Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Is,meg mikor együtt alszanak.Suliban meg mikor meglátták a 2. kötet borítóját,azonnal leszbt ordítottak
Szerintem nem százasak a népek, lányok között az összebújás teljesen normális.Hisz könyörgöm, mi az érzelmeinkből élünk! Már nem úgy értve. A barátság, főleg egy olyan illető barátsága, aki megért minket, nagyon sokat számít a lányoknál. Uff, beszéltem.
Ehh ehh.Ezt vehetem a multkori téma utódjának? AM igen,ez az egyik legjobb reklám.*fújja magát és elkezd levelet nyalni,meg mangát nyitni*
Egen, veheted.
Parasikoly kapitány: Mint hű matróza, sajnálattal jelentem hogy nem tudok felelni a "kigyógyulás"-sal kapcsolatos kérdésére! *tiszteleg és elmegy felmosni a fedélzetet*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-27 17:38:10
Nos, ha a könyv és az kitárulkozó bögyök egyenesen arányosak, akkor vlaószínűleg valamelyik félmázsás lexikont...
De esélyesebb Pratchett Soul Music-ja. Be kellene már fejezni. Különbenis, már kigyógyultunk a begyek bűvöletéből, ugye? X_x -_O
De esélyesebb Pratchett Soul Music-ja. Be kellene már fejezni. Különbenis, már kigyógyultunk a begyek bűvöletéből, ugye? X_x -_O
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Hoj, megjöttem!
Kérdés: Hol a frászban van a Nanában yuri?
Mikor Nana lekapja Hachit arra gondolsz?
Is,meg mikor együtt alszanak.Suliban meg mikor meglátták a 2. kötet első képét,azonnal leszbit ordítottak
És csak neked és csak most, a kedvenc reklámom: [Link]
Ehh ehh.Ezt vehetem a multkori téma utódjának? AM igen,ez az egyik legjobb reklám.*fújja magát és elkezd levelet nyalni,meg mangát nyitni*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-27 17:35:23
Csicsicsacsipacsi, Dragda!
Szeptember óta újra van gépem. Ez a nagy dolog, nem az óriáskerék...
Már érzem, hogy kezdek viszsafejlődni geek dologgá.
Hmmm, holnap könyvlapozgatva megyek a városba...
Üdv a fedélzeten Kapitány! *tiszteleg*
És mit fogsz olvasni holnap a citibe tartván?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-27 17:30:10
(#7778) Csicsicsacsipacsi, Dragda!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Jelentem alássan,én szeretem a yurit,de nem kapok orrvérzést a Nanától!
Hoj, megjöttem!
Mikor Nana lekapja Hachit arra gondolsz?
És csak neked és csak most, a kedvenc reklámom: [Link]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-27 17:27:31
beküldve: 2008-12-27 17:17:45
(#7776) Jelentem alássan,én szeretem a yurit,de nem kapok orrvérzést a Nanától!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-27 16:15:17
(#7775)
Szerk: baniaa3 2008-12-27 16:18:33
Ugyan, egy BL fangirlnek elég, ha két férfi kezet fog és máris potenciális románcot látnak, bár ugyanez érvényes a yuri fanokra is.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-27 15:50:04
(#7773) Hehe... Sajnos az ilyen fanservice-ek miatt látnak sokan ott is BL-utalásokat, ahol nem kellene. Utána meg még terjesztik is a saját, bődületes hülyeségüket.
Mondjuk nálam a Light+L páros még most sem alap.
Mondjuk nálam a Light+L páros még most sem alap.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-12-27 15:50:52
beküldve: 2008-12-27 15:17:39
(#7772) jóóóó reggelt all (most keltem)*nyújtózkodik*
jöttem->megyek 2 óra és jövök vicclát
jöttem->megyek 2 óra és jövök vicclát
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Szerk: Raidon 2008-12-27 15:19:34
nemis egyik sem buzis
szerk: ez igaz...főleg akkor, amikor:
*Raito és Tatsuya Fujiwara fangörl*
szerk: ez igaz...főleg akkor, amikor:
L törölgeti Light lábát X3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-12-27 14:42:07
beküldve: 2008-12-27 14:40:51
(#7770) Igazából az egész DN manga/anime tele van finoman adagolt BL fanszervízzel, elég csak Light és L összebilincselésére gondolnunk.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-27 14:38:27
(#7769) hát,az élőszereplős fil light-ja inkább buzisabb
te jó ég Yaoi fangörlök most aztán virulhatnak
Szerinted kik voltak azok az éles szeműek, akik kiszúrták?