Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: Dan 2009-02-09 17:55:23
te hányadikas vagy?
Épp sehanyadikos. Tavaly végeztem.
De tudom-tudom... fogjam be, mert vén ló vagyok már, és Ti még fiatalok, és hát fiatalság bolondság...
Csak szerintem ma már fiatalság parasztság/bunkóság és társai inkább.
De nem bántalak, nyugi!
Miért is bántanálak, én is voltam hasonlóképp fiatal. De nekem is volt ki elmondja, hogy amit csinálok, az nem egyenlő a fiatalság helyes átvészelésével.
Elnar: Szerintem nyugodtan panaszkodj, ma szinte mindenki azt teszi. Úgylátszik ilyenek ezek a hétfők.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-09 17:55:43
beküldve: 2009-02-09 17:46:19
(#11030) Mai észrevétel: Lehet hogy a Műn projektorról vetítenek, nem írásvetítővel, de hangosításra nem futja. Részemről maradnék a hangosításnál. Ráadásul már rajzból is ilyen "gombnyomásra légy kreatív" félévi munkánk van. És ott kell csinálni. Hát nem fogják fel végre hogy van aki otthon tud alkotni, bömböltetett zene mellett?
Jó, befejeztem a panasznapot. -.-'
Jó, befejeztem a panasznapot. -.-'
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-02-09 17:37:17
(#11028) Szia dan!
Azon, hogy hittant tanultok kicsit megdöbbentem - egyre több suliban tanítanak... csak az én sulim volt ilyen nyomi...? (vagy... pont az enyém a f*sza...? )
Még dogát is írtok belőle... Brrr...
De gondolom nem egyházi suli...(?)
Azon viszont még jobban meg voltam döbbenve, hogy ilyeneket írt - lány létére egy másik nő neműről - az osztálytársad. Ne haragudj, ezt én nem találom annyira viccesnek... Lehet szemét egy tanár, de azért ne legyen már lek*rvázva meg ilyenek...
*nem tehet róla tanár néninek készül*
Viszont a "Betti néni" nem hiszem, hogy jól döntött, mikor felolvasta a levelet. Tudtommal ezt nem is szabad, dehát alapvetően levelezni se szabad az órán, szóval nem t'om... Mindenesetre maga alatt vágta el a fát, nemde?
És szia Zoe!
Sajnálom, hogy ilyen rossz napod volt, remélem kihevered!
Azon, hogy hittant tanultok kicsit megdöbbentem - egyre több suliban tanítanak... csak az én sulim volt ilyen nyomi...? (vagy... pont az enyém a f*sza...? )
Még dogát is írtok belőle... Brrr...
De gondolom nem egyházi suli...(?)
Azon viszont még jobban meg voltam döbbenve, hogy ilyeneket írt - lány létére egy másik nő neműről - az osztálytársad. Ne haragudj, ezt én nem találom annyira viccesnek... Lehet szemét egy tanár, de azért ne legyen már lek*rvázva meg ilyenek...
*nem tehet róla tanár néninek készül*
Viszont a "Betti néni" nem hiszem, hogy jól döntött, mikor felolvasta a levelet. Tudtommal ezt nem is szabad, dehát alapvetően levelezni se szabad az órán, szóval nem t'om... Mindenesetre maga alatt vágta el a fát, nemde?
És szia Zoe!
Sajnálom, hogy ilyen rossz napod volt, remélem kihevered!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-09 17:43:38
beküldve: 2009-02-09 17:33:06
(#11027) Dan: Hát te legalább volt min röhögj. De én a magyartól 26 tételt kaptam, és új zongorakottát. 4 oldal- + egy jó leb...ás a múltkori audicióér. A gitárórát már nem is várom. Hogy ott mit kapok...
Szerk: Zoé 2009-02-09 17:42:37
beküldve: 2009-02-09 17:28:25
(#11026) helló mindenkinek!
húúú...micsoda nap
hittanból írtunk karó lessz
de nem ez a durva két hülye haverom egy lány és egy fiú
leveleztek az órán és lebuktak de a csaj olynokaat írt a Betti néniről(a hittantanárunkat így kéne hívni )hogy kurva meg hulye meg ilyenek és a Betti felolvasta a levelet ! tök jó volt
veletek mi történt???
húúú...micsoda nap
hittanból írtunk karó lessz
de nem ez a durva két hülye haverom egy lány és egy fiú
leveleztek az órán és lebuktak de a csaj olynokaat írt a Betti néniről(a hittantanárunkat így kéne hívni )hogy kurva meg hulye meg ilyenek és a Betti felolvasta a levelet ! tök jó volt
veletek mi történt???
Szerk: Dan 2009-02-09 17:29:00
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-09 16:32:51
beküldve: 2009-02-09 15:10:23
(#11023) sziasztok megjöttem
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Mega Manga (manga rajzolos kézikönyv)
Nah ez érdekes! Nem tudod ki(k) a szerző(k)? Meg az is érdekelne, hogy Neked mi a véleményed róla.
Nekem eddig egy manga-rajzolós könyvem van, azt is ajándékba kaptam, a Készíts mangát... Szerintem már sokan ismerik... No comment, hogy milyen.
Az Angyalok menedéke 1. kötetéhez meg gratulálok! Szerintem jó élményben lesz részed, ha kiolvasod!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-09 14:25:39
beküldve: 2009-02-09 13:07:15
(#11021) Új cuccok:
Angyalok Menedéke 1.kötet
Kell ennél több?Nem!
Angyalok Menedéke 1.kötet
Kell ennél több?Nem!
beküldve: 2009-02-08 22:26:48
(#11020) Na szívecskéim jóccakát kívánva lelépek, aludni is kéne valamit a holnapi nap előtt....
Sok puszi és egyéb nyalánkság néktek!
Sok puszi és egyéb nyalánkság néktek!
Ágyő Kapitány! Távozom a hajóról!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-08 22:26:46
(#11019) Parasikoly XD
Crimson Permanent ftw! Halál a Neptunra! //kapok rumot? vagy csak nem veszed ki a májamat?//
Crimson Permanent ftw! Halál a Neptunra! //kapok rumot? vagy csak nem veszed ki a májamat?//
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Visszatértem, csak fél órát beszéltem telefonon xD
Jöjjenek!!! szívesen sütök/főzök nekik valami finomat, ha jönnek!
... jön Mo-ra és rendet tesz...Szerbiában még dívik a vérbosszú ahogy olvastam...
Jöjjenek!!! szívesen sütök/főzök nekik valami finomat, ha jönnek!
MIANEVED?!