Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-08 14:41:35
(#10912) azért vigyázzatok magatokra, gyerekek x33
*bagoly mondja verébnek...még ma is látszik egy régi sérülése a lábán*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-08 14:39:40
(#10911) mi most gerendázunk de hogy nekem mennyire remeg a testem rajta valszeg mert nem vagyok még hozzá szokva
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Na jó, lehet, hogy rosszul emlékszem a nevére, de annál a gyakorlatnál történt az eset, amikor a dobbantóról elrugaszkodsz és szétterpesztett lábbal átugrassz szekrény felett egy másodpercre letéve a kezedet a szekrény hátsó végén. A tanár mondta is az elején, hogy vigyázzunk, mert ha magunk alatt marad a kezünk, akkor eltörhetjük akár a karunkat is.
Na, ezt a gyakorlatot utáltam mindig is. Ha valakinek nem elég hosszú a keze, akkor csak szenved vele. Minket még anno általánosban kínoztak vele a talajtornás bigyók részeként.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-08 14:26:16
(#10909) Na jó, lehet, hogy rosszul emlékszem a nevére, de annál a gyakorlatnál történt az eset, amikor a dobbantóról elrugaszkodsz és szétterpesztett lábbal átugrassz szekrény felett egy másodpercre letéve a kezedet a szekrény hátsó végén. A tanár mondta is az elején, hogy vigyázzunk, mert ha magunk alatt marad a kezünk, akkor eltörhetjük akár a karunkat is.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-02-08 14:26:30
beküldve: 2009-02-08 14:20:09
(#10908) Mariko: Azért szekrényugrásnál ujjat törni, na az már szép.
Exiled: Lassan elhiszem, hogy tényleg vonzod a bajt. Vigyázzá már magadra!
Exiled: Lassan elhiszem, hogy tényleg vonzod a bajt. Vigyázzá már magadra!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-08 14:37:47
beküldve: 2009-02-08 14:14:51
(#10907) nagymascakánl ujjtörés? Nálunk még a szekrényen való bukfencnél sem volt baj...Hmm....legsúlyosabb eset...állatalában potenciálisan vonzottam a bajt 2 évig.Egyszer oylan szinte rosszul lettem 2000 m gyakorlásánál(egészségügyi gondok,vmi poralergia volt,már nincs bajom) hogy 10 gyerek láttára öklendeztem taknyot és mindenféle fasza váladékot...a pólóból még ma sem jött ki...meg egyszer így oldalazva kellett ugráni,egy cxsaj túl közel jötrt hozzám,összegabalyodott a lábunk és kihílyán bevertük a fejünket az egyik pad sarkába....meg röpinél egyik haverom izomból nekiugrott az ajtónak,mikor a labráért vetődött
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-08 14:10:33
(#10906) Annyira azért nem vettük komolyan a röplabdát.
A legsúlyosabb sérülés, ami nálunk tesiórán történt, az egy ujjtörés volt, de az is szekrényugrás közben történt, asszem "nagymacska" volt a gyakorlat neve.
A legsúlyosabb sérülés, ami nálunk tesiórán történt, az egy ujjtörés volt, de az is szekrényugrás közben történt, asszem "nagymacska" volt a gyakorlat neve.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Mivel nálunk a sulinak volt női röpicsapata, ezért nagyon sokat játszottunk. Én spec. jobban szerettem, mert kevésbé volt veszélyes rám nézve. Mondjuk egyszer úgy állon talált egy lepattanó labda, hogy berezonált tőle az állkapcsom.
Nem lett agyrázkódásod?
Oh, nálunk csak ujj és csukló törések fordultak elő. Meg egyszer volt egy bokatörésünk. Meg az egyik csaj ugrott a labdáért, és hát az oldalára érkezett -> csini vállízület ficam. Már rutinból vittük egymást a sürgősségire...
Mivel nálunk a sulinak volt női röpicsapata, ezért nagyon sokat játszottunk. Én spec. jobban szerettem, mert kevésbé volt veszélyes rám nézve. Mondjuk egyszer úgy állon talált egy lepattanó labda, hogy berezonált tőle az állkapcsom.
Kézenállás a gerendán?! Én még a földön sem tudok kézen állni, nem hogy a gerendán. *reménytelenül kétbalkezes és kétballábas*
Nem vészes az. Először alacsonyabb gerendán gyakoroltunk, aztán olyanon, ami magasabb. Én a felemás korláton jobban paráztam (főleg, amikor alsó rúdról kellett "átgördülni" a felsőre). Szerintem a szertorna az egyetlen értelmes dolog a gimis tesiórákon, a röplabda nálunk nagyon gáz volt.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-08 13:52:10
De a többiek legalább hallatnak magukról. Deltáék is válaszoltak, amikor rákérdeztek a fórumukon, hogy mikor jönnek a következő mangakötetek.
Ami igaz, az igaz.
no pussy, just the dicks
De a többiek legalább hallatnak magukról. Deltáék is válaszoltak, amikor rákérdeztek a fórumukon, hogy mikor jönnek a következő mangakötetek.
beküldve: 2009-02-08 13:47:25
(#10900) Nem ijesztő ez, hanem bosszantó, de nem csak a Mangafannál, hihetetlen, ami karácson után meg nyáron történik a hazai piacon. Kínszenvedős punnyadás
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-02-08 13:43:42
(#10899) Kézenállás a gerendán?! Én még a földön sem tudok kézen állni, nem hogy a gerendán. *reménytelenül kétbalkezes és kétballábas*
Ja igen, és tényleg jó volna, ha hallatna már valamit magáról a Mangafan, mert ez a nagy csend már kezd ijesztő lenni. Kezdek attól félni, hogy utolérte őket is a gazdasági válság.
Ja igen, és tényleg jó volna, ha hallatna már valamit magáról a Mangafan, mert ez a nagy csend már kezd ijesztő lenni. Kezdek attól félni, hogy utolérte őket is a gazdasági válság.
Szerk: Mariko 2009-02-08 13:49:20
Akkor... akkor.... nincs több ötletem. Tessék családnál körbeszimatolni, hátha valaki szintén hasonló szerencsétlenségeket ér meg.
Pedig szerintem a nyújtó a balhésabb. Kipróbáltam mindkettőt, mikor felemás korlátra melegítettünk be. De a gerendán való bukfenc, kézenállás meg a cigánykerék vitt mindent. Szaltózni meg már nem engedett a tanár. Így is potyogtunk rendesen.
Pedig szerintem a nyújtó a balhésabb. Kipróbáltam mindkettőt, mikor felemás korlátra melegítettünk be. De a gerendán való bukfenc, kézenállás meg a cigánykerék vitt mindent. Szaltózni meg már nem engedett a tanár. Így is potyogtunk rendesen.