Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-27 20:37:06
(#7872) nem akarok belezavarni a könnyes idilbe,de eltüntetnétek a tornyotokat?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Aizen 2008-12-27 20:41:23
de én már komás vagyok és ilyenkor döntés képtelenné válokXD
áh ez nem az én napom
most boldog vagy exiled?:P
áh ez nem az én napom
most boldog vagy exiled?:P
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2008-12-27 20:38:41
kapitány engedélyt kérhetek anime nézésre?
Bogaram, azért legyen egy kis önállóságod is. (;
Bizony, bizony. A mi taichounk, csak arra szolgál, hogy "fejlesszen" minket, a maga módján. Taichou, támadjuk meg az Espadakat? <----Ilyenekre válaszol a mi taichounk.
XD
,,Hitler fején ugrálok!"
Bogaram, azért legyen egy kis önállóságod is. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
tudom,középett az te vagy
Én is tudom, láttam azokat a képeket.
MIANEVED?!
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Öhhh...igen pont arra. De...mielőtt embben nyilvánosan megjelenne, túl kell esnie egy egyenruha ellenőrzésen a kabinomban. (.{
Akad-akad. Csak úgy kérdezte vagy adjam is meg, különben elvesztek egy alkalmazottat?
Hm... Főnök... Egyenruha-ellenőrzés? Hm... Időpont, kapitány?
Inkább vegyél fel, mindenféle utalás és hátsó szándék nélkül...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Csini bíborvörös selymen fekete halálfej villogó strasszkövekkel, erre gondolt, Kapitány?
Öhhh...igen pont arra. De...mielőtt embben nyilvánosan megjelenne, túl kell esnie egy egyenruha ellenőrzésen a kabinomban. (.{
Akad-akad. Csak úgy kérdezte vagy adjam is meg, különben elvesztek egy alkalmazottat?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-12-27 20:03:16
Ünnepi miniszoknya? Az egész csupán egy halálfejes-csontos-arghhhos kendőcske, ugye-ugye?
Csini bíborvörös selymen fekete halálfej villogó strasszkövekkel, erre gondolt, Kapitány?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-27 19:59:59
beküldve: 2008-12-27 19:57:44
(#7862) Halihó!
Egy kis DBZ-nézés után itt vagyok!
Egy kis DBZ-nézés után itt vagyok!
Jók ám, a mostani részek.
,,Hitler fején ugrálok!"
jújj most erről a molesztálásról eszembe jutott amit barátnőm mesélt, hogy vmi csaj megerőszakolt egy sráct
Ez az emancipáció ékes bizonyítéka! (%
Tanult kollégám szokta mondani; "lennék sértett egy molesztálásban a Voksán Viágtól"
Szegénykémnek nincsen ízlése. /:
Ünnepi miniszoknya? Az egész csupán egy halálfejes-csontos-arghhhos kendőcske, ugye-ugye?
THE EXELIED SEGÍTSet:(nyaralás):
tudom,középett az te vagy
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-27 19:53:01
(#7859) jújj most erről a molesztálásról eszembe jutott amit barátnőm mesélt, hogy vmi csaj megerőszakolt egy sráct
na jó nézzétek el nekem a hülyeségeket unatkopzom és elálmosodtam
Szerk: 屍鬼レゲ 2008-12-27 19:55:45
Jól van na, öreg és lassú vagyok már. Nem bírom felvenni a versenyt a fiatal gyors lánykákkal. d:
Nem, elfutni nem ér.
Válaszért pedig lefelé kell nézni. (;{
Nem, elfutni nem ér.
Válaszért pedig lefelé kell nézni. (;{
Vettem Kapitány! Előre is köszönöm! Megyek fel is veszem az ünnepi miniszoknyám....