*
Nah ez jó...
szerk.:
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-12 20:34:22
Rendben! Zoe-nek lövése sincs! Más?
Ugye az a sincs! ott nem az akar lenni, h nincset irtam helyette?-mer tiszta akarattal volt,-nem kifogás!
Ugye az a sincs! ott nem az akar lenni, h nincset irtam helyette?-mer tiszta akarattal volt,-nem kifogás!
beküldve: 2009-02-12 20:30:21
(#11246) Megvan a téma!!!
Naruto-kun fogta a pennát!Igen megfogta de akkor elfelejtette mit akart írni...na jó miről is akartam...mmm...manga...nem...an nak van saját topicja...és ekkor bevillant! Mit Csináltok a hétvégén?
Tádáááám
És a világban béke honol hála aaaaa Pindúr pa....
akarom mondani Naruto-kunnak
Naruto-kun fogta a pennát!Igen megfogta de akkor elfelejtette mit akart írni...na jó miről is akartam...mmm...manga...nem...an nak van saját topicja...és ekkor bevillant! Mit Csináltok a hétvégén?
Tádáááám
És a világban béke honol hála aaaaa Pindúr pa....
akarom mondani Naruto-kunnak
Aizen: Hát a másodikra lövésem nincs.
Rendben! Zoe-nek lövése sincs! Más?
Az első: ha azt vesszük amit irtál, akkor szereti, de ha jobban meggondoljuk a tavasz épp az ősz ellentéte, szóval nem.
Hát, hogyha úgy nézzük, ahogy most te mondtad, akkor nem, de egyébként se.
Kizárólag az olvassa el a Spoiler-t, aki már feladta az én kérdéseimre a válasz adást.
Mert a nyár nem szeretheti a telet, mert ahogy mondtad, az ősz ellentéte a tavasznak. Ezért ez a nyár és a tél párosításra.
Az eredeti válasz:
A nyár szereti a tavaszt.
Az ősz szereti a telet.
Az eredeti válasz:
A nyár szereti a tavaszt.
Az ősz szereti a telet.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-12 20:20:36
beküldve: 2009-02-12 20:17:20
(#11244) *integet Aizennek*
Szerintem a tavasz szereti az őszt, mert hála neki van minden éven új munkája. És fordítva is igaz.
Második kérdésre meg határozott igen a válaszom.
Szerintem a tavasz szereti az őszt, mert hála neki van minden éven új munkája. És fordítva is igaz.
Második kérdésre meg határozott igen a válaszom.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-12 20:18:42
ha jobban meggondoljuk a tavasz épp az ősz ellentéte, szóval nem. - v épp ezér igen?
Ezen az elven Aizen állítása is megbukna. Mert nyár és tél is ellentétei egymásnak.