Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-13 10:10:12
(#11287) Nagyon nem értékeltem reggel azt a nagymennyiségű havat, ami kint várt. Ez nagyon nem mókás így... -.o
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-13 07:23:39
(#11286) jó reggelt mindenkinek!
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-02-12 23:41:03
(#11285) A ma esti msnes vírus-dömpingért elnézést kérek az érintettektől. Én is szoptam vele...
Még egyszer bocsánat, további jóccakát!
Még egyszer bocsánat, további jóccakát!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-12 22:43:57
(#11284) Nah Hölgyek és Urak, megyek aludni. További jó fórumozást és egyéb ébrenléti tevékenységeket, későbbre pedig jó éjszakát és szép álmokat!
beküldve: 2009-02-12 22:34:09
(#11283) Fúúú ABBA!! Mióta megnéztem a Mamma Mia-t azóta tökre tetszenek az ABBA számok!!Kiváltságos emberke hogy ott lehettél
Szerk.:Jó éjt mindenki!!
Szerk.:Jó éjt mindenki!!
Szerk: Kuran Kaname 2009-02-12 23:04:51
beküldve: 2009-02-12 22:19:07
(#11282) No, ABBA kocerten is túl vagyunk.
Ez valami zseniális volt. Már sajnálom, hogy hátsó szektorba vettünk jegyet, nem pedig le a földszintre. Szívesen táncikáltam volna én is - jó, a Thank You for the Musicnál leugráltam a kordonig a többi nagyon elszántan zúzó emberhez - végig attól féltem, hogy nem adják le, főleg, hogy már a Voulez Vous is lyan finálé-hatású volt, pedig jött még után jópár szám. Nem is beszélve a Waterloo nagy felvezetéséről és utána lévő "hosszú" (közel 20 másodperces) szünetről. De aztán, mint amolyan lezáró dal, csak felcsendült a kedvencem is.
Aminek még nagyon örültem, hogy a Lay All Your Love on Me-t ugyan nem tisztelték meg azzal, hogy végig lejátsszák és énekeljenek is hozzá, de így legalább kaptunk egy kis karaoket (volt egy kis mix-szerűség pár instrumentalban lenyomott számmal).
Persze át voltak ám hangszerelve a dalok egy pöppet, de egyáltalán nem rontott az élvezhetőségükön (csak egy kis extra beatet és keményebb gitárt kapott mind), a Rock Me-nek pedig kifejezetten előnyére vált.
Szívesen elmennék rá mégegyszer.
Ez valami zseniális volt. Már sajnálom, hogy hátsó szektorba vettünk jegyet, nem pedig le a földszintre. Szívesen táncikáltam volna én is - jó, a Thank You for the Musicnál leugráltam a kordonig a többi nagyon elszántan zúzó emberhez - végig attól féltem, hogy nem adják le, főleg, hogy már a Voulez Vous is lyan finálé-hatású volt, pedig jött még után jópár szám. Nem is beszélve a Waterloo nagy felvezetéséről és utána lévő "hosszú" (közel 20 másodperces) szünetről. De aztán, mint amolyan lezáró dal, csak felcsendült a kedvencem is.
Aminek még nagyon örültem, hogy a Lay All Your Love on Me-t ugyan nem tisztelték meg azzal, hogy végig lejátsszák és énekeljenek is hozzá, de így legalább kaptunk egy kis karaoket (volt egy kis mix-szerűség pár instrumentalban lenyomott számmal).
Persze át voltak ám hangszerelve a dalok egy pöppet, de egyáltalán nem rontott az élvezhetőségükön (csak egy kis extra beatet és keményebb gitárt kapott mind), a Rock Me-nek pedig kifejezetten előnyére vált.
Szívesen elmennék rá mégegyszer.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-12 21:59:49
beküldve: 2009-02-12 21:58:36
(#11279) beküldve: 2009-02-12 21:49:32
(#11278) nah,uncsitgesóval lerendezve, BIZTOSAN MEGYEK CON-RA^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ugye tudjátok holnap milyen nap lesz?
Péntek 13! A kedvenc napom!
Amúgy ha már szóba került, erről is írtam tavaly.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
én még jó messze állok szerintem a szint lépéstől
Annyi ba legyen, igy is jobban állsz mint én. Na mindenkinek jóéjt. Szép álmokat, addig is valami jó témát stb.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
én még jó messze állok szerintem a szint lépéstől
Annyi ba legyen, igy is jobban állsz mint én. Na mindenkinek jóéjt. Szép álmokat, addig is valami jó témát stb.