Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
mijen zenet szeretitek
Mindenbe belehallgatok!De a Japán hangszerekkel leközölt dalokat nagyon szeretem!
beküldve: 2009-02-07 18:23:51
(#10792) Mondtam én egy szóval is, hogy egészséges ilyet nézni? A 12-nél idősebbeknek sem az. Csak azt mondom, hogy attól függetlenül még mindenki belenéz. Legalább egyszer.
Egészségesnek nem egészséges, mert ilyenkor törhet elő pár emberből az agresszió (ITT MOST NEM KONKRÉT emberekre célzok), de akkor ne tűzzék műsorra, ha tudják, hogy "fiatalabbak" is megnézik. Hiába mondja anyuci a gyereknek, hogy már pedig nem nézheti meg, akkor is megnézi. Legalább egyszer, ahogy Zoe is írta. Ez ellen már nagyon nem lehet mit tenni.
beküldve: 2009-02-07 18:20:56
(#10790)
Szerk: Dan 2009-02-07 18:23:45
az igaz,h nincs rájuk jó hatással
csak meg kell néha nézni hiradót hú ez kicsit nagymamis lett
de úgysem tudunk ellene tenni szal kár rajta rágódnibár állítólag az embernek csirke íze van
Röhögni fogsz: anyum 10 éves koromig a híradót se nagyon engedte. Aztán mióta felfogom mi van benne önszántamból nem nézek tévét. Ja, nem tudom mondtam-e már, hogy mizantróp vagyok *léptet az újabb Gothminister számra*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Honnan veszed, hogy 80% nem tudja mit néz? Különben hiába tesznek 12 vagy 16 alatti jelzést. Aki kiváncsi rá, úgyis megnézi. És az animaxot általában 12 éven alúliak nézik. 10 évesen én sem kukucskát néztem.
Ha tudja még rosszabb. Valahogy nem tartom egészségesnek hogy egy 12 éves gyerek azt nézze szórakozásként hogy egy gimnazista srác módszeres kinyír mindenkit. De tényleg, az én k'vaanyámat.
Az hogy én tízévesen elborult scifiket néztem meg meg is látszik...
Mondtam én egy szóval is, hogy egészséges ilyet nézni? A 12-nél idősebbeknek sem az. Csak azt mondom, hogy attól függetlenül még mindenki belenéz. Legalább egyszer.
beküldve: 2009-02-07 18:14:15
(#10786) Ha tudja még rosszabb. Valahogy nem tartom egészségesnek hogy egy 12 éves gyerek azt nézze szórakozásként hogy egy gimnazista srác módszeres kinyír mindenkit. De tényleg, az én k'vaanyámat.
az igaz,h nincs rájuk jó hatással
csak meg kell néha nézni hiradót hú ez kicsit nagymamis lett
de úgysem tudunk ellene tenni szal kár rajta rágódnibár állítólag az embernek csirke íze van
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-02-07 18:14:47
Honnan veszed, hogy 80% nem tudja mit néz? Különben hiába tesznek 12 vagy 16 alatti jelzést. Aki kiváncsi rá, úgyis megnézi. És az animaxot általában 12 éven alúliak nézik. 10 évesen én sem kukucskát néztem.
Ha tudja még rosszabb. Valahogy nem tartom egészségesnek hogy egy 12 éves gyerek azt nézze szórakozásként hogy egy gimnazista srác módszeres kinyír mindenkit. De tényleg, az én k'vaanyámat.
Az hogy én tízévesen elborult scifiket néztem meg meg is látszik...
Szerk: Elnar 2009-02-07 18:12:13
Különben hiába tesznek 12 vagy 16 alatti jelzést. Aki kiváncsi rá, úgyis megnézi. És az animaxot általában 12 éven alúliak nézik. 10 évesen én sem kukucskát néztem.
ez igaz régebben én is megnéztem az összes horrort és nem nagyon érdekelt,h kinek nem ajánlott
én néha megnézek egy-egy kukucskát
de az más kérdés,h akkor milyen állapotban vagyok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-02-07 18:06:20
(#10782) Most kivételesen megérte visszaolvasni, nagyon szórakoztató.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
És az animaxot általában 12 éven alúliak nézik.
Nekem ez eddig még valahogy nem tűnt föl, de biztos igazad van...
Jó hát az FMA-t sem adnám 16 alatt senki kezébe... A DN-t egyszerűen a filozófiája miatt tartom elég betegesnek. Tény, néha(?) én is elindítanám az omegabombát, de ebből divatot csinálni nekem már durva. Tizenixévesek vannak érte odáig vagy mégy 10 sincs egy része. 80%-a meg azt se tudja mit néz. És itt is a negatív főszereplő van megnyerőbbre csinálva - ergo azzal azonosul a nézők többsége... csak ami hirtelen eszembejutott. [/QUOTE]
Szerk: Zoé 2009-02-07 17:57:00
figy, én 13 éves vagyok és nincs semmi bajom a death note-tól.Sem a chrno crusade-tól.Sem mástól( am meg mondjuk pl a kimérás rész az FMA-ban egy "picit" durvább,mint pár death note rész...)Igaz,mióta anno megnéztem az Ichigo 100%-ot,meg ecchit nézek azóta egy kicsit perverzebb vagyok,de ez korral is járhat.^^
Jó hát az FMA-t sem adnám 16 alatt senki kezébe... A DN-t egyszerűen a filozófiája miatt tartom elég betegesnek. Tény, néha(?) én is elindítanám az omegabombát, de ebből divatot csinálni nekem már durva. Tizenixévesek vannak érte odáig vagy mégy 10 sincs egy része. 80%-a meg azt se tudja mit néz. És itt is a negatív főszereplő van megnyerőbbre csinálva - ergo azzal azonosul a nézők többsége... csak ami hirtelen eszembejutott.