Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Vannak abban szebb dolgok is... Pl hogy ki ellen lett állítva az angyal az Éden kapujához mikor ők már nem akartak visszamenni, és valszín a leszármazottaik sem. És ha ők voltak ketten, akkor mi volt a "kinti barbárok városaival"...*római katolikusnak lett nevelve elég jól ismeri a könyvet*
erről most hallok előszőrO.OAzzi:engem megkereszteltek elvileg katolikus vagyok, amúgy lol mert anyám meg református vagy miXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-10 21:20:09
beküldve: 2009-02-10 21:16:45
(#11091) Hát...ami azt illeti én sosem voltam megkeresztelve, de ugyebár kiválasztottizmus vallás és egyház meg stb.
no pussy, just the dicks
Én mondjuk a történetekre emlékszem, mert emlékeznem is kell rá, ha magyar szakra szeretnék menni. Meg amúgy is szerintem, ha nem vallási alapkőnek, hanem mint irodlmi műnek kezeljük, azért vannak benne nagyon tanulságos, jó metaforákba ültetett tanmesék.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-10 21:21:47
Durva... de logikus... De nem megyek jobban bele... a Biblia nem az én asztalom.
az enyém seXD mint mondtam tegnap én csak jó ha 2 misére mentem el és semmit se tanultam hittanon de mégis első áldozó lettem már alig emléxem az ilyen bibliai sztorikra amiket meséltek-.-Vannak abban szebb dolgok is... Pl hogy ki ellen lett állítva az angyal az Éden kapujához mikor ők már nem akartak visszamenni, és valszín a leszármazottaik sem. És ha ők voltak ketten, akkor mi volt a "kinti barbárok városaival"...*római katolikusnak lett nevelve elég jól ismeri a könyvet*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-02-10 21:11:26
(#11088) Jó estét mindenki. Na, a mai nap után ki, hogy van?
Barbara-chan: az előbbi kicsit tényleg durva volt.-
Barbara-chan: az előbbi kicsit tényleg durva volt.-
Durva... de logikus... De nem megyek jobban bele... a Biblia nem az én asztalom.
az enyém seXD mint mondtam tegnap én csak jó ha 2 misére mentem el és semmit se tanultam hittanon de mégis első áldozó lettem már alig emléxem az ilyen bibliai sztorikra amiket meséltek-.-Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
na jó ez kicsit dúrva volt
Viszont logikus... ahogy azt Miho kicsit gyorsabban szintén megállapította
Amúgy a(z évekkel később kapott, szakszerű(bb)) magyarázat szerint a Teremtés könyvét nem szó szerint, hanem szimbolikusan kell értelmezni."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-10 21:05:05
beküldve: 2009-02-10 20:55:38
(#11084) lol az engem is érdekelt mindig káin hogy szaporodott tovább, de mondom ha éván nincs más nő nemű a földön akkor azzal
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-10 20:51:39
(#11083) Ja, tegnap kimaradtak dolgok!
Hittan: engem általános negyedikben eltanácsoltak hittanról, mert hogy "Dávid kérdéseivel zavarja az órát"
Játék: Különösen Beképzelt, Kedves Békakirályfi, Keserű Befőtt, Körül&Belül, Kis Bog, Kemény Bogár, Kakasok Balra!
Hittan: engem általános negyedikben eltanácsoltak hittanról, mert hogy "Dávid kérdéseivel zavarja az órát"
pedig csak az érdekelt, hogy mit jelent, hogy Káin "megismerte" a feleségét, és hogy tulajdonképpen ki is volt az, amikor Éván, Ádámon és a(z akkor már) halott Ábelen kívül ő volt az egyedüli ember...
Második felvonásban már gimnazista koromban kerültem ilyesmi közelébe, egy barátom révén. Bár az utóbbi időben már nem járok, de amíg jártam, addig is inkább a józan szkepticizmust képviseltem.Játék: Különösen Beképzelt, Kedves Békakirályfi, Keserű Befőtt, Körül&Belül, Kis Bog, Kemény Bogár, Kakasok Balra!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én nagyon ajánlom! Isteni volt.
Komolyan azt a késztetést éreztem, hogy elkezdjek táncolni a filmvászon alatt. Eleve bírom ezt a Rock&Roll feelinget... Nagy korszak volt az... (kéne egy időgép... visszajárnék partyzni )
Komolyan azt a késztetést éreztem, hogy elkezdjek táncolni a filmvászon alatt. Eleve bírom ezt a Rock&Roll feelinget... Nagy korszak volt az... (kéne egy időgép... visszajárnék partyzni )
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-10 20:49:42
beküldve: 2009-02-10 20:38:56
(#11081) Csak jót hallottam eddig róla, úgyhog egy ideje már én is tervezem megnézni. :)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-10 20:18:45
(#11079) azt az igenembert én még csak reklámból láttam de jónak tűnik, máskor vmi angyalos filmet reklámoztak animaxon azóta se tudom mi volt annak a címeT_T
a 23as szám kib*szott jó!!! Imádom!!!
Jim Carrey összes filmje nagyon jó..... <333 ^.^
Jim Carrey összes filmje nagyon jó..... <333 ^.^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."