Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Igen, arra gondoltam.
Mi minden félév és évvégén megkérjük az oszit, hogy mondja el sorrendben, hogy kb ki hányadik. De pontos helyezési számot csak az első 6-nak mond. A többinek a médiályát olvassa föl a legkissebtől fölfelé.
Csak nálunk nincs ilyen rangsor?
Milyen rangsor?
Épp az előbb írtál róla.
Ja, az h 1-ő vagy, vagy 7-ik például?
beküldve: 2009-02-11 18:24:27
(#11146) Hát az én jegyeim elég jók. 29-en vagyunk, én vaok a 4-ik. Félévi szerint. Eddig 6-ik voltam, de tőlem ennél többet ne várjanak. Az oszi igy is lecseszett, mondván: többre lennél képes.
Amúgy felelésre még lenne pár ötletem, de azokat még fontolgatom. Nekem nincs rájuk szükségem, csak a gyengébbeknek segitek. Bár jobban tennék, ha tanulnának. Én meg azér rajzolok inkább, mer jövőre szeretnék rajzosztályba menni. erre a szüleim: Te csak folytasd a zenét. Azt még meglátjuk.
Amúgy felelésre még lenne pár ötletem, de azokat még fontolgatom. Nekem nincs rájuk szükségem, csak a gyengébbeknek segitek. Bár jobban tennék, ha tanulnának. Én meg azér rajzolok inkább, mer jövőre szeretnék rajzosztályba menni. erre a szüleim: Te csak folytasd a zenét. Azt még meglátjuk.
Az, ha valaki rajzol/zenét hallgat/egyéb nem beszéddel járó tevékenységet művelne az órámon, nem zavarna annyira, mint az, ha megállás nélkül járna a szája.
Ha utána jó dogákat ír, kit érdekel.
De ha meg sz@rul teljesít, ne jöjjön be anyu-apu reklamálni a fogadóra, mert azzal nem tudnék akkor mit kezdeni.
Ha utána jó dogákat ír, kit érdekel.
De ha meg sz@rul teljesít, ne jöjjön be anyu-apu reklamálni a fogadóra, mert azzal nem tudnék akkor mit kezdeni.
Hmmm... Köszönöm a tippet... Így, ha tényleg tanár néni leszek egyszer, már tudom, milyen rafkós olgokkal is kell számolnom...
Hát az biztos, h a leckét lediktálni sem volt semmi, de ezt leirni... Még egy módszer az MP3. Bár nem szabad az iskolába vinni, de mindenki hordozza. hát igen. Mostanság senki nem figyel szegény tanárokra, és a szabájokra.
Na pont ő beszél. Majdnem egész töri órán rajzólt, és zenét hallgatott.-ennyi jó volt a mai napban
Szerk: Zoé 2009-02-11 18:14:41
Hmmm... Köszönöm a tippet... Így, ha tényleg tanár néni leszek egyszer, már tudom, milyen rafkós olgokkal is kell számolnom...
beküldve: 2009-02-11 18:05:41
(#11142) Egy felelés egy törcitanárnál, aki se nem lát, se nem hall.
Hozzávalók: Két telefon, két fülhallgató, és egy lecke.
A felelő úgy áll a tanár mellé, h az ne lássa a fülhallgatót a fülében, ez esetben a ballban.
A mobilt előnyös a hátsó zsebbe tenni, és úgy a blúz alatt fölvinni a vállhoz. legjobb, ha van csukja.
Aztán a másik mobilos szépen lediktálja a leckét.
FIGYELMEZTETÉS: 1-Ne szavanként mondjuk a leckét, kivéve ha idegen nyelv, és nem igazán tudjuk.-ez jó kifogás.-tanárúr, sokat kell gondolkoznom.
2-Ne használjuk olyan tanárnál, aki sokat járkál.
3-Ha éppen a tanár megkér, h most előveheted a mbilod, h kiszámold a médiád, vigyázva vedd elő a telefont, és ne hirtelen kapj utána.
A módszer kipróbált- első félév vége, egy srác majdnem megbukott, és igy ment át.
Hozzávalók: Két telefon, két fülhallgató, és egy lecke.
A felelő úgy áll a tanár mellé, h az ne lássa a fülhallgatót a fülében, ez esetben a ballban.
A mobilt előnyös a hátsó zsebbe tenni, és úgy a blúz alatt fölvinni a vállhoz. legjobb, ha van csukja.
Aztán a másik mobilos szépen lediktálja a leckét.
FIGYELMEZTETÉS: 1-Ne szavanként mondjuk a leckét, kivéve ha idegen nyelv, és nem igazán tudjuk.-ez jó kifogás.-tanárúr, sokat kell gondolkoznom.
2-Ne használjuk olyan tanárnál, aki sokat járkál.
3-Ha éppen a tanár megkér, h most előveheted a mbilod, h kiszámold a médiád, vigyázva vedd elő a telefont, és ne hirtelen kapj utána.
A módszer kipróbált- első félév vége, egy srác majdnem megbukott, és igy ment át.
Tulajdonképpen azért adott négyest,mert jellemezni kellett a tundra éghajlatot,én meg a tajgát jellemeztem...
Én föci tanárom azt se vette észre, amikor felelésnél az USA keleti ipari körzete helyett a nyugatiról beszéltem.
beküldve: 2009-02-11 17:48:24
(#11140) Tulajdonképpen azért adott négyest,mert jellemezni kellett a tundra éghajlatot,én meg a tajgát jellemeztem...
Sebaj, én is mindig keverem a kettőt.
beküldve: 2009-02-11 17:43:24
(#11138) Tulajdonképpen azért adott négyest,mert jellemezni kellett a tundra éghajlatot,én meg a tajgát jellemeztem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"