Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-08 16:01:30
(#10927) Nekem nagyon jó arc a tesitanárom, tök jó fej és ráadásul olimpiai edző volt.
Kedvenc talajgyakorlatom a szaltó, sérülés nem nagyon volt eddig az osztályban.
Kedvenc talajgyakorlatom a szaltó, sérülés nem nagyon volt eddig az osztályban.
én utálom a tesit-.-" sose voltam jó belőle
De ugye a rajzot és a zenét nem?
Nem is gondoltam, h kopirozól...
én utálom a tesit-.-" sose voltam jó belőle
De ugye a rajzot és a zenét nem?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-08 15:36:28
(#10923) én utálom a tesit-.-" sose voltam jó belőle
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
[QUOTE]Exiled: Nem mondod, hogy véreztél? Mikor a gerendának simának kell lennie....Hogy csináltad? /QUOTE]
spec úgy csináltam,hogy van a gerenda és azt fülöl kellett átfognunk,aminek éle is van... Szerencsére nem véreztem,de csúúúnyán lehorzsoltam...ha kicsit is élesebb lett volna a gerenda,tényleg felvágtam volna
spec úgy csináltam,hogy van a gerenda és azt fülöl kellett átfognunk,aminek éle is van... Szerencsére nem véreztem,de csúúúnyán lehorzsoltam...ha kicsit is élesebb lett volna a gerenda,tényleg felvágtam volna
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
én örülni fogok, ha nem lesz x333
meg ének, és rajz sem...ezek mind időpocsékolások...talán a tesi még jó is vmire :3
meg ének, és rajz sem...ezek mind időpocsékolások...talán a tesi még jó is vmire :3
Mért mondod, hogy a zene és a rajz csak időpocsékolás?
-Bár a tornát jobban szereti-
Szerk: Zoé 2009-02-08 15:43:15
én örülni fogok, ha nem lesz x333
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Persze. Várlak szeretettel. PTE-ÁJK
Sok lehetőség közül lehet választani, ami a tesi teljesítését illeti. :)
Repülök.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Viki: Átiratkozhatok hozzátok?
Persze. Várlak szeretettel. PTE-ÁJK
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
remélem, nekem nem lesz tesim >.< x33
Kár. Pedig a tesi sztem jó dolog.
Exiled: Nem mondod, hogy véreztél? Mikor a gerendának simának kell lennie....Hogy csináltad?
Viki: Átiratkozhatok hozzátok?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-08 15:04:12
beküldve: 2009-02-08 14:59:24
(#10916) Nekünk két félévi tesit kellett teljesíteni az egyetemen.
Mondjuk akinek csak a játékengedélyét kellett bemutatnia... XD
Mondjuk akinek csak a játékengedélyét kellett bemutatnia... XD
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2009-02-08 14:53:08
(#10915) nekem az volt a fasza,mikor lajhármászásban kellett végigmenni a gerendn,nekem megcsúszott az egyik kezem és úgynéztem ki,mint egy emos,akit érfelvágás közepén szakítottak meg^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
remélem, nekem nem lesz tesim >.< x33
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-08 14:51:13
(#10913) Haj, hogy én mennyire utálom az egyetemet. Állítólag gyógytornászt csinálnak belőlem, de még egy nyamvadt tesink sincs. Bezzeg az orvosin ottan van. Nem ér!
Az esténkénti önálló jógázás meg vackot se ér, 45 perc kőkemény hajtás helyett.. Haj.