Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-28 09:28:12
(#7917) jóreggelt!!!! :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-28 09:17:05
(#7916) Ezekben a bizonytalan időkben több vasat kell a tűzbe tartani. Ki tudja, melyik alszik ki...
Asszem Kapitány megint sok volt a rum...
Nem kéne ennyire belefolyni ebbe a gazdaság témába. Lopunk és kész! Johó!
És alszunk...Jóccakát!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-28 01:19:05
Kapitány.......aszittem mi kalózok vagyunk, nem pedig szorgos dolgozók!
Ezekben a bizonytlaan időkben több vasat kell a tűzbe tartani. Ki tudja, melyik alszik ki...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Hé no! Nem lazsálunk, bogaraim. Ki fogja építeni a kapitalizmust ha csak lógatjátok a lábaitokat?
Kapitány.......aszittem mi kalózok vagyunk, nem pedig szorgos dolgozók!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hé no! Nem lazsálunk, bogaraim. Ki fogja építeni a kapitalizmust ha csak lógatjátok a lábaitokat?
Envy, a szemérmes matrózoknak önbizalomnövelő kurzsust tartok a kabinomban. (;
Envy, a szemérmes matrózoknak önbizalomnövelő kurzsust tartok a kabinomban. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Én is
Bár még maradok picit xD
Bár még maradok picit xD
Az jó. Legalább nem egyedül kómázom be a laptopon fekve...
Bezony, úgy látszik.....Bár lassan én is kidőlök.....
Én is
Bár még maradok picit xD
MIANEVED?!
Úgy látszik, csak ketten bírjuk az éjszakai műszakot?
Bezony, úgy látszik.....Bár lassan én is kidőlök.....
Szívesen....
Úgy látszik, csak ketten bírjuk az éjszakai műszakot?
MIANEVED?!
Szívesen....
[QUOTE]
Szerintem enélkül is feljebb léphetsz, csak sokkal tovább tart és fárasztóbb.
Köszi xD
MIANEVED?!
Még is megtudtam
Akkor asszem mindig alacsony rangú leszek xD
nem akarom tudni
Mászkálj miniszoknyában a Kapitány orra előtt, egyszerű
Még is megtudtam
MIANEVED?!
nem akarom tudni
Mászkálj miniszoknyában a Kapitány orra előtt, egyszerű