Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Amúgy Zoe:
Köszönöm, hogy regeltél és "vendégkönyveltél" az oldalamon.^^ - legalábbis gondolom, hogy Te vagy az ottani Zoe is... [/QUOTE]
Még jó. Ki más lenne? -Bár ha jobban meggondolom még úgy ezer ember.-
Tényleg jó az oldalad.
Köszönöm, hogy regeltél és "vendégkönyveltél" az oldalamon.^^ - legalábbis gondolom, hogy Te vagy az ottani Zoe is... [/QUOTE]
Még jó. Ki más lenne? -Bár ha jobban meggondolom még úgy ezer ember.-
Tényleg jó az oldalad.
Legutóbb olyan film, amire azt mondtam, hogy na, ez 100%-ig megérte a jegyárat az a Hannibál Ébredése volt.
Még egy film, ami mindig és mindenhol tökéletes választás. Jobban mondva bármelyik Hannibál film. Vagy akár könyv.
A könyvek még egy fokkal jobbak is, mert ott Te magad képzeled el, nincs adott képanyag.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-07 22:28:54
(#10863) Mondjuk én kevés filmet nézek meg moziban, még úgy egy éve jártam, de most már szinte mindent letöltök.
Legutóbb olyan film, amire azt mondtam, hogy na, ez 100%-ig megérte a jegyárat az a Hannibál Ébredése volt.
beküldve: 2009-02-07 22:27:40
(#10862) Csatlakozom...
A második film után a harmadikat már tudtam, hogy nem szabad megnéznem moziban... - bár lehet az inkább azért volt, mert a két lökött barátom sztereoban lökte nekem a film alatt a sok hülyeséget... Talán az is rontott némiképp a dolgon...(?)
Amúgy Zoe:
Köszönöm, hogy regeltél és "vendégkönyveltél" az oldalamon.^^ - legalábbis gondolom, hogy Te vagy az ottani Zoe is...
A második film után a harmadikat már tudtam, hogy nem szabad megnéznem moziban... - bár lehet az inkább azért volt, mert a két lökött barátom sztereoban lökte nekem a film alatt a sok hülyeséget... Talán az is rontott némiképp a dolgon...(?)
Amúgy Zoe:
Köszönöm, hogy regeltél és "vendégkönyveltél" az oldalamon.^^ - legalábbis gondolom, hogy Te vagy az ottani Zoe is...
beküldve: 2009-02-07 22:20:54
(#10861) Még jó, hogy nem moziban láttam.
Csatlakozom. Elég volt egyszer megnézni, miközben kisdedóvóként melóztam a szomszédnál. A kiskölök ragaszkodott hozzá......
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
10ből 10 pontos beszólás volt! Ez az Alister! Csak így tovább!
Köszönöm, köszönöm! *meghajol* A Pókember 3-t moziban láttam. Nos, én ritkán érzem úgy egy film után, hogy elpocsékoltam az időmet vagy a pénzemet, de itt úgy éreztem, hogy mindkettőért kár volt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-07 22:16:28
(#10857) Mért és az új megjelenő Dragon ball film?
Nézzetek róla előzetest!Van olyan anime amit nem lehet vászonra vinni!!!A DBZ az ien!
Nézzetek róla előzetest!Van olyan anime amit nem lehet vászonra vinni!!!A DBZ az ien!
beküldve: 2009-02-07 22:04:17
(#10856) én a pókember3-at már meg sem nézem... az1 még tetszet, a 2-t megmár csak végigszenvedtem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Baniaa3: Neked tényleg tetszett a Pókember3? Kegyelmes istenek az égben és a földben...
10ből 10 pontos beszólás volt! Ez az Alister! Csak így tovább!
Szorgos (bajszos) népünk győzni fog!
Legyen a téma aaaaa....
Legyen egy kis filler míg kitalálom!!!
Addig legyen a mit csináltok holnap?? a Téma!
Legyen egy kis filler míg kitalálom!!!
Addig legyen a mit csináltok holnap?? a Téma!
Ezt most komolyan kérdezed? Sajnos van ötletem. Gyakorolok, Gyakorolok, és lássuk csak. Gyakorolok. Különben hétfőn két órát hallgathatom, hogy mért nem Gyakoroltam!
beküldve: 2009-02-07 21:51:42
(#10853) Hogy mit csinlok holnap... Ehhh... Két könnyebet, ha kérhetlek!
Nah jó, neeem... Szerintem rajzolok, írok... Olvasok. Olyan átlagos ténykedést tervezek.
Nah jó, neeem... Szerintem rajzolok, írok... Olvasok. Olyan átlagos ténykedést tervezek.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-07 21:53:47