Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-27 22:24:27
(#7887) Ja, hogy japók, csak előrecsúszott az ékezet.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-27 22:19:44
(#7886) Ja, ma indul a DN helyén, ami tegnap ért véget.
Mik azok a jápok? Ők is valami fantomnép, mint az irónok?
Mik azok a jápok? Ők is valami fantomnép, mint az irónok?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-12-27 22:19:43
SZTEM PEG TÖK JÓK A SZINÉSZEK SOKAL JOBBAK MINT JÁPOK.
baniaa,2 dolog: 1 te még gyerek vagy ehhez.2: Aláírtad a halálos ítéleted
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-27 22:15:51
(#7883) OMG^^ mek FMP-t nézni császtok( ti tudtátok hogy az van? )
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
beküldve: 2008-12-27 22:13:23
(#7882)
Szerk: baniaa3 2008-12-27 22:13:40
beküldve: 2008-12-27 22:05:08
(#7881) Ehehe, na látjátok, ide vezet a hype. Sokkoló képek és pletykák tucatjai, gratulálok.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-12-27 21:52:36
(#7880) te jó isten! 5 órát nem vagyok fenn és ti összeírtok 7 oldalt xD
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
beküldve: 2008-12-27 21:38:19
(#7879) Ilyen Zac Efronos képek már azelőtt is voltak, mielőtt felröppent volna az amcsi remake híre, szóval nem kell parázni lehet, hogy ez csak valami fanmade cucc.
Bár tény, hogy a csávó totál úgy néz ki, de akkor is totál elcsesznék vele a filmet.
Bár tény, hogy a csávó totál úgy néz ki, de akkor is totál elcsesznék vele a filmet.
beküldve: 2008-12-27 21:36:48
(#7878) Na, én is elmegyek aludni.... Ez a hír betett.
Sziasztok, jóccakát!
Sziasztok, jóccakát!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
asszem ezt az amcsi remake-et nagyon el fogják ba**ni
szerk: megyek alunni x3 szép Zac Efronos Raito-s rémálmokat kívánok nekem ezután a kép után biztosan lesz egypár
szerk: megyek alunni x3 szép Zac Efronos Raito-s rémálmokat kívánok nekem ezután a kép után biztosan lesz egypár
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-12-27 21:21:28
beküldve: 2008-12-27 21:18:51
(#7876) Ne, plííííííííííííííí íííz, ne
Asszem meghaltam. Megyek megásatom a szellememmel a sírom.....
Asszem meghaltam. Megyek megásatom a szellememmel a sírom.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
ugyee csak őt ne
és még volt valami...asszem olyat is olvastam h
és még volt valami...asszem olyat is olvastam h
Misa - Miley Cirus (vagy h híjják a Hannah Montana ki büdös pi**át ) és még Paris Hiltont is olvastam, bár az biztosan pletyka...remélem
beküldve: 2008-12-27 21:15:15
(#7874) áááááááááááááááá ááá,ne a szemeim!!!!!!!!!!!!Csak ezt a buzi kis köcsögöt ne Ha csak meglátom,rókázhatnékom támad
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-27 21:13:36
(#7873) Ne!!!!! Ezt nézzétek:
Készül ugyan egy amerikai remake a Death Notehoz, de ez szerintem csak egy pletyka (mármint a fönti kép), és nagyon rossz
Készül ugyan egy amerikai remake a Death Notehoz, de ez szerintem csak egy pletyka (mármint a fönti kép), és nagyon rossz