Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ETR, de egyik kutya, másik eb bizony.
Romantikázunk már pár éve mi is. Perverz módon már egy kicsit élvezem is, hogy mindig akkor romlik el, mikor kellene, csak most nem voltam olyan mókás kedvemben.
Romantikázunk már pár éve mi is. Perverz módon már egy kicsit élvezem is, hogy mindig akkor romlik el, mikor kellene, csak most nem voltam olyan mókás kedvemben.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-08 21:16:59
(#11000) beküldve: 2009-02-08 20:51:27
(#10994) Nem őt kéne, hanem Aizent.
Ez igaz. Ő kezdte, bár én meg folytattam. De mind a ketten tévedtünk.
Akkor Aizennek is szól... Persze egy két grammarnazi mindig kell. Én is az vagyok néha. Szóval nem leszólás volt.
Reméltem is. Különben küldtem volna választ, de most nem vagyok olyan kedvemben, h bárkit lecsesszek.-az ritka.
Nem őt kéne, hanem Aizent.
Akkor Aizennek is szól... Persze egy két grammarnazi mindig kell. Én is az vagyok néha. Szóval nem leszólás volt.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Zoe a 18:14-es üzenete miatt kitüntetve grammarnazinak [Link] gratulálunk, viseld büszkén! ^^
Elmegy a csudába az a nemi identitászavaros kurzusfelvétel. Tudom, persze én vagyok a korlátolt meg minden, de akkor is... -.o
Neptun vagy ETR?
Mindegyik ugyanolyan rossz...
Nekem eddig a 6 kurzusfelvétel alatt egyszer ment minden zökkenőmentesen, de mint kiderült, az évfolyan kb. azon 10 %-ához tartoztam, akiket beengedett a rendszer...
Egyébként mindig volt valami probléma, és bosszúság. -.-'
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Zoe a 18:14-es üzenete miatt kitüntetve grammarnazinak [Link] gratulálunk, viseld büszkén! ^^
Zoe a 18:14-es üzenete miatt kitüntetve grammarnazinak [Link] gratulálunk, visrld büszkén! ^^
Mi a fenének? Mondtam, h nekem szótár kell.
Jó. Már nem kell megmagyarázni.
Szerk: Zoé 2009-02-08 19:18:12