Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Envy; nagyon egyszerű. Matrózként kezded és innentől kezdve csak rajtad áll. Erősen ajánlott Dragda példáját követni. (;
nem akarom tudni
MIANEVED?!
Valami kis ellentengernagy megviccelt egy dupla postal. Párdon.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-12-28 00:14:34
Hogy egyeseknek nem lehet a kedvükre tenni semmivel sem... d;
Envy; nagyon egyszerű. Matrózként kezded és innentől kezdve csak rajtad áll. Erősen ajánlott Dragda példáját követni. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Jaj, kapitány, a látvány nem minden... ;)
Telhetetlen.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Értem.
A matrózlányok pedig láthatóak a hajón mindenkinek, akiknek legalább egy valódi szeme van. (;
Jaj, kapitány, a látvány nem minden... ;)"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-27 23:45:00
(#7897) Az milyen? Nem mintha kapitányi babérokra törnék (bár bevallom, a miniszoknyás matrózlányok igen erős motivációt jelentenek), csak kíváncsiságból.
Csudaegyszerű. Nekiállunk "arghhh"-ot kiabálni és amelyikünké a jobb, az nyert. Abban az esetben, ha te állnál nyerésre, lojális matrózaim jól hátbaszúrnak téged. ^^
A matrózlányok pedig láthatóak a hajón mindenkinek, akiknek legalább egy valódi szeme van. (;
Szerk: Parasikoly 2008-12-27 23:43:14
De a kapitány címet fenntartom magamnak. Aki a titulusomra tör, azt arghhh versenyre hívom.
Az milyen? Nem mintha kapitányi babérokra törnék (bár bevallom, a miniszoknyás matrózlányok igen erős motivációt jelentenek), csak kíváncsiságból."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Kalózkodás: Hogy mikből marad ki az ember...
Lehetek amolyan idősebb Sparrow szerű figura a harmadik részből?
Szabad a pálya, Alister. (;
De a kapitány címet fenntartom magamnak. Aki a titulusomra tör, azt arghhh versenyre hívom.
beküldve: 2008-12-27 23:27:02
(#7893) Hamár sparrow bácsi: Fable-ben mendegélek,a lich mező temetőben,erre megnézek egy sírt: J. Sparrow kapitány: Jó szelet uram!
Érdekes volt...Aztán az egyik sírkőn horogparton,meg megtaláltam a játék zeneszerzőjének nevét,ezzel: Bármerre jársz,az ő zenéjét hallod
Érdekes volt...Aztán az egyik sírkőn horogparton,meg megtaláltam a játék zeneszerzőjének nevét,ezzel: Bármerre jársz,az ő zenéjét hallod
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-27 23:10:59
(#7892) Na végig rágtam a mai termést...
Dragda: Köszi
baniaa3 ÉS The Exiled:
Dragda: Köszi
baniaa3 ÉS The Exiled:
Legyetek jók és álljatok le. Most és mindörökre. Vegyétek úgy, hogy a következő kétoldali hisztirohamnál admin bácsihoz meg egy levél, hátha az ő pihentetése lehiggaszt titeket. Van e-mail, chat, msn: ha valami bajotok van egymással, ott rendezzétek le, ne a fórumon.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-27 22:53:59
(#7891) alister: nekem csak egyszer égették ki,és kémiailag volt.Amgy megsúgom: Az a bigyusz amit az orrodba nyomtak,az sav volt!
Én meg isn't happy,becouse az FMP-nek a felére értem Tv közelbe...
Én meg isn't happy,becouse az FMP-