Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-11 13:02:04
(#11107) Afene kétszer küldte el.....
Bocsi a duplaért....
Bocsi a duplaért....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-11 13:03:18
beküldve: 2009-02-11 13:02:03
(#11106) Üdv!
Részvétem a cicák miatt....
Valláshoz csak annyit, hogy én tegnap néztem meg Az egyiptom hercege című rajzfilmet Mózesről. Az Exodus-t még anno tanultam, így néha fintorogtam egyet, de a dalok olyan veszett jók voltak. Még sírtam is rajta.
További helyzetjelentés: Az anatómia még mindig vacak... Most kezdtünk el a Cor nevű szervvel ismerkedni...
Részvétem a cicák miatt....
Enyimet anno a büdös szomszéd úgy nyírta ki, hogy téglával dobálgatta szegény Dinimet. -> Törött gerinc - Dokibá altató szurija.......
Valláshoz csak annyit, hogy én tegnap néztem meg Az egyiptom hercege című rajzfilmet Mózesről. Az Exodus-t még anno tanultam, így néha fintorogtam egyet, de a dalok olyan veszett jók voltak. Még sírtam is rajta.
További helyzetjelentés: Az anatómia még mindig vacak... Most kezdtünk el a Cor nevű szervvel ismerkedni...
Aki kitalálja mi az, bár nem nehéz, mert szinte alap, az kap egy plusz sütit a conon....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-11 13:17:53
beküldve: 2009-02-11 12:56:39
(#11105) Szép jó napot Mindenkinek!
Milyen napotok van?
szerk.:
A tegnapiakhoz
- a cicákat nagyon sajnálom! Nekem ugyan kutyusom van, de nagyon szeretem a macsekokat. Főleg a fekete kis gombócokat...
Nyugodjanak békében, az Örök Egér-Vadászmezőkön.
- vallás: ... Megkereszteltek... Hiába... Úgylátszik ez a testemre, vízzel égetett kereszt nem óvott meg eléggé attól, hogy a mágia elcsábítson... Muhaha...!
- egyház: Nem vagyok oda értük. Mindenki a maga módján tisztelje a neki megfelelő istent, és ... *csak magában folytatja, mert ha leírná, abból filozófiai ömlengés születne*
Milyen napotok van?
szerk.:
A tegnapiakhoz
- a cicákat nagyon sajnálom! Nekem ugyan kutyusom van, de nagyon szeretem a macsekokat. Főleg a fekete kis gombócokat...
Nyugodjanak békében, az Örök Egér-Vadászmezőkön.
- vallás: ... Megkereszteltek... Hiába... Úgylátszik ez a testemre, vízzel égetett kereszt nem óvott meg eléggé attól, hogy a mágia elcsábítson... Muhaha...!
- egyház: Nem vagyok oda értük. Mindenki a maga módján tisztelje a neki megfelelő istent, és ... *csak magában folytatja, mert ha leírná, abból filozófiai ömlengés születne*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-11 13:09:29
beküldve: 2009-02-11 02:26:42
(#11104) Az elhunyt cicáknak macskamennyországot, kényelmes fotelekkel, fűszeres egérrel és sok-sok tejjel.
Biblia: vannak benne értelmes (pölö a Genezis 6. rész 3. szakasz, amit a modern kutatások is alátámasztanak) és kevésbé értelmes (pölö hogy a nyúl kérődző állat) részek is. Mint minden forrás, az értelmezés igényeli a forráskritika elveit, és az adott korra vonatkozó történelmi ismereteket (pölö hogy mit is jelent az Ószövetségben a "megismerte feleségét" kifejezés, vagy hogy mit is jelentett a holtak feltámasztása az esszénusoknak).
Egyház(ak): minden egyház egy emberek alapította, emberek vezette intézmény, ennek minden következményével. A hierarchizálódás szintjétől függően mások az előnyei és a hátrányai, így a személyes preferenciák döntik el, kinek melyik egyházi szervezet szimpatikusabb. Árnyalja a képet, hogy az egyházakat is személyek alkotják, így a személyes szimpátia/antipátia is közrejátszik az egyházválasztásnál.
Biblia: vannak benne értelmes (pölö a Genezis 6. rész 3. szakasz, amit a modern kutatások is alátámasztanak) és kevésbé értelmes (pölö hogy a nyúl kérődző állat) részek is. Mint minden forrás, az értelmezés igényeli a forráskritika elveit, és az adott korra vonatkozó történelmi ismereteket (pölö hogy mit is jelent az Ószövetségben a "megismerte feleségét" kifejezés, vagy hogy mit is jelentett a holtak feltámasztása az esszénusoknak).
Egyház(ak): minden egyház egy emberek alapította, emberek vezette intézmény, ennek minden következményével. A hierarchizálódás szintjétől függően mások az előnyei és a hátrányai, így a személyes preferenciák döntik el, kinek melyik egyházi szervezet szimpatikusabb. Árnyalja a képet, hogy az egyházakat is személyek alkotják, így a személyes szimpátia/antipátia is közrejátszik az egyházválasztásnál.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Tailor szokott ilyen poénos animés/játékos névösszevonásokat kiírni msnre, amiken sokat nevetek.
