Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-27 18:07:02
(#7797) beküldve: 2008-12-27 18:06:26
(#7796) *utolsó leheletével megpróbálja használni az idő tőrét,hogy visszacsavarja a halálos sebet,de a felmosóvíz kimosta a homokot mágikus fegyveréből*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
*A rejtélyes fantom leugrik onnét,hogy szegény dragda matróz szűziességét megóvja,kardot ránt,s az előtte lévő felmosóvödörben felbukik*
*s a lány szó nélkül ledöfi az ügyetlenkedőt, majd a kapitányra néz*
- Parasikoly Kapitány! és Shino-kun? Életben hagyjam?
Én mingyá jön Hanon és leteremt minket a játékért, hajaj
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-27 18:05:14
beküldve: 2008-12-27 18:03:16
(#7794) *A rejtélyes fantom leugrik onnét,hogy szegény dragda matróz szűziességét megóvja,kardot ránt,s az előtte lévő felmosóvödörben felbukik*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-27 18:03:30
Naszupermondhatom... -.-
Most már ilyen spontán felbukkanó potyautasaink is vannak. Még a végén a Delhusa Gjon is megjelenik és akkor zatán menekülhetünk... -.-
Dragda matróz; ha már így felöltözött akkor előadhatjuk a babzsák című kalózdarabomat. Utána meg felmászhatna leverni aztat a potyautast...szoknyában. (.{
Most már ilyen spontán felbukkanó potyautasaink is vannak. Még a végén a Delhusa Gjon is megjelenik és akkor zatán menekülhetünk... -.-
Dragda matróz; ha már így felöltözött akkor előadhatjuk a babzsák című kalózdarabomat. Utána meg felmászhatna leverni aztat a potyautast...szoknyában. (.{
Kapitány, hogy magának milyen jó ötletei vannak?!
Parancs, értettem Uram! Indulok is, Kapitány!
*közben integet Shino-kunnak, de félve les a Kapitányra vajon pallóra küldi-e szegény újoncot*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-27 18:02:23
beküldve: 2008-12-27 17:58:06
(#7792) jó estét kívánok nektek!!
Kapitány a flotta bővült meg jött shino-kiskalóz
Kapitány a flotta bővült meg jött shino-kiskalóz
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Naszupermondhatom... -.-
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
amúgy bírom azokat a láyokat akik minden nap más sráccal vannak és aki nem ezt csinálja máris lezbikusnak tituálják vagy apáczának...sosem értettem az ilyet
Én sem nyugi, pedig már ötödik éve figyelgetem - inkább tanulmányozom - őket a kolis életnek hála.
Parasikoly kapitány: Fogtam Főnök... *morogja s belebújik egy kopott, lötyögős ezeréves tunika-szerű izébe a én-csak-egy-zsák-vagyok kinézet érdekében* ... szipp...
Exiled: *az asztalt csapkodva röhög és fetreng* Ez nem volt fer!
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-27 17:55:32
beküldve: 2008-12-27 17:51:48
(#7789) *A vitorlák tetején megjelenik egy fantom alak,s a következőt énekli:[Link]*
Szerk: The Exiled 2008-12-27 17:52:19
Hóhó, lasabban. Így egyszerre meglesz az emberbarát magánéletem a hónapra és nem marad morzsája sem a még hátralévő pár napra. O:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-27 17:49:38
(#7787) amúgy bírom azokat a láyokat akik minden nap más sráccal vannak és aki nem ezt csinálja máris lezbikusnak tituálják vagy apáczának...sosem értettem az ilyet
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Tudod, úgy értettem,hogy nagy yurifanok akár annak is vehetnék,de én pl szeretem a yurit,de nem veszem yuri fanservice-nek!Mert hamár a death note-ban annyi mindent lehetne yaoisnak mondani,akkor itt is ezeket yurisnak...
Tudom, tudom.
És most nem sértésként a többiekre nézve: Hidd el, sok olyan ember van, aki a valóéletben is ugyanezt megcsinálja.
Én is kaptam már, hogy hülye leszbikus vagyok, ami eleve kizárható lett volna,mert akkor épp volt barátom, szóval max biszex lehettem volna,, csak azért mert engedtem hogy a közel egy órán ár síró barátnőm, végül velem aludjon a koliban egy este.
Fájdalmas az élet.
Parasikoly kapitány: Parancs, értettem! *továbbra is felmos, a csini, feszes kis gatyójában és riszál....*
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-27 17:47:18
Parasikoly kapitány: Mint hű matróza, sajnálattal jelentem hogy nem tudok felelni a "kigyógyulás"-sal kapcsolatos kérdésére! *tiszteleg és elmegy felmosni a fedélzetet*
Nos, tekintve, hogy a kigyógyulást kígyógyógyulásnak olvastam, valamint ez az aktuális kedvenc képem; [Link]
Szóval megválaszolom, nem. Nem gyógyultam ki. Tessék alaposan, riszálva mosni a fedélzetet. (.{
Tudod, úgy értettem,hogy nagy yurifanok akár annak is vehetnék,de én pl szeretem a yurit,de nem veszem yuri fanservice-nek!Mert hamár a death note-ban annyi mindent lehetne yaoisnak mondani,akkor itt is ezeket,ennyi erővel yurisnak...
Szerk: The Exiled 2008-12-27 17:43:37
Hoj, megjöttem!
Kérdés: Hol a frászban van a Nanában yuri?
Kérdés: Hol a frászban van a Nanában yuri?
Mikor Nana lekapja Hachit arra gondolsz?
Is,meg mikor együtt alszanak.Suliban meg mikor meglátták a 2. kötet első képét,azonnal leszbit ordítottak
lol szerintem ez a lányoknál természetes mi közelebbi barátságban álunk egymással:P na igen fiúknál ez kicsit már érdekes lenneXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?