Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-10 20:10:34
(#11077) Dzirun: Köszönöm a próbálkozást, de mivel nagyon megértő ember vagyok, inkább azt gondoltam: "Hjajj Te szegény... ", mintsem kárörömködtem.
Sakamoto Riku: Gondolkoztunk azon a filmen is, hogy lehet azt kellene megnézni... Nah majd legközelebb. Jim Carrey csúcsfilmje - poén és alakítás szempontjából is - a Minden6ó. Mondjuk a 23-as szám se volt rossz. de az ugye nem vicces.
Sakamoto Riku: Gondolkoztunk azon a filmen is, hogy lehet azt kellene megnézni... Nah majd legközelebb. Jim Carrey csúcsfilmje - poén és alakítás szempontjából is - a Minden6ó. Mondjuk a 23-as szám se volt rossz. de az ugye nem vicces.
hawwwhaww, én is láttam már x333 nagyon jóóó!!! imáádom Jim Carreyt :333 (és táncpadozott a filmben >.< xDD)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Vasárnap egy nagyon kalssz filemt láttam: Az Igenember. Kellemesen drámai és vicces, valamint elgondolkodtató film volt. Valamint Jim Carrey miatt is megéri megnézni a filmet. Ajánlani tudom minden nevetni szerető embernek.
hali
legszebb öröm a káröröm, szóval elmondom a napom, felkeltem, ittam egy kávét majd 8tól 6ig folyamatosan előadásokon és gyakorlatokon ültem végtelen hosszú és 10 cm széles padokban, azóta pedig olyan kapcsolási rajzokat próbálok kibogozni, amiket én lerajzolni sem tudok úgy h abból bármi is látszódjon
legszebb öröm a káröröm, szóval elmondom a napom, felkeltem, ittam egy kávét majd 8tól 6ig folyamatosan előadásokon és gyakorlatokon ültem végtelen hosszú és 10 cm széles padokban, azóta pedig olyan kapcsolási rajzokat próbálok kibogozni, amiket én lerajzolni sem tudok úgy h abból bármi is látszódjon
-
beküldve: 2009-02-10 19:36:17
(#11073) Jó estét Hölgyek és Urak!
Ma megnéztem a Made In Hungáriát. Nagyon tetszett, mondtam is a barátnőmnek, hogy ez lesz az első magyar film, amit meg fogok venni DVD-n, ha kijön. Annyira élveztem, hogy szinte kényszert éreztem a filmben elhangzott számok után arra, hogy tapsolni kezdjek - mintha koncerten lettem volna. Táncoltam a székben meg minden... Ti láttátok már?
Most viszont a délutáni jó kedvem... huss, elszállt - afenetudjahova - úgyhogy mesélhetne valaki valami szépet, hogy jobb kedvem legyen... *estimese-hallgatós pózba helyezkedik*
Ma megnéztem a Made In Hungáriát. Nagyon tetszett, mondtam is a barátnőmnek, hogy ez lesz az első magyar film, amit meg fogok venni DVD-n, ha kijön. Annyira élveztem, hogy szinte kényszert éreztem a filmben elhangzott számok után arra, hogy tapsolni kezdjek - mintha koncerten lettem volna. Táncoltam a székben meg minden... Ti láttátok már?
Most viszont a délutáni jó kedvem... huss, elszállt - afenetudjahova - úgyhogy mesélhetne valaki valami szépet, hogy jobb kedvem legyen... *estimese-hallgatós pózba helyezkedik*
beküldve: 2009-02-10 19:36:05
(#11072) Hello mindenkinek tom ez nem a témához kapcsolódik... de meg tudja nekem mondani valaki mikor jön ki az árnybíró 12.része?
senki amúgy üdv
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-10 19:27:11
(#11070) Hello mindenkinek tom ez nem a témához kapcsolódik... de meg tudja nekem mondani valaki mikor jön ki az árnybíró 12.része?
Krétakörös Hamletet én is láttam még vagy 2 éve.
Meg még jópár cuccot Tőlük. (Nekem, mint drámatagozatos tanulónak sokmindent végig kellet néznem) Jók nagyon.
Én is hasonló okból láttam tőlük pár dolgot. A Nézőművészeti főiskola és a Hazámhazám jó volt, a Woycek csak simán gusztustalan, a Siráj (sic!) viszont megagáz és jó vacak.Meg még jópár cuccot Tőlük. (Nekem, mint drámatagozatos tanulónak sokmindent végig kellet néznem) Jók nagyon.
A Sirályt olvasni se volt túl érdekes. Tiszta depresszió az egész, az élettől elment a kedvem, mire végigolvastam. Én azt nem láttam színházban, helyette a Godot-ra várva-t.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Meg még jópár cuccot Tőlük. (Nekem, mint drámatagozatos tanulónak sokmindent végig kellet néznem) Jók nagyon.
