Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-11 16:53:59
ááá, semmi, csak a pasi, akibe 6éve bele vagyok zúgva, ma ott mászkált a suliban egy kiscsajjal...és elég jól elvoltak.....olyan, bensőségesen
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-11 16:40:22
(#11119) Szijjasztok ^^ remélem jó napotok volt, mert az enyémet még távolról sem lehetett annak nevezni....
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
kaptam egy szép nagy 4-es föciből,mert elfelejtettem a különbséget a Tundra és a TAJGA szavak között...
Ilyenért négyest adni... Én alapvetően tanárpárti vagyok,de ez nagyon gáz...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-11 16:40:19
üdv néktek fórumlakó sápadt-arcú,lólábcsócsáló ,kuvisz iszogató népség
jajj de szép nap...már csak 56 feladat van hátra matekból,kaptam egy szép nagy 4-es föciből,mert elfelejtettem a különbséget a Tundra és a TAJGA szavak között...
EZT NE VEGYÉTEK KOMOLYAN!NEM SÉRTÉS VOLT,CSAK EGY HÜLYE GYEREK AGYMENÉSE!!
jajj de szép nap...már csak 56 feladat van hátra matekból,kaptam egy szép nagy 4-es föciből,mert elfelejtettem a különbséget a Tundra és a TAJGA szavak között...
Nyugi nem vettük sértésnek! (Legalábbis én nem)
Gratulálok a földrajz négyesednek.
Természetes ha elfelejtesz valamit. Mondjuk nálam nem természetes, mert én mindent elfelejtek
Én pénteken fogok írni föciből,sajnos.Jó sokat kell rá tanulnom.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-02-11 16:14:49
(#11116) üdv néktek fórumlakó sápadt-arcú,lólábcsócsáló ,kuvisz iszogató népség
EZT NE VEGYÉTEK KOMOLYAN!NEM SÉRTÉS VOLT,CSAK EGY HÜLYE GYEREK AGYMENÉSE!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-11 14:58:07
(#11115) Kicsit megkésve ugyan, de szia Barbara-chan!
És üdv Néked, Kiválasztott Azzi-sama*hajlong* Ha így kívánod, legyen így. De bátorkodnék megkérdezni: a vörös szőnyeg nem lenne megfelelőbb?
És üdv Néked, Kiválasztott Azzi-sama*hajlong* Ha így kívánod, legyen így. De bátorkodnék megkérdezni: a vörös szőnyeg nem lenne megfelelőbb?
beküldve: 2009-02-11 14:54:22
(#11114) Természetesen vállalom a díj átadását
Egyébként ugye valakik hoznak rózsaszirmokat, hogy szórják előttem az utat?
Egyébként ugye valakik hoznak rózsaszirmokat, hogy szórják előttem az utat?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-02-11 13:44:01
(#11113) üdv nektek
azta tök jól néz ki a februári mondo címoldala
azta tök jól néz ki a februári mondo címoldala
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-11 13:45:07
Nagyon szívesen. És már ki is találtam a díjátadó személyét.... hm...
Viszont nekem, most mennem kell.
Sziasztok!
*integet*
Azzi, mint a fórum Kiválasztott Kiválasztottja vállalod?
Sziasztok!
*integet*
Az lenne ám csak a megtiszteltetés!
Szia!*szomorkodva, de viszontinteget*
Oh, köszönöm-köszönöm.*bőszen hajolgat*
Akkor mindenképp elmegyek fórumtalira, bár eddig is tervezve volt, dehát egy díjátadást kihagyni végzetes hiba lenne.
Akkor mindenképp elmegyek fórumtalira, bár eddig is tervezve volt, dehát egy díjátadást kihagyni végzetes hiba lenne.
Nagyon szívesen. És már ki is találtam a díjátadó személyét.... hm...
Azzi, mint a fórum Kiválasztott Kiválasztottja vállalod?
Sziasztok!
*integet*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-11 13:30:16
Oh, köszönöm-köszönöm.*bőszen hajolgat*
A cor a szív latin megfelelője. Ha jól emlékszem... *a régi bioszórákra emlékezik*
Ez aztán gyors volt. Játék lefújva, Miho kapja a sütit.
Egy szép nagy alakú szívecskét..... majd még valami cirádát kitalálok rá....
Gratula *kezet ráz veled* "Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-11 13:18:55
További helyzetjelentés: Az anatómia még mindig vacak... Most kezdtünk el a Cor nevű szervvel ismerkedni...
Aki kitalálja mia, bár nem nehéz, mert szinte alap, az kap egy plusz sütit a conon....
A cor
a szív latin megfelelője. Ha jól emlékszem... *a régi bioszórákra emlékezik*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-11 13:17:13