Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-09 19:47:58
(#11046) Sziasztok, megérkeztem!
Megnéztünk a Egy Geisha Emlékiratai-t.
Jó kis film...szépek benne a tájképek.
Meglesz a Kill Bill...vagyis valószínűleg...
Baniaa, ha fent vagy, akkor játszunk olyan kitalálósat. Vagy mi a szösz az.
Visszaemlékeztetés a játékra:
Egyik h.sz.-edbe írtad, hogy Vampire Knight-ot nézel. Én meg ráírtam: Városi Kalandok. Akkor ott elkezdünk mindenfélét még kitalálni. Ugyan ez legyen, csak most KB-vel kezdjük. Más is beszállhat.
Megnéztünk a Egy Geisha Emlékiratai-t.
Jó kis film...szépek benne a tájképek.
Meglesz a Kill Bill...vagyis valószínűleg...
Baniaa, ha fent vagy, akkor játszunk olyan kitalálósat. Vagy mi a szösz az.
Visszaemlékeztetés a játékra:
Egyik h.sz.-edbe írtad, hogy Vampire Knight-ot nézel. Én meg ráírtam: Városi Kalandok. Akkor ott elkezdünk mindenfélét még kitalálni. Ugyan ez legyen, csak most KB-vel kezdjük. Más is beszállhat.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-09 19:34:46
(#11045) most olvastam a lezárt topicokat már értem hogy miért voltak sokan kiakadva bania-ra
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Parasikoly XD
Crimson Permanent ftw! Halál a Neptunra! //kapok rumot? vagy csak nem veszed ki a májamat?//
Crimson Permanent ftw! Halál a Neptunra! //kapok rumot? vagy csak nem veszed ki a májamat?//
Naná, hogy jár a rum, Elnar kalóz! Jó kis hajós, mert az stílusos is meg olcsó is. Sok más kiskalóznak igértem még meg ugyanis. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Bevezették N.SZ.M tantárgyat (Nem Szakrendszerű magyar, de én úgy hívom Nagyon Szar Magyar...) mivel a magyar gyerekek
hülyék benne.(Irodalom, nyelvtan)
És pl most ezt tanuljuk:
Mi a külömbség a tabló és a plakát közt?
És enyi órát vesz el:
Kéthetente: 3 köri óta (4 helyett )
Kéthetente: 3 töri óra (4helyett)
Kéthetente: 3 nyelvtan és 3 Irodalom (a 4 helyett)
Normális ez?!
ez igen ilyenről most hallok előszőrXDhülyék benne.(Irodalom, nyelvtan)
És pl most ezt tanuljuk:
És enyi órát vesz el:
Normális ez?!
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Bevezették N.SZ.M tantárgyat (Nem Szakrendszerű magyar, de én úgy hívom Nagyon Szar Magyar...) mivel a magyar gyerekek
És pl most ezt tanuljuk:
És enyi órát vesz el:
Normális ez?!
És pl most ezt tanuljuk:
És enyi órát vesz el:
Normális ez?!
Röviden, v hosszan kéred a választ? Nem.
beküldve: 2009-02-09 18:52:02
(#11041) Bevezették N.SZ.M tantárgyat (Nem Szakrendszerű magyar, de én úgy hívom Nagyon Szar Magyar...) mivel a magyar gyerekek
És pl most ezt tanuljuk:
És enyi órát vesz el:
Normális ez?!
És pl most ezt tanuljuk:
És enyi órát vesz el:
Normális ez?!
Szerk: baniaa3 2009-02-09 18:53:18
beküldve: 2009-02-09 18:45:46
(#11040) Az ordításról:
A biosz órán, amit egy nagyonrendes tanár tart , a tanár nem tudta beállítani a video-t. A többiek hátul addig jól elvoltak, pontosabban ordítottak, és a tanár erre bepöccent, amúgy jogosan, és kihírdette, hogy egy hónapon keresztül minden órán írat bioszból meg kémiából (azt is ő tarja) . Ez heti 5 órát jelent négy héten át. A dolgozatok természetesen 1es-nem 1esre mennek, szal a jobbak [mint pl én(micsoda szerénység)] meg se tudják magukat szedni 5ösökkel...
A biosz órán, amit egy nagyonrendes tanár tart , a tanár nem tudta beállítani a video-t. A többiek hátul addig jól elvoltak, pontosabban ordítottak, és a tanár erre bepöccent, amúgy jogosan, és kihírdette, hogy egy hónapon keresztül minden órán írat bioszból meg kémiából (azt is ő tarja) . Ez heti 5 órát jelent négy héten át. A dolgozatok természetesen 1es-nem 1esre mennek, szal a jobbak [mint pl én(micsoda szerénység)] meg se tudják magukat szedni 5ösökkel...
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Szerk: ヴェゼンディ・バラージュ 2009-02-09 18:46:39
beküldve: 2009-02-09 18:39:49
(#11039) ez még semmi, ma úgy kellett megírnom egy óra alatt angolon egy pótló dogát ami szövegértéses volt hogy mindenki ordibált... és hiába szólt a tanár nem figyeltek... holnap álítólag folytathatom de nem tudom hogy fogom megcsinálni akkora ricsajba, fel se fogom mit olvasok ráadásúl rengeteg ismeretlen szó van benne:S
ja és az egyik még kikérte magának hogy a tanár kiakarta küldeni azt mondta menjenek ők(vagyis mi akik írunk)
ja és az egyik még kikérte magának hogy a tanár kiakarta küldeni azt mondta menjenek ők(vagyis mi akik írunk)
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-09 18:40:53
beküldve: 2009-02-09 18:27:54
(#11038) Ismerős... Tiszta ideg voltam anno, mikor a felszabadult lyukas órán megpróbáltam tanulni a következő órán várható felelésre/dolgozatra, és képtelen voltam a tananyagra figyelni, mert a barmok úgy ordítottak, mintha arra kérte volna őket a tanár. -_-I
Mondjuk ez még mindig jobb volt annál, mikor hajtogatott repcsikkel dobálóztak, meg köpőcsöveztek, meg hasonló diákcsínyeket produkáltak.
Mondjuk ez még mindig jobb volt annál, mikor hajtogatott repcsikkel dobálóztak, meg köpőcsöveztek, meg hasonló diákcsínyeket produkáltak.
beküldve: 2009-02-09 18:20:26
(#11037) Egyeseknek tényleg elég jó napja volt. Annyi nekem is, hogy az angol beteget jelentett, és egy másik jött. Nem csinált mást, mint bejött a terembe, leült, és csengetésig föl sem állt. Szinte nem is beszélt hozzánk, csak annyit mondott, hogy hallgassunk.
A mi osztályunkban egyesek számára a hallgatás egyenlő ordits ahogy tudsz. Na ilyenkor hiába mondta a régi oszi, h csendbe kiabáljatok.- meg lehet süketülni. az egyesek száma kb 80%
Szerk: Zoé 2009-02-09 18:26:02
beküldve: 2009-02-09 18:17:30
(#11036) Én egy suliban jártam ki az általánost is meg a gimit is. És egyikben sem volt. Illetve hát általánosban volt, ha jól emlékszem, de az is fakultatív volt.
Vagy a Tietek is fakultatív? Mármint választható vagy kötelező?
választható
de mutti azt akarta hogy pap legyek csak vicc
de azt akarta hogy valami megváltó vagy mi legyek
beküldve: 2009-02-09 18:06:40
(#11034) nálunk általánosba volt lehetett rá külön jelizni én két évig jártam rá és semmit se tanultam mégis első áldozó lettem sőt még misére is jó ha 2szer jártam egész idő alattXD
na jó azért nem kéne erre büszkének lenni:P
amúgy nekem ma egész jó napom volt azt hittem szar lesz de töri tanár beteg lett így jó volt
felelsz vagy mersz játszottunk 6an töri terembe mivel első csoportnak már nem volt több órája csak nekünk és tanárnő magunkra hagyott minketXD
na jó azért nem kéne erre büszkének lenni:P
amúgy nekem ma egész jó napom volt azt hittem szar lesz de töri tanár beteg lett így jó volt
felelsz vagy mersz játszottunk 6an töri terembe mivel első csoportnak már nem volt több órája csak nekünk és tanárnő magunkra hagyott minketXD
Én egy suliban jártam ki az általánost is meg a gimit is. És egyikben sem volt. Illetve hát általánosban volt, ha jól emlékszem, de az is fakultatív volt.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-09 18:00:49