Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Orrvérzés: Régebben nekem is komoly problémám volt vele, de aztán (többször) kiégették, és a harmadik után többet nem vérzett.
Kiégették? Oo *Elképzeli, ahogy egy öngyújtót feldugnak Alister egyik orrbejáratába, és lenyomják a kapcsolót... Biztos orrszőr ellen is hatásos...*
Ez a művelet nekem így perget le az agyamban. xD
beküldve: 2008-12-27 00:31:15
(#7751) van valaki vagy kihalt a jónép?(elég hülye kérdés fél 1 kor )
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Dragda: *busisimi*
Orrvérzés: Régebben nekem is komoly problémám volt vele, de aztán (többször) kiégették, és a harmadik után többet nem vérzett.
Köszönöm *megöleli, és hozzábújik*
Azért örülök, hogy az orrod már rendben van....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-26 23:14:23
(#7749) Dragda: *busisimi*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
-Ki kapott ma karácsonyra előre
Ízelítő:
Buborék
Ej, buborék, buborék,
Színejátszós, csodaszép,
Imitt veres, amott kék,
Orromból gyött ki elébb.
Ízelítő:
Buborék
Ej, buborék, buborék,
Színejátszós, csodaszép,
Imitt veres, amott kék,
Orromból gyött ki elébb.
Még 7-be elő kellett adnunk farsangkor egy kis humorral fűszerezett kitalált műsort, és drága osztályfőnököm bevetette eme kis verset. Nagy sikerünk volt vele. Meg nekem volt egy olyan ki szövegrészletem: "Most megnöveljük mindenkinek az inteligencicáját". Viszont ezt a könyvet én is elolvasnám.
Ízelítő:
Buborék
Ej, buborék, buborék,
Színejátszós, csodaszép,
Imitt veres, amott kék,
Orromból gyött ki elébb.
*agyhalállal szenvedve fetreng a kanapén* Ez nagyon üt!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
-Ki kapott ma karácsonyra előre kiválasztott Laár pour L'art könyvet, Laár András kimeríthetetlen ötlettárát?
-Nem tudom, de szerencsés ember.
Én is elolvasnám azt a könyvet......
Ízelítő:
Buborék
Ej, buborék, buborék,
Színejátszós, csodaszép,
Imitt veres, amott kék,
Orromból gyött ki elébb.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-12-26 22:29:57
Elszégyelltem magam, mert félszemmel vagyok csak itt.
-Ki kapott ma karácsonyra előre kiválasztott Laár pour L'art könyvet, Laár András kimeríthetetlen ötlettárát?
Én is elolvasnám azt a könyvet......
Riku és Exiled! Magányosan hagytok egy csinos hölgyet? Szégyelljétek magatokat!
csak viccelek, csak viccelek
Elszégyelltem magam, mert félszemmel vagyok csak itt.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-12-26 22:09:25
beküldve: 2008-12-26 22:02:48
(#7743) Riku és Exiled! Magányosan hagytok egy csinos hölgyet? Szégyelljétek magatokat!
csak viccelek, csak viccelek
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-26 22:03:18
No nézd csak... Kihaltunk?
Dehogy! 10 perc múlva viszont kihalunk! Ugyanis eltűnök DN-t nézni (utolsó rész/már láttam, de akkor is).
Szép orrvérzéstől mentes estét minden fórumozónak és hamarosan DN-t nézőnek!
Lesmester, te állandóan a videójátékokat nyomod? Mondjuk én is elég gyakran játszom, de nem egyfolytában. Viszont tagadhatatlan, Resident Evil 4 az egyik legnagyobb játék, bár most már kissé hanyatlik a szememben. Ha esetleg erre reagálnál valamit, akkor a GAME topicban.
beküldve: 2008-12-26 21:59:17
(#7741) én valszeg most még narutot nézni(lemaradtam) aztán alszok egy órát,utána megyek animaxos narutot nézni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-26 21:53:13
(#7740) No nézd csak... Kihaltunk?
beküldve: 2008-12-26 20:28:20
(#7739) Exiled: Azt úgy kell csinálni! Boxtanárom is úgy csinálta azokkal akiket velem tettek össze^^(velem soha)
Egyébként visszatértem a fürdőszoba horrorisztikus világából.
Nekem pedig a rekordom 9orrvérzés 1 nap alatt(mikor haverokkal unatkoztunk és jártuk a várost+mindenkibe belekötöttünk^^nekik xarabb volt!)
msn-en pedig kb 20perc alatt megy át egy file(20kb/sec szal nem gyors)és az a file méretétől is függ
Egyébként visszatértem a fürdőszoba horrorisztikus világából.
Nekem pedig a rekordom 9orrvérzés 1 nap alatt(mikor haverokkal unatkoztunk és jártuk a várost+mindenkibe belekötöttünk^^nekik xarabb volt!)
msn-en pedig kb 20perc alatt megy át egy file(20kb/sec szal nem gyors)és az a file méretétől is függ
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Kéne nyitni egy topicot: Orvosi esetek névvel
Hm, van benne ráció, de...
1: A moderátor kinyírna érte
2: Azzi is kinyírna érte
3: ???
4: Profit (??? Ebben?)
Viccet félretéve, itt megbeszéljük, és annyi. Barátok beszélik meg barátaikkal a gondjaikat. Ennyi. És pont. Pont.