Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kinéznéd egy goth-rocker, manga őrült, japán fanatikus csajból, hogy meg fog szadizni bárkit is?
Ki De én közmondásosan paranoiás (ejtsd: óvatos) vagyok. Tudjátok... biztonsági öv, biztosító kötél, B, C és D terv..."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ehhez hasonlót én is tudnék mondani, valójában ugyan ez. De inkább mondom azt, h a múltkór késett a tornatanár, és az egyik lány, aki nem tornászott volna, úgy gondolta, h átugorja egyszer a bakot farmerben, erre az elhasadt. Na, h ott milyen röhögés volt, azt el lehet képzelni. Annyi szerencséje volt, h vki kölcsön adott neki egy sportnadrágot. -Most visszagondolva rámjött az ötperc.
*A röhögéstől nem kap levegőt*
beküldve: 2009-02-12 18:05:28
(#11208) Csak szegény barátnőmön nevettünk egész nap, mert a farmergatyájának a gombja felmondta a szolgálatot, és folyton "kilövöldözte". Legszebb öröm a káröröm.. de akkor is jó volt.
beküldve: 2009-02-12 17:53:29
(#11206) Na, most jöhet valami más téma, kivéve, ha valaki szidalmazni akar pár tanárt. Ja, és ha nincs más téma. Pl. ma valakivel történt vmi olyan, amin lehet kacagni is?
Ha vki mégis a tanár témát választja, ne szidalmazza legalább a tananyagot -csak a magyarra érvényes, mer a jövendőbeli tanitónéni még megharagszik, és akkor annyi szegény tanulóknak.-leghamarabb nekünk-...lenne...
Szerk: Zoé 2009-02-12 17:55:32
Kinokane Miho: Légyszi, mond, h te nem leszel ilyen, és nem küldöd a -halálba- szegény gyerekeket.
Nos... ugyan nem ismersz... De... Mondjuk úúúgy...
Kinéznéd egy goth-rocker, manga őrült, japán fanatikus csajból, hogy meg fog szadizni bárkit is? Nekem nem kell majd ilyen egyes-osztogatós eszközökhöz folyamodnom, mert SZERETNI FOGJÁK az órákat. Aki meg nem fogja így sem komálni: megegyezhetünk egy évvégi kettes-hármasban, attól függ mit is akar igazán. *amúgy nincs ekkora önbizalma, de körülbelül ezeket reméli*
CSá all!!!
Mi a téma??????
Mi a téma??????
Asszem a jelenlegi téma a magyar, az irodalom és néhány tanár, akik azér élnek, h minket keseritsenek.
Kössz zoe az infot!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
CSá all!!!
Mi a téma??????
Mi a téma??????
Asszem a jelenlegi téma a magyar, az irodalom és néhány tanár, akik azér élnek, h minket keseritsenek.
Kinokane Miho: Légyszi, mond, h te nem leszel ilyen, és nem küldöd a -halálba- szegény gyerekeket.
Szerk: Zoé 2009-02-12 17:42:16
beküldve: 2009-02-12 17:28:06
(#11202) Halljátok nekem az igazi nevem Akimoto Riku
Szerk: rapider 2009-02-12 17:35:55
Igen, sajnos vannak ilyen tanárok... És legnagyobb bánatomra, az ilyenek miatt utálja meg a diák a tárgyat is. De örülök, hogy Te annak ellenére, hogy nem lett annyira jó a félévid, még szereted a magyart. Sok sikert kívánok erre a félévre, hogy szépen zárhasd az évet, egy gyönyörű bizivel!
Naruto-kun: Az jóóó suli! Legalábbis én csak jókat hallottam róla.
Naruto-kun: Az jóóó suli! Legalábbis én csak jókat hallottam róla.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-12 17:26:20
beküldve: 2009-02-12 17:24:44
(#11200) CSá all!!!
Mi a téma??????
Mi a téma??????
Naruto-kun: Milyen suliba jársz? Hogy jobb lett az eredményed itt Pesten az tök jó! *Budapest, Budapest de csodááás...*
Egyértelmű hogy az ELTE iskolája! Kiss János Gimi!
Szerk: Kuran Kaname 2009-02-12 17:24:23
Leendő magyar tanítónéni, én imádom ezt a két tantárgyat. Igaz félévkor eléggé rosszul zártam, de új tanár, új módszerek, de kezdem megszokni. Viszont én csak a tanárt szidom, mert szereti osztogatni az 1-est, viszont a jó jegyeket (kinek mi számít jónak) nem igazán akarja adogatni, de majd csak sikerül.