Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Zoe:
Onnan van, hogy több, mint 50 h.sz.-ed van és így kapsz egy újabb rangot.
Ha már elmondták - biztos elmondták - akkor bocsi...
Na hát ez meg mióta van?
Nem, nem mondták Mondjuk lassan magam is rájöttem. De kössz.
beküldve: 2009-02-11 19:52:26
(#11166) Azzi: Nagyon okos gondolat!
Baniaa: Amit én eddig megvettem kötetek (a 1. 2. 3-dik) közül szerintem a 3. a legjobb.
Baniaa: Amit én eddig megvettem kötetek (a 1. 2. 3-dik) közül szerintem a 3. a legjobb.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-11 19:53:25
.jövőre meg nem lesz fizika és biosz jeeejj xD
Azután meg (optimális esetben) nem lesz egyik sem... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
én tavaly küzdtem a biosz és föci kettesért xD
szerencsére már nincs föci...és kémia....jövőre meg nem lesz fizika és biosz jeeejj xD
Azzi: igazad van, de én nem vagyok olyan...nagyon..hmm...belevaló? bátor? nemtom xD
én egy önbizalomhiányos kis --csúnyaszó az örömlány kifejezésére-- vagyok, aki mindig várja h a dolgok belepottyanjanak az ölébe....rajtam már nem lehet változtatni
szerencsére már nincs föci...és kémia....jövőre meg nem lesz fizika és biosz jeeejj xD
Azzi: igazad van, de én nem vagyok olyan...nagyon..hmm...belevaló? bátor? nemtom xD
én egy önbizalomhiányos kis --csúnyaszó az örömlány kifejezésére-- vagyok, aki mindig várja h a dolgok belepottyanjanak az ölébe....rajtam már nem lehet változtatni
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-02-11 19:52:08
Hát, én még a 4.-et se vettem meg...
Pedig eddig (sz'tem) az 5.kötet a legjobb.
Szerk: baniaa3 2009-02-11 19:50:15
ááá, semmi, csak a pasi, akibe 6éve bele vagyok zúgva, ma ott mászkált a suliban egy kiscsajjal...és elég jól elvoltak.....olyan, bensőségesen
Sajnos erre csak azt tudom mondani, hogy ha 6 éve bele vagy zúgva és most mégis mással van, akkor csak magadat hibáztathaod
6 évnek elég kellett volna, hogy legyen arra, hogy a kezedbe vedd az irányítást és rástartolj, aztán vagy összejön, vagy megutálod.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-02-11 19:48:04
(#11161)
Szerk: Aizen 2009-02-11 19:48:44
beküldve: 2009-02-11 19:46:33
(#11160) Zoe:
Na hát ez meg mióta van?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-11 19:45:38
Az ilyen felelés és dolgozatírásos dolgokat szeretem. Biológián jól ki lehet használni a füzetet dolgozat írás közben. És a tanárúr még engedi is.
Ugyanez nálunk a fizika-kémia.
beküldve: 2009-02-11 19:33:02
(#11157) Az ilyen felelés és dolgozatírásos dolgokat szeretem. Biológián jól ki lehet használni a füzetet dolgozat írás közben. És a tanárúr még engedi is.
beküldve: 2009-02-11 19:29:33
(#11156) Én 2. lettem a félévi alapján a 34 fős 9. D-ből. 4 db 4-sem lett. Abból 2 majdnem 5-s lett.
Bence, nem megy a kémia? Biztos csak a tanár rossz. A miénk egész jó fej. az 5 db 5-söm mellé kémiából önként szereztem egy 3-t, ez az egész tárgyban a bosszantó.
Bence, nem megy a kémia? Biztos csak a tanár rossz. A miénk egész jó fej. az 5 db 5-söm mellé kémiából önként szereztem egy 3-t, ez az egész tárgyban a bosszantó.
Csak nálunk nincs ilyen rangsor?
Nem tudom, mi csak a kémia ötösökért versenyeztünk tizenegyedikben (szerves kémia rulez ) Én jelenleg a kémia 4-esért küzdök.
beküldve: 2009-02-11 19:11:50
(#11154) na kicsit vissza jöttem(elvolt vk amvjének credit készítésével igaz az amvt is majd elkéne kezdenie)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Csak nálunk nincs ilyen rangsor?
Nem tudom, mi csak a kémia ötösökért versenyeztünk tizenegyedikben (szerves kémia rulez ) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."