Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-13 22:02:57
(#11406) Most érkezett haza apukám, és hozta a szülinapi ajándékaimat.^^ Gésa porcelánbaba, MP4-MP5 lejátszó, kontaklencse motyók, és a legszebb a kimonóm. ^^ Olyan boldog vagyok. ^^
Feltett kérdésedre nem adhatok választ, kérdezd meg a másik felet (Exiled-et) is.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-13 21:55:49
(#11404) Exiled: Ha úgy látod, hogy a net nem csinál semmit az első "Mehet" gomb után, akkor várj, mert ha még egyszer megnyomod, akkor kétszer küldi ki.
,,Hitler fején ugrálok!"
a pizzára^^
NYET!
Más téma?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-13 21:54:40
(#11402) a pizzára^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nah,akor elfogadod a mghívást?
Milyen meghívást???
beküldve: 2009-02-13 21:51:52
(#11400) wááá,megint 2-szer ment...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-13 21:53:13
beküldve: 2009-02-13 21:51:51
(#11399) nah,akor elfogadod a mghívást?
naa,gyerünk,idézzük vfel a múltat^^
Nyet, Tavarise Exiled! Nyet! *és megint meghúzza a vodkás üveget*
kiesik a padból úgy jelentkezik*
*elkapja a lányt,de győz a grvitáció és mndketten a földön landolnak.Óra után rlhívja a láyt pizzázni*
Ne kezdd...
opsz,2-szer ment el
Szerk: The Exiled 2009-02-13 21:47:49
naa,gyerünk,idézzük vfel a múltat^^
*elkapja a lányt,de győz a grvitáció és mndketten a földön landolnak.Óra után rlhívja a láyt pizzázni*
*De betoppan Souske Sagara, és... és... megeszik egy pizzát. *
Szerk.:
*fejét fogja elkóvályog a vodkás-üvegig*
Erre inni kell!
Erre inni kell!
*Segít neki inni. *
Ejj, ma irtó jó kedvem van!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-13 21:48:10
Dehogy! Én Sousuke (Sagara) vagyok! Hahaha! Mindenkinek szétlövöm a fejét, mert őrült vagyok! Hahahaha! Hahaha! XD
*fejét fogja elkóvályog a vodkás-üvegig*
Erre inni kell!
Exiled: NE! *félrehajítja a poharat és üvegből vedeli az orosz vizecskét*
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-13 21:47:09