Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ejjj... Ezt már nem hagyhatom szó nélkül.. Sajnos. Mint jövendőbeli ELTE BTK magyar szakos kötelességem kiállni ezért a tantárgyért. Most kivételesen helyt adok annak, hogy a tanárt szidjátok... de a tárgyat ne bántsátok, az nem tehet róla, hogy ilyen gyökereket is engednek oktatni... (Jah közben látom Zoe írta, hogy szereti a magyart. Helyes-helyes... )
Barbara-chan: Még ugyan nem vagyok túlzottan jártas az oktatási törvényekben, de tudtommal, ha egy szakóra elmarad - esetünkben a töri - akkor az adott szaktárgynak megfelelő helyettesítést kell biztosítania az iskolának. Ha ez nem kivitelezhető, más szak órát akkor sem lhet rajta tartani. Lyukas órának kellene lennie. Felügyelőtanárral.
Legalábbis a mi ulinkban ez volt.
Naruto-kun: Milyen suliba jársz? Hogy jobb lett az eredményed itt Pesten az tök jó! *Budapest, Budapest de csodááás...*
Barbara-chan: Még ugyan nem vagyok túlzottan jártas az oktatási törvényekben, de tudtommal, ha egy szakóra elmarad - esetünkben a töri - akkor az adott szaktárgynak megfelelő helyettesítést kell biztosítania az iskolának. Ha ez nem kivitelezhető, más szak órát akkor sem lhet rajta tartani. Lyukas órának kellene lennie. Felügyelőtanárral.
Legalábbis a mi ulinkban ez volt.
Naruto-kun: Milyen suliba jársz? Hogy jobb lett az eredményed itt Pesten az tök jó! *Budapest, Budapest de csodááás...*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-12 17:21:39
beküldve: 2009-02-12 17:17:12
(#11196) Konichiwa Kinokane Miho-san!Tanulni kellett mostanság!
Évvégén meg lesz az eredménye...mióta Pestre járok suliba azóta sokkal jobb a tanulmányi eredményem!
Kiráááály!!!
Évvégén meg lesz az eredménye...mióta Pestre járok suliba azóta sokkal jobb a tanulmányi eredményem!
Kiráááály!!!
sziasztok! elegem van holnap megint törin irodalmazni fugnk és így holnap 3 irodalmunk lesz ráadásul ma is már 2 töri helyett az volt
Elhiheted, átérzem a helyzeted, és csak annyit mondok mostmár, h le az irodalommal és magyarral! -de csak akkor, ha ennyit nyaggatnak vele. (én különb. szeretem)
mielőtt vki beleköt, a különb-öt direkt irtam igy.
Szerk: Zoé 2009-02-12 17:11:51
Konicsiwaaa Naruto-kun!
Tényleg elég keveset vagy fent mostanság, ez nekem is feltűnt..,
If you have cookies, I will come to the dark side!
Tényleg elég keveset vagy fent mostanság, ez nekem is feltűnt..,
Bár az is lehet, hogy én vagyok túl sokat fönt...
De reméljük most majd bepótolod. If you have cookies, I will come to the dark side!
beküldve: 2009-02-12 17:00:58
(#11193) sziasztok! elegem van holnap megint törin irodalmazni fugnk és így holnap 3 irodalmunk lesz ráadásul ma is már 2 töri helyett az volt
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Az szóljon meg, akinek életében nem voltak hibái.
Megszóllak
Ja. Csak magad hibáztathaod.-válasz Kaminagának. Most jöhet a kifogás, h direkt van igy irva, v a beismerés, h el van rontva. -Hibáztathatod.
beküldve: 2009-02-12 16:37:41
(#11191) Sziasztok!!!Mizu veletek?Mostanában kicsit kevesebbet vagyok fent...de most...eljött az idő!!! The return of the Ninja
puuu--hööööö*lélegzet DARTH VADER MASZKBAN*
Come to the dark side...we have cookies!!
puuu--hööööö*lélegzet DARTH VADER MASZKBAN*
Come to the dark side...we have cookies!!
Megszóllak
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-02-12 16:35:11
2 óra furujazenekart kell végigüjjek, szünet nélkül. És muszály
Khm... furulya és muszáj...Azt, hogy üljek, már csak így zárójelben...
Bocsika, de nem voltam pont olyan kedvemben, h az irásomra figyeljek, v visszaolvassam, h mit irtam.
És még van 10 tételem magyarból, amit át kell böngésszek. Olyan hülyeségek vannak bennük, h csak.
Na jóéjt mindenkinek.
Na jóéjt mindenkinek.
Huh, még emlékszem, mikor én is készítgettem a magyar tételeket(emeltet), meg magoltam és görcsöltem. És nem is volt meg végül az összes, egészen konkréten a 20 (vagy csak 10? ) nyelvtan tételből megvolt kettő, úgy-ahogy, de végül tök jól sikerült, 75% lett. Áh, a régi szép idők...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
2 óra furujazenekart kell végigüjjek, szünet nélkül. És muszály
Khm... furulya és muszáj...Azt, hogy üljek, már csak így zárójelben...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-12 11:40:29
beküldve: 2009-02-12 09:59:47
(#11186) お早う...!/Reggelt...!*ásít va int*
Meséljetek, milyen napotok van/volt/lesz? Nekem még csak most kezdődött, szóval majd később talán tudok miről mesélni...
Meséljetek, milyen napotok van/volt/lesz? Nekem még csak most kezdődött, szóval majd később talán tudok miről mesélni...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-12 11:13:05
A holnapi nappal csak annyi bajom van, h 2 óra furujazenekart kell végigüjjek, szünet nélkül. És muszály mennem, mer nem járok kórusra, és vagy ez vagy az. Hogy én mennyire utálom. És még van 10 tételem magyarból, amit át kell böngésszek. Olyan hülyeségek vannak bennük, h csak.
Na jóéjt mindenkinek.
Na jóéjt mindenkinek.
részvétem
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
beküldve: 2009-02-11 21:29:47
(#11183) hali
bakker srácok, mi van itt? feljövök h elolvassam mi volt ma, gondolom max 2 oldal, erre 6. vki aki végig olvasta összefoglalná, h volt-e bármi érdekes, v csak 'hali, voltam gitározni, szar az élet, imádom az animét' mer nincs kedvem 6 oldalon átrágni magam
köszi
szerk2: akkor majd holnap bye. mentem etanolt pusztítani
bakker srácok, mi van itt? feljövök h elolvassam mi volt ma, gondolom max 2 oldal, erre 6. vki aki végig olvasta összefoglalná, h volt-e bármi érdekes, v csak 'hali, voltam gitározni, szar az élet, imádom az animét' mer nincs kedvem 6 oldalon átrágni magam
köszi
szerk2: akkor majd holnap bye. mentem etanolt pusztítani
-
Szerk: ∂z 2009-02-11 21:47:06