Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
De a névválasztása így sem utal túlzott agyműködésre.
Hát igen. Nem erőltette meg magát.
Zsuli 2 ???
???
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-12 19:33:40
Igazad van, nem ismerjük! Nem mondhatom így egy ismeretlenre, hogy bunkó. De a névválasztása így sem utal túlzott agyműködésre.
(Nah tessék, így már szebb. )
Következtetés a fentiekből: Zsuli 2 ???
Ja, nem vonunk le következtetést boritó és név alapján. Én kb 10 nevet megpróbáltam, mire végül erre maradtam.
Szerk: Zoé 2009-02-12 19:29:11
Igazad van, nem ismerjük! Nem mondhatom így egy ismeretlenre, hogy bunkó. De a névválasztása így sem utal túlzott agyműködésre.
Lehet velem van a baj?
Veled csak annyi a baj, hogy egyből bunkónak nézed. Természetes ő is hibás...részben, mert hát, egy akkor felhasználónevet írni egy fórumra, hogy
anyád
, az már kicsit bunkóság. Na ezzel én is beszálltam ebbe az ördögi körbe. Én is bunkónak neveztem.
,,Hitler fején ugrálok!"
Persze, tudom én, a különböző hiperűrdisznó és repülőatomkrumpli és társai... De ez nem hülye, ez BUNKÓ. Szerintem. Aztán ki tudja... Lehet velem van a baj?
Elég ha hallja. Hangzást látni...
Szinesztézia metál!
A már napok óta elhúzódó témát tekintve pedig elég frusztrált lehet a mostani középiskolai élet. -.o
Régen, mikor még kisebb és még fiatalabb voltam én is eljátszottam a gondolattal, hogy majd tanár leszek. De aztán kinőttem a mesékből és most már tudom, hogy mekdonáldzos leszek.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Láttátok az új tag nevét...? Én mindjárt hanyattesek...
lol A név: anyád ...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
A név: anyád ...
Á, szoktak ilyeneket. Mindenféle (hülye) felhasználónevet kitalálnak.
,,Hitler fején ugrálok!"
Hol,hol,hol,hol?????
Katt a fenti Fórum feliratra, és a topikok alatt ott van, hogy kik vannak fent, meg, hogy ki az új tag...
Hol,hol,hol,hol?????
Na azt látom, h az én avatárom megint lefoglalta vki. választhatok mást. asszem jobb, ha rajzolok egyet.
Nagy Anna-köszi.
Szerk: Zoé 2009-02-12 19:01:58
beküldve: 2009-02-12 18:52:33
(#11216) Láttátok az új tag nevét...? Én mindjárt hanyattesek...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-12 18:53:57
miért,énekórán mennyire látod a hangközök hangzását?
Elég ha hallja. Hangzást látni...
Mondjuk a kémia lényege épp az, h olyasmikkel foglalkozik, amit nem lehet látni, de azér van.
Szerk: Zoé 2009-02-12 18:56:08
beküldve: 2009-02-12 18:46:21
(#11214) miért,énekórán mennyire látod a hangközök hangzását?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Riku: nem, szerintem nem a tanárral van a baj, hanem azzal, hogy lesz*rom a kémiát. Most nagyon nem tud érdekelni, hogy összeöntünk két színes löttyöt és lesz belőle egy másik színes lötty.
Bezzeg a fizika az rulzik. Én több logikát találtam benne, mint a kémiában.
Bezzeg a fizika az rulzik. Én több logikát találtam benne, mint a kémiában.
Engem sem mozgat meg különösebben a dolog. Nem is látjuk, amiről beszélgetünk (pl.: atompálya), akkor meg mi értelme?