Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
szerk: Félek a gyűrűtől,mert amennyire fasza helyzetben vagyok el fog szakadni egy kötél... A nyújtóval meg különösebb gondom nincs, tesi előtt mindig húzódszkodunk az öltözőben
De jó, hogy gyűrűzni csak a fiúknak kell! Mármint kellett anno. Hálistennek egyetemen már nincs tesi, marad az úszás.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Vicces lenne,ha anyag-fáradtság lenne az oka,mivel az elektromost októberben vettük, a klasszikuson,meg szeptemberben cseréltünk húrt,a piac egyik legjobb minőségűjét( D'adario Pro Árté)...A klasszikushoz csak jövő héten lesz új húr,elektromoson meg vna tartalék,azt meg hétfőn cseréljük...
szerk: Félek a gyűrűtől,mert amennyire fasza helyzetben vagyok el fog szakadni egy kötél... A nyújtóval meg különösebb gondom nincs, tesi előtt mindig húzódszkodunk az öltözőben
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-08 12:28:41
Dragda: Nem merek suliba menni, kedden gyűrűzünk
A gyűrűzés piskóta... Majd a nyújtónál panaszkodjál... Az már veszélyesebb.
Nem lehet, hogy szimplán anyagfáradtság miatt volt a szakadás-sorozat?
Nem ért hozzá, de azért megkérdi....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
D húr?
Ja, az elektromoson,a klasszikuson meg A...
Dragda: Nem merek suliba menni, kedden gyűrűzünk
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
na jó emberek,ha hallotok arról,hogy egy diákot halálra gázoltak,ne lepődjetek meg és küldjetek virágot vásárhelyre...Sorra kapom a rossz ómeneket: pénteken a kalsszikusom húrja szakadt el mikor azaértem,ma meg játék közben az elektromosomé...Nem merek kimenni az utcára
Ne ijesztegess...Mihez kezdenék a kedvenc kiskorú, perverz barátom nélkül?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
na jó emberek,ha hallotok arról,hogy egy diákot halálra gázoltak,ne lepődjetek meg és küldjetek virágot vásárhelyre...Sorra kapom a rossz ómeneket: pénteken a kalsszikusom húrja szakadt el mikor azaértem,ma meg játék közben az elektromosomé...Nem merek kimenni az utcára
D húr?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-02-08 11:48:25
(#10891) Sziasztok srácok!Bús reggelre ébredtem!
Meghalt Veszprémben a 2.kedvenc kézilabdázóm
Marian Cozma---MkbV-beállósa!
Nyugodjon békében!
Meghalt Veszprémben a 2.kedvenc kézilabdázóm
Marian Cozma---MkbV-beállósa!
Nyugodjon békében!
beküldve: 2009-02-08 11:48:07
(#10890) na jó emberek,ha hallotok arról,hogy egy diákot halálra gázoltak,ne lepődjetek meg és küldjetek virágot vásárhelyre...Sorra kapom a rossz ómeneket: pénteken a kalsszikusom húrja szakadt el mikor azaértem,ma meg játék közben az elektromosomé...Nem merek kimenni az utcára
beküldve: 2009-02-08 11:23:05
(#10889) na ezaz vagy csak nem fogják kirakni hogy megy a nyomdába és egyből meglepnek minket hogy frissen a nyomdábólXD amúgy azt nézem hogy még a rendelhető mondo részt se frissítették mert a narutos még nincs ott, de azt is csak a chrno melléklet miatt rendelem meg max bár nem tudom melyikbe volt már a chrno manga cikk:/ de narutosat max akkor rendelem meg ha még élni fog chrno manga megjelenésnél a 3-at fizetsz 4 akcióXD
szerk:ja most ném pont abba van a cikk akkor a stand alone complexet rendelem meg csak akkorXD
szerk:ja most ném pont abba van a cikk akkor a stand alone complexet rendelem meg csak akkorXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-08 11:29:18
beküldve: 2009-02-08 11:14:11
(#10888) Ja, én is olvastam, tényleg ezt írták! A következő MONDO-ban a mangamelléklet még egy utolsó részlet a Chrno-ból, de már akkorra kijön. Ehhez képest seholsemmi.
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Szerk: ヴェゼンディ・バラージュ 2009-02-08 11:14:36
beküldve: 2009-02-08 11:11:32
(#10887) amúgy mondoba annyit írtak kövi mondo megjelenésnél már kezünkbe is olvasható lesz a könyv vagy vmi hasonló de már 1 hét kb és kijön akkor most mi lesz? (na jó nem tudom mennyi idő mire kijön de már nem sok idő elvileg a mondoXD)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-08 11:12:30
beküldve: 2009-02-08 11:07:29
(#10886) Én is a Chrno Crusade-t várom már nagyon!!!! Mikor jön mááááár????
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
MI A FRANC van már van az ÁRNYBÍRÓVAL????
Én ugyanezt kérdezném Chrnoval kapcsolatban(legalább vmit mondhatnának, hogy még mindig nincs biztos idő vagy kb idő vagy vmi )
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-08 10:56:38
beküldve: 2009-02-08 10:46:46
(#10883) Eddig egész türelmes voltam...
DE most már én is kezdem elveszíteni....
DE most már én is kezdem elveszíteni....
MIANEVED?!