Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
simán csak spórolj spórolj spórolj!
és kunyizz szülőktől xD
és kunyizz szülőktől xD
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-26 15:23:40
(#7691) Nah emberek,támogatási javallatot kérek: jövő hónapra lesz 10000 ft-om.Szeretnék rendelni innene deasznót díszdobozt,meg xpresszről fumoffu díszdobozt+ lesz kb 1000 Ft kiadásom egy rendelésre+ a mond 700 ft-ért.Szentetek össze tudom hozni,vagy felejtsem el?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-26 15:24:01
beküldve: 2008-12-26 15:20:11
(#7690) szijjasztok!!!
*chibi Kaminaga integet a monitor sarkából mindenkinek*
Itt vagyok csak DiszNót nézek
*chibi Kaminaga integet a monitor sarkából mindenkinek*
Itt vagyok csak DiszNót nézek
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szia Exiled! *integet és éljenez*
Nagyon nagyon nagyon nagy punnyadás van a fórumon senki sehol!
Örülök hogy te itt vagy!
Nagyon nagyon nagyon nagy punnyadás van a fórumon senki sehol!
Örülök hogy te itt vagy!
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-26 15:11:16
(#7688) Hoy hoy!
Végre eltudtam szakadni mindentől,és most itt vagyok és virulok,csak nektek!*várja valszeg reménytelenúl az éljenzést*
Karácsony=pénz= fele az enyém,fele visszacsordogál a gitárba=7500 magyar forint=+ januári 25000 zsebpénz= Januárban Death Note díszdoboz+ talán Fumoffu dízsdoboz
Végre eltudtam szakadni mindentől,és most itt vagyok és virulok,csak nektek!*várja valszeg reménytelenúl az éljenzést*
Karácsony=pénz= fele az enyém,fele visszacsordogál a gitárba=7500 magyar forint=+ januári 25000 zsebpénz= Januárban Death Note díszdoboz+ talán Fumoffu dízsdoboz
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-26 14:57:21
(#7687)
Szerk: baniaa3 2008-12-26 14:58:28
Én meg mindjárt hozok képeket a megfelelő topicba a gyüjteményemről, ah tegnap ígértem
Várjuk várjuk!
Majd szólj ha fenn lesznek!
szerk: megvannak :P
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-26 14:20:37
beküldve: 2008-12-26 13:21:20
(#7685) Én meg mindjárt hozok képeket a megfelelő topicba a gyüjteményemről, ah tegnap ígértem
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-26 13:13:26
(#7684) Jó délutánt!
Most végeztem a Death Note 5 DVDjével x3 Most előkotrom a japánt, és nézem tovább a 21. résztől (igaz h már jópárszor láttam az egész sorozatot, és tudom h mi fog történni, de olyan izgalmas *_*)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-26 13:00:18
(#7683) Jó reggelt! illetve délutánt! Ki hogy veszi :)
Boldog 15-et Bou!
LA.....
Hogy s mint?
Boldog 15-et Bou!
LA.....
Hogy s mint?
Positive vibration.
En penzt kaptam es majd veszek valamit mielott megyunk a repterre LA elegge nagy varos biztosan talalok valamit
vagy beszerzek valami tuti mangat
Esetleg innen is rendelhetsz.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-12-26 11:49:25
(#7681) En penzt kaptam es majd veszek valamit mielott megyunk a repterre LA elegge nagy varos biztosan talalok valamit
×.musz.musz.×
jó reggelt és mindenkinek igy utolag is boldog karit nekem meg boldog 15. szülinapot^^
ja és non sok ajándékoit hozzon a "jézuska"xD vagy már hozott...*megpillant egyet*oh,jaj de jjo elhozta még azt amit akartam^^juj non jo*bonto,bont,bont** *
ja és non sok ajándékoit hozzon a "jézuska"xD vagy már hozott...*megpillant egyet*oh,jaj de jjo elhozta még azt amit akartam^^juj non jo*bonto,bont,bont** *
Boldog 15. szülinapot! Mivel sokan felsorolták a karácsonyukat, én se maradjak ki a sorból:
Étel:
- Húsleves.
- Krumpli.
- Sült csirke.
- Rántott csirke.
- Bejgli.
Ajándék:
- Egy könyv.
- Egy törölköző.
- Egy kulcstartó.
- Egy köntös.
Egy kis ráadás:
- Egy könyv.
- 3 cipő.
Karácsony előtt:
- Mondo magazin.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-26 11:48:37
jó reggelt és mindenkinek igy utolag is boldog karit nekem meg boldog 15. szülinapot^^
Happy birthday
×.musz.musz.×
beküldve: 2008-12-26 11:32:30
(#7678) jó reggelt és mindenkinek igy utolag is boldog karit nekem meg boldog 15. szülinapot^^
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^