Jean-Claude Gundam
Richard Gear Solid
©Tailor
Richard Gear Solid
©Tailor
Szerk: .., 2009-02-10 23:53:45
Kenpachi Fried Chicken.
Nekem is csak most esett le igazán.
Nekem is csak most esett le igazán.
Neeeeeeeee XD nekem EZ le sem esett... betegállatok *hedsát, tarkólövés, plíííz *
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-02-10 22:25:49
(#11100) Most tűnt fel az apró képzavar hogy Aizen-nek az avatárja Kenpachi XD
A mi két cicánk még decemberben tűnt el. Valszín attól hogy a szomszéd mérgezi az egereit... -.-
egyház, vallás: utoljára nem szakmailag /or protokollból/ asszem 8-9 éve voltam templomban... *gyűlöli a félrevezetés egyházát* Nem, nem a Bibliát meg Jézust, mégcsak sátánista, ateista sem vagyok, csak magát az intézményt.. de nagyon.
Igen, abbahagyom.
A mi két cicánk még decemberben tűnt el. Valszín attól hogy a szomszéd mérgezi az egereit... -.-
egyház, vallás: utoljára nem szakmailag /or protokollból/ asszem 8-9 éve voltam templomban... *gyűlöli a félrevezetés egyházát* Nem, nem a Bibliát meg Jézust, mégcsak sátánista, ateista sem vagyok, csak magát az intézményt.. de nagyon.
Igen, abbahagyom.
Szerk: Elnar 2009-02-10 22:30:19
Cicaa? OO Őszinte részvétem :'(
Nekem egy hete lépett át a macskaország kapuin a Maffikám. *szipp* Tíz év után, igazán nem szép tőle.
Az egyházzal kábé azóta nem volt közelebbi kapcsolatom, hogy a hittantanórás pap bácsi közölte velem, idézzem: " A magadfajtát a régi szép időkben máglyán égették ropogósra."
Már nem emlékszem mit mondtam vagy nem mondtam, ami ezt váltotta ki belőle. ^^"
(Tudtam én, hogy jó korba születtem.)
Nekem egy hete lépett át a macskaország kapuin a Maffikám. *szipp* Tíz év után, igazán nem szép tőle.
Az egyházzal kábé azóta nem volt közelebbi kapcsolatom, hogy a hittantanórás pap bácsi közölte velem, idézzem: " A magadfajtát a régi szép időkben máglyán égették ropogósra."
Már nem emlékszem mit mondtam vagy nem mondtam, ami ezt váltotta ki belőle. ^^"
(Tudtam én, hogy jó korba születtem.)
Szerk: miyu 2009-02-10 22:20:40
beküldve: 2009-02-10 22:11:56
(#11098) Szomorúan közölném, hogy Vitéz László, alias Laci cica (cunus, manyi) eltávozott közülünk a mai nap folyamán, megközelítőleg 16-18 csodás évet maga mögött hagyva.
Nagyon fogsz hiányozni te kis dagadt.
Biblia? Én mindig is úgy vélekedtem, hogy egyesek képesek egy mesére alapozni az életüket, vagy egy meséből pénzt csinálni (egyház?).
Nagyon fogsz hiányozni te kis dagadt.
Biblia? Én mindig is úgy vélekedtem, hogy egyesek képesek egy mesére alapozni az életüket, vagy egy meséből pénzt csinálni (egyház?).
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Halihó!
Na sz'al, mi a téma?
Felkelt a kis hörcsögöm.
Na sz'al, mi a téma?
,,Hitler fején ugrálok!"
de rég jártam itt ^^
biblia: Én azt mondom elfogadom,hogyha valaki ilyesmiben hisz.Én azt mndom minden hitben van egy kis igazság.Bár valszeg gimiben azt mondom majd,hogy buddhista agyok,hogy ne kelljen zsoltárénekórára járnom ( egyházi suli)
részvétbiblia: Én azt mondom elfogadom,hogyha valaki ilyesmiben hisz.Én azt mndom minden hitben van egy kis igazság.Bár valszeg gimiben azt mondom majd,hogy buddhista agyok,hogy ne kelljen zsoltárénekórára járnom ( egyházi suli)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-10 21:40:40
beküldve: 2009-02-10 21:37:01
(#11095) de rég jártam itt ^^
biblia: Én azt mondom elfogadom,hogyha valaki ilyesmiben hisz.Én azt mndom minden hitben van egy kis igazság.Bár valszeg gimiben azt mondom majd,hogy buddhista agyok,hogy ne kelljen zsoltárénekórára járnom ( egyházi suli)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-10 21:31:40
(#11094) Na jó asszem nem megyek bele a Biblia tárgyalásába mert elég hosszú volna... -.-
Amúgy a(z évekkel később kapott, szakszerű(bb)) magyarázat szerint a Teremtés könyvét nem szó szerint, hanem szimbolikusan kell értelmezni.
Ott a pont, épp ezt akartam mondani.