Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
És kinek hogy telik a hétvégéje? Én most értem haza, szóval igazából nekem csak most kezdődik a hétvége. :) (Holnap kialszom magam!)
Takarítással, meg pakolással. Alig várom, hogy holnap mehessek vissza a koliba!
És mi jót csináltál, hogy nem voltál otthon?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
kössz , már akár ellened is kiállhatok ilyen magas szinttel XD
Név: dan
Szint: 4
Kaszt: Narutard
Különleges képességek: igen tapasztalt harcos, ugyanis 1909. 01.01-én született.
Gyengéi: Alien vs. Predator
Conos süti? Troll?
A trollt látom - elég szomorú... A sütinek meg utánanézek. ;)
És kinek hogy telik a hétvégéje? Én most értem haza, szóval igazából nekem csak most kezdődik a hétvége. :) (Holnap kialszom magam!)
A trollt látom - elég szomorú... A sütinek meg utánanézek. ;)
9/28 NEVER FORGET
Sziasztok! Mi érdekes történt, amíg távol voltam?
Semmi különös.
Volt/van egy nagyon nagy trollunk....
És beindult a conos sütire való feliratkozás..... lásd: Sakuracon 2009 topicot.....
Hát ennyi.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-07 20:12:26
(#10833) Jelentettem a hozzászólásodat Zsuli...a többi az Admin dolga!Sajnálom!Szét OFFolsz más topicot!Nem tom miért kell így viselkedni!
kiszokot logni--ez amúgy mit jelent Nála???
kiszokot logni--ez amúgy mit jelent Nála???
Szerk: Kuran Kaname 2009-02-07 20:14:17
beküldve: 2009-02-07 20:11:47
(#10831) beküldve: 2009-02-07 19:59:05
(#10829) beküldve: 2009-02-07 19:47:46
(#10828) Az nehéz lesz.
Akkor nem várom meg. És pont.
Sajnos elvesztek a felvételek mikor futottam a ninják elől.xdxdxd
Oh, akkor megvárom a következő munkanapodat....
Az nehéz lesz.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Oh, akkor megvárom a következő munkanapodat....
Majd ha képesek vagytok egy egész (5-6 fős) családra főzni (reggeli, ebéd, vacsora) és még mostok, takarítotok, vasaltok és még mosogattok is... Na akkor leborulok előttetek.
Ebben igazad van,de erre mi is képesek vagyunk.
Kérhetek róla egy videofelvételt?
Ma kekeckedős vagyok...
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-02-07 19:37:55
Majd ha képesek vagytok egy egész (5-6 fős) családra főzni (reggeli, ebéd, vacsora) és még mostok, takarítotok, vasaltok és még mosogattok is... Na akkor leborulok előttetek.
Ebben igazad van,de erre mi is képesek vagyunk.
Kérhetek róla egy videofelvételt?
Ma kekeckedős vagyok...