Én is hasonló okból láttam tőlük pár dolgot. A Nézőművészeti főiskola és a Hazámhazám jó volt, a Woycek csak simán gusztustalan, a Siráj (sic!) viszont megagáz és jó vacak.Meg még jópár cuccot Tőlük. (Nekem, mint drámatagozatos tanulónak sokmindent végig kellet néznem) Jók nagyon.
Nézőművészeti az nagyon jóóóó! Katarzisgépezet FTW!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-02-10 09:10:09
(#11067) Üdv! Lyukas órám vagyon......
No kérem alássan....
A játékba: Kecske Bak! (Igaz egybe kéne írni, de úgy nem lenne versenyben)
A hittanos dolog: Anno áltisis koromban én is jártam 3 évet. Elsőáldoztam is. És akkor ottan a nagy csiricsáré kavalkádban véglegesen kiábrándultam és leszámoltam magamban a katolikus egyházzal. Végleg. Négy év ateizmus után pedig vígan élem életem, mint egy wicca boszorkány. No comment.
Hamlet: Krétások által nem láttam, csak mostan decemberben itt Zalaegerszegen (bár kicsit ciki volt, hogy Ophélia egy kádban fulladt meg , monnyuk modern feldolgozás volt -> Hamlet szaxofonozott). Ám egyik szobatársam látta... és mesélt róla... Én is megakajom nézni! ^^
Más: Most jöttem életem első anatómia órájáról. Életemben nem jegyzeteltem még ilyen veszett gyorsan, ennyi rövidítéssel. Aszittem ott halok meg.
Ha valaki itten egészségügyi pályára készül, most szólok neki: Nem vagy észnél!
És most kellemesebb téma: Lyukas óra után két infom lesz, szóval ma még visszatérek!
No kérem alássan....
A játékba: Kecske Bak! (Igaz egybe kéne írni, de úgy nem lenne versenyben)
A hittanos dolog: Anno áltisis koromban én is jártam 3 évet. Elsőáldoztam is. És akkor ottan a nagy csiricsáré kavalkádban véglegesen kiábrándultam és leszámoltam magamban a katolikus egyházzal. Végleg. Négy év ateizmus után pedig vígan élem életem, mint egy wicca boszorkány. No comment.
Hamlet: Krétások által nem láttam, csak mostan decemberben itt Zalaegerszegen (bár kicsit ciki volt, hogy Ophélia egy kádban fulladt meg , monnyuk modern feldolgozás volt -> Hamlet szaxofonozott). Ám egyik szobatársam látta... és mesélt róla... Én is megakajom nézni! ^^
Más: Most jöttem életem első anatómia órájáról. Életemben nem jegyzeteltem még ilyen veszett gyorsan, ennyi rövidítéssel. Aszittem ott halok meg.
Ha valaki itten egészségügyi pályára készül, most szólok neki: Nem vagy észnél!
Én se voltam, mikor ezt bevállaltam.... Anatómiából szigorlat lesz!
És most kellemesebb téma: Lyukas óra után két infom lesz, szóval ma még visszatérek!
Aszta de hosszú egy hsz lett!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-10 09:29:19
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Meg még jópár cuccot Tőlük. (Nekem, mint drámatagozatos tanulónak sokmindent végig kellet néznem) Jók nagyon. Hamlet elején nekem kellett felolvasni a könyvükből a cuccost ^^
Meg még jópár cuccot Tőlük. (Nekem, mint drámatagozatos tanulónak sokmindent végig kellet néznem) Jók nagyon. Hamlet elején nekem kellett felolvasni a könyvükből a cuccost ^^
Király!
Azért a vége picit el volt túlozva szvsz. De a betétdalok nagyon ütősek voltak. Meg az, hogy milyen színdarabokat tudnak előadni a vándorszínészek.
Ja meg persze mikor Hamlet megszólal: "Amíg a gép dolgozik, bébi." XD
Nálunk egy csaj felállt és kiment. Az ajtófelé az egyik színész megszakította a monológját és megkérdezte:
-Hova mész?
-Rosszul vagyok. (női baj, gondolom)
-Akkor jó, mehetsz.
Szerk: .., 2009-02-09 22:16:32
beküldve: 2009-02-09 22:11:32
(#11064) Krétakörös Hamletet én is láttam még vagy 2 éve.
no pussy, just the dicks
Hamlet az jó. :) Nekem spec. jobban bejött, mint a Rómeó és Júlia. (A drámáról beszélek, sajnos egyiket sem láttam még színházban).
Ha ezt a feldolgozást láttad volna! Hatalmas!