Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-08 17:32:45
(#10957) Mi van azzal, ha a tornatanár nő? Nálunk kettő van: egy férfi, akit senki ki nem álhat, és egy nő, akit még elviselünk.-már aki
クイックシルバー, kihagytad hogy
OMG: Oh my god. Magyarul "Jajj istenem"
OMG: Oh my god. Magyarul "Jajj istenem"
A leírás a teljesség igénye nélkül készült, az összes szlengkifejezés leírására csak az Urban Dictionary képes...
beküldve: 2009-02-08 17:27:28
(#10955) beküldve: 2009-02-08 17:26:36
(#10954) Nekünk a gimnáziumban a tesitanárunk az osztályfőnökünk volt (és amúgy nő). Szóval el lehet képzelni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
[QUOTE]Akkor minden kezdő fórumozó okulására íme pár kifejezés
-te jó isten. két kérdés és a válasz egy regény.-
Köszike. -tényleg
Barbara-chan: Zsuli 13 éves- amit én kétlek
-te jó isten. két kérdés és a válasz egy regény.-
Köszike. -tényleg
Barbara-chan: Zsuli 13 éves- amit én kétlek
Szerk: Zoé 2009-02-08 17:28:32
beküldve: 2009-02-08 17:21:46
(#10952) beküldve: 2009-02-08 17:16:38
(#10951) Halihó!
Kicsit régen jártam már itt , nem?
Na, de mindegy. Hogy vagytok?
Kicsit régen jártam már itt , nem?
Na, de mindegy. Hogy vagytok?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-08 17:19:01
Akkor minden kezdő fórumozó okulására íme pár kifejezés:
Smiley: ezek a jópofa arcocskák, mint pl.:
Természetesen nem csak ezek vannak, lehet ezeket karakterekkel is kifejezni, mint pl.: :) :( :P XD
LOL: Az angol "laughing out loud" kifejezésből származó mozaikszó, jelentése kábé: "hangosan röhögök". Akkor szokás írni, ha valaki valami vicceset mond.
WTF?:Az angol "What the fuck?" mondatból származó mozaikszó, jelentése kábé: "Mi a szar?". Akkor szokás írni, ha valaki értelmetlen dolgokat ír.
Duplapost: Ha valaki kétszer egymás után ír hozzászólást egy topikba úgy, hogy a kést hozzászólás között kis idő telik el. Ezt nem nézzük jó szemmel itt a MangaFan fórumon, erősen ajánlott a Szerkesztés gomb használata duplapostolás helyett.
Spoiler:Az angol "spoil" igéből jön, a szó jelentése kábé "elrontó". Akkor írjuk, hogy "ne spoilerezz", ha valaki egy manga/anime topikjába olyan információt ír, amelynek idő előtti közlése elrontja, tönkreteszi a befogadás élményét. Spoiler például elmondani, hogy ki hal meg egy adott mangában, vagy ki kivel jön össze, stb.
Ha mindenképp meg akarsz osztani valami spoilert a fórumozókkal, akkor használd a Spoiler-gombot a hozzászólás írásakor, így csak azok látják meg a spoilert, akik nagyon akarják és rákattintanak.
Offolás:Egy adott topik témájához nem kapcsolódó dolgok írása. Persze offolni szabad, érdekessé teszi a topikot, de a túl gyakori offolás káros az egészségre.
Erősen ajánlott offoláskor az OFF-gomb használata, így a beírt szöveg beszürkül.
Smiley: ezek a jópofa arcocskák, mint pl.:
Természetesen nem csak ezek vannak, lehet ezeket karakterekkel is kifejezni, mint pl.: :) :( :P XD
LOL: Az angol "laughing out loud" kifejezésből származó mozaikszó, jelentése kábé: "hangosan röhögök". Akkor szokás írni, ha valaki valami vicceset mond.
WTF?:Az angol "What the fuck?" mondatból származó mozaikszó, jelentése kábé: "Mi a szar?". Akkor szokás írni, ha valaki értelmetlen dolgokat ír.
Duplapost: Ha valaki kétszer egymás után ír hozzászólást egy topikba úgy, hogy a kést hozzászólás között kis idő telik el. Ezt nem nézzük jó szemmel itt a MangaFan fórumon, erősen ajánlott a Szerkesztés gomb használata duplapostolás helyett.
Spoiler:Az angol "spoil" igéből jön, a szó jelentése kábé "elrontó". Akkor írjuk, hogy "ne spoilerezz", ha valaki egy manga/anime topikjába olyan információt ír, amelynek idő előtti közlése elrontja, tönkreteszi a befogadás élményét. Spoiler például elmondani, hogy ki hal meg egy adott mangában, vagy ki kivel jön össze, stb.
Ha mindenképp meg akarsz osztani valami spoilert a fórumozókkal, akkor használd a Spoiler-gombot a hozzászólás írásakor, így csak azok látják meg a spoilert, akik nagyon akarják és rákattintanak.
Offolás:Egy adott topik témájához nem kapcsolódó dolgok írása. Persze offolni szabad, érdekessé teszi a topikot, de a túl gyakori offolás káros az egészségre.
Erősen ajánlott offoláskor az OFF-gomb használata, így a beírt szöveg beszürkül.
Szerk: .., 2009-02-08 17:16:41
beküldve: 2009-02-08 17:13:26
(#10949) Na srácok. Ennyi volt a mókám.
Regisztrációs hetemnek vége, ma húzok vissza koliba. És holnaptól -> IGA!
Sok integetés meg puszi nektek! Ha tudok néha felnézek, és írogatok majd pár marhaságot.
Sziasztok....
Regisztrációs hetemnek vége, ma húzok vissza koliba. És holnaptól -> IGA!
Sok integetés meg puszi nektek! Ha tudok néha felnézek, és írogatok majd pár marhaságot.
Sziasztok....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-08 17:12:11
(#10948) mi 13?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Zoé 2009-02-08 17:07:59
beküldve: 2009-02-08 17:05:39
(#10946) XD = nevető arcocska.LOL= Hangos nevetés
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nem kell szótár, ha valamit nem értesz, szívesen segítek.
Köszi. Kedves vagy. Kezdheted ott, h mi az az XD és a LOL.
Gondolom jól irtam...
beküldve: 2009-02-08 16:55:45
(#10943) Már azon kivül mi vicc, hogy 13 és nézd meg miket irt. össze-vissza.
- a kifejezéseket pedig még nem ismerem. kéne egy szótár.
Ez velem is elő fog fordulni-bár remélem nem
- a kifejezéseket pedig még nem ismerem. kéne egy szótár.