Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én meg föci TZ-t írok, nem tudom nagyon...
Holnap fogod írni? Akkor (sz'tem) húzz bele...
Majd írok puskát.
beküldve: 2009-02-11 21:04:17
(#11181) A holnapi nappal csak annyi bajom van, h 2 óra furujazenekart kell végigüjjek, szünet nélkül. És muszály mennem, mer nem járok kórusra, és vagy ez vagy az. Hogy én mennyire utálom. És még van 10 tételem magyarból, amit át kell böngésszek. Olyan hülyeségek vannak bennük, h csak.
Na jóéjt mindenkinek.
Na jóéjt mindenkinek.
Szerk: Zoé 2009-02-11 21:09:19
Holnap fogod írni? Akkor (sz'tem) húzz bele...
,,Hitler fején ugrálok!"
5 órám lesz holnap. Ráadásul szerencse napom lesz, mert (igaz, hogy dolgozat, de) jól begyakoroltam.
nekünk 7 Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
5 órám lesz holnap. Ráadásul szerencse napom lesz, mert (igaz, hogy dolgozat, de) jól begyakoroltam.
Nem olyan rossz az irodalom. Bár igy én is megunnám. József Attilától konkrétan könyv, vers v csak az iróról?
Jó, nem terhellek ezzel a kérdéssel. Holnap majd úgyis hallgathatod.
most írtunk ma dogát belőle az életéből és feleltünk egy verséből egy óra alatt, szóval mégcsak most kezdünk bele ráadásúl még azzal kérkedett a csaj hogy a suli most kapott új filmeket és majd azokat fogjuk nézni vagy mi Jó, nem terhellek ezzel a kérdéssel. Holnap majd úgyis hallgathatod.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-11 20:56:05
(#11176) 5 órám lesz holnap. Ráadásul szerencse napom lesz, mert (igaz, hogy dolgozat, de) jól begyakoroltam.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-11 20:58:07
beküldve: 2009-02-11 20:47:21
(#11175) Nem olyan rossz az irodalom. Bár igy én is megunnám. József Attilától konkrétan könyv, vers v csak az iróról?
Szerk: Zoé 2009-02-11 20:52:58
mert beteg a töri tanár és kiírják első 2 töri elmarad erre bejön matekra egy nőci hogy hát az irodalom tanárunk meglátta hogy nincs első 2 óránk és hát ő nyomatni akarja velünk keményen józsef attilát így hát jöjjünk be irodalmazni-.- nem elég hogy pénteken is 2 rohadalmunk lesz még holnap is-.-
Ejj, ez igen!
,,Hitler fején ugrálok!"
tökre megszivatnak minket holnap-.-
Miért?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-11 20:38:05
(#11172) Riku: nem, szerintem nem a tanárral van a baj, hanem azzal, hogy lesz*rom a kémiát. Most nagyon nem tud érdekelni, hogy összeöntünk két színes löttyöt és lesz belőle egy másik színes lötty.
Bezzeg a fizika az rulzik. Én több logikát találtam benne, mint a kémiában.
Bezzeg a fizika az rulzik. Én több logikát találtam benne, mint a kémiában.
beküldve: 2009-02-11 20:28:14
(#11170) tökre megszivatnak minket holnap-.-
beküldve: 2009-02-11 20:23:42
(#11169) beküldve: 2009-02-11 20:20:41
(#11168) nyahhh jóh, én mentem alunni ^.^
jóéjt mindenkinek :3
jóéjt mindenkinek :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."