Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Matekot nem magolni kell.
Pontosan...
Pont az van, hogy a matekot jobban szeretem, főleg a mértant. De fölkészitőkre kellett volna járjak. A magyar meg azt gondolta, h ahhelyett mennyek magyarra. Egy nap 2 órát voltam a könyvtárban, ami nincs ellenemre, de hogy én ott tételeket bujjak!
beküldve: 2009-02-08 18:04:25
(#10971) nálam ködös mostanság a matek nehezen értem meg
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Én meg ezért nem mentem matek versenyre
Tudom. De az oszi a matektanárnő és a magyar meg lebeszélte, hogy matekra fölirjon, mert szerinte magyarból kijutok az országosra.-ugyanigy tett pár hetedikessel, akik végül nem jöttek a versenyre. -jobban jártak.
Szerk: Zoé 2009-02-08 18:04:06
Pontosan...
,,Hitler fején ugrálok!"
BHT = Bleach Hun Team.
vhogy sejtettem hogy vmi bleaches
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-08 17:57:27
beküldve: 2009-02-08 17:54:46
(#10965) mi az a BHT? amúgy akkor cska én vagyok ilyen szerencsétlen hogy nem találokXD
mostanában kicsit uncsizok mintha eltüntek volna az emberkék (...)
Hát, itt biztos nem. BHT-n szokott az lenni, hogy mikor van kedved felmenni az oldalra, akkor nincs ott senki. Itt mindig találok valakit. Még, ha abban a mp-ben regizstrált fel.
,,Hitler fején ugrálok!"
én meg azt nézem hogy a pár tétel szinte ugyan arról dumál az új dolgok megjelenéséről stb csak másképp
Általános. Én a magyar olimpiász megyei szakaszos -régi- tételeit nézem. Mindben majdnem ugyanaz van, aztán úgy járok, mint a körzetin. Bemagolom a leckét, és az egész tételnek semmi köze nem lesz hozzá.
Szerk: Zoé 2009-02-08 17:51:33
beküldve: 2009-02-08 17:49:20
(#10962) mostanában kicsit uncsizok mintha eltüntek volna az emberkék(msnen is sokan hetente egyszer járnak fel fórumokon is megcsapotkozott a tömeg most mi van itt mindenkinek suli van, nem mintha nekem nem lenneXD)
Mi van azzal, ha a tornatanár nő?
Hát, Alisternek csak úgy eszébe jutott. Vagy nem...? Na jó, nem leszek ennyire okoskodó. (Csak vicc, de szerintem gondoltad.)
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-08 17:43:30
beküldve: 2009-02-08 17:42:53
(#10960) én meg azt nézem hogy a pár tétel szinte ugyan arról dumál az új dolgok megjelenéséről stb csak másképp
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-08 17:43:05
[QUOTE]hajj márcsak 2 tételt kell elolvasni és 2 tételt kidolgozni de lehet azt is csak elolvasom tkba:/
amúgy ennek jó ha 50%-át megjegyeztem
Utálom a törit. Idegen nyelven tanuljuk, úgyhogy az osztály99%-a nem ért semmit, csak a tanárt nézi.
Utálom a törit. Idegen nyelven tanuljuk, úgyhogy az osztály99%-a nem ért semmit, csak a tanárt nézi.
Még azt sem értettük, mikor magyarul beszélt, nem hogy most le tudjunk jegyezni valamit. Hogy hogy lett mégis jó a félévi lezárásom, azt még most sem tudom.
beküldve: 2009-02-08 17:32:54
(#10958) hajj márcsak 2 tételt kell elolvasni és 2 tételt kidolgozni de lehet azt is csak elolvasom tkba:/
jó kis szótárt hoztál össze bár én már mindent tudtam mit jelent max az eredeti szót nemXD
jó kis szótárt hoztál össze bár én már mindent tudtam mit jelent max az eredeti szót nemXD