Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Dragda O'Riley: én mákos beiglit ettem és kicsit elálmosodtamXD de fent kell maradni mert hellsing
Hát, arra bizony érdemes várni..... ilyenkor sírok, hogy nincs animex idehaza......
na várjál lehet még itt se lesz
igaz tavaly sem írták műsor kínálatba a szolgáltatom csak minimaxot... remélem animax nem emelt a csatorna jogdíjon mert akkor lehet elveszik
pedig úgy szeretem a monte cristot...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2008-12-27 18:26:49
Dragda O'Riley: én mákos beiglit ettem és kicsit elálmosodtamXD de fent kell maradni mert hellsing
Hát, arra bizony érdemes várni..... ilyenkor sírok, hogy nincs animex idehaza......
Exiled: Tudom, tudom, tudom......*bőszen bólogat*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-27 18:24:54
beküldve: 2008-12-27 18:24:06
(#7810) dragda nem váltam volna hentai-kísértetté,csak utolsó pillanatomban akartam örömet szerezni magamnak,meg neked kínos helyzetet okozni
Nem félreérteni,bírlak azért
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-27 18:22:35
(#7809) Dragda O'Riley: én mákos beiglit ettem és kicsit elálmosodtamXD de fent kell maradni mert hellsing
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Az ilyen rámvetődés után szokott jönni a kérdés, hogy; ez most a kardod vagy ennyire örülsz, hogy látsz?
Khm, Kapitány, mivel lány vagyok kizárásos alapon a kardomról beszél..... *köhécsel* Engedelmével, megyek felmosom a fedélzetet. *tiszteleg, majd megkeresi az előbb elhajított rongyot*
Exiled: Édes Hekaté! Ha nem űzöm el eme szellemet, még hentai-kísértet lett volna belőle! És attól Ízisz mentsen meg!
Sorry, de nem
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-27 18:22:08
Exiled: Elfelejted, hogy boszorkány is vagyok, nem csak Parasikoly Kapitány hű miniszoknyás matróza. Ergo: Akkor most szellemet űzök, éspedig Téged! *mérhetetlenül gonosz banyakacaj*
*Könny szökik szeméből eltávozásakor,de legalább láson szép dolgokat: mielőtt eltűnne,fogja dragda ruháját,nagyot ránt rajta,leszakad és kivillanak gyönyörű keblei,így boldogan megy a mennybe*
update: Nem tudja valaki megmondani,hogy mennyi a szállítási költség az xpressen?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-27 18:20:02
Minden lesz, minden.
Öhhh, valamelyik kiskalóz felmoshatna. Valaki összenyálazta a fedélzetet... X_x
Ha már ilyen Pavlov-os reakciós nyáladzás, akkor padammm; [Link]
Az ilyen rámvetődés után szokott jönni a kérdés, hogy; ez most a kardod vagy ennyire örülsz, hogy látsz?
Öhhh, valamelyik kiskalóz felmoshatna. Valaki összenyálazta a fedélzetet... X_x
Ha már ilyen Pavlov-os reakciós nyáladzás, akkor padammm; [Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-12-27 18:17:47
- Parancs, vettem, Kapitány!
Lehet, hogy könyvlapozgatás helyett kalóznak kellene öltöznöm. Talán IRL is működne ez a kedvlesős, parancstlejesítős dolog...
Bár ismerve a szerencsém egy vén szatírokból álló galeri találna csak be...
ez nem is rossz ötlet legalább mesziről felismernénk és kiáltanánk **jőőőőőnnn a kapitáááááááány, por népség reszkesetek**
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Szerk: shino-kun 2008-12-27 18:15:32
akkor én válalkozok a hajonaplóba valo képek készítéséröl
Képek is lesznek? LOL
Exiled: Elfelejted, hogy boszorkány is vagyok, nem csak Parasikoly Kapitány hű miniszoknyás matróza. Ergo: Akkor most szellemet űzök, éspedig Téged! *mérhetetlenül gonosz banyakacaj*
Parasikoly Kapitány: Akkor ne tedd! *rád vetődik és megakadályoz e tettben*
Barbara-chan: Bezony, nagyanyám régen mákteát itatott velünk, hogy hogy gyorsan elaludjunk este
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-27 18:15:18
Lehet, hogy könyvlapozgatás helyett kalóznak kellene öltöznöm. Talán IRL is működne ez a kedvlesős, parancstlejesítős dolog...
Bár ismerve a szerencsém egy vén szatírokból álló galeri találna csak be...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-27 18:11:59
(#7802) kihitte volna, hogy a mák tényleg álmosít
beküldve: 2008-12-27 18:10:20
(#7801) akkor én válalkozok a hajonaplóba valo képek készítéséröl
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-27 18:09:38
(#7800) *földi porhüvelyéből kitörő szellemet az ég nem akarja magához vonzani: gyilkosához köti sorsa,míg nem fejezi be végezetlen dolgát.Hogy ne folyjon több vér a hajó,shino matrózhoz lép,s lelkét kirántja társnak,majd dragdához megy: Uram,s parancsolóm vagy eztán.Bánj velem úgy és ahogy akarsz.*
Há nem is hiába vagyok én a kapitány. Écce kell élni ebben a szakmában.
Már csak bár kis kamikaze matróz és támadást indíthatunk Jónás rita ellen. Ritukám, szétalázunk!
Dragda matrózt elő fogjuk léptetni, ha oskat lesz miniszoknyában a magasban. Meg azt is, aki ezen pillanatokat megörökíti pusztán szakmailag a...hajónaplóba.
Már csak bár kis kamikaze matróz és támadást indíthatunk Jónás rita ellen. Ritukám, szétalázunk!
Dragda matrózt elő fogjuk léptetni, ha oskat lesz miniszoknyában a magasban. Meg azt is, aki ezen pillanatokat megörökíti pusztán szakmailag a...hajónaplóba.
Exiled: Fogadd el, meghóttál, lol
Kapitány, hogy magának milyen jó ötletei vannak?!
Parancs, értettem Uram! Indulok is, Kapitány!
Parancs, értettem Uram! Indulok is, Kapitány!
Há nem is hiába vagyok én a kapitány. Écce kell élni ebben a szakmában.
Dragda matrózt elő fogjuk léptetni, ha sokat lesz miniszoknyában a magasban. Meg azt is, aki ezen pillanatokat megörökíti pusztán szakmailag a...hajónaplóba.
Ha támadnak, akkor gondolom mondanom sem kell, mindenki lelkesen áldozza fel magát, élő pajzsot alkotva hőn szeretett kapitánya védelmében.
Szerk: Parasikoly 2008-12-27 18:08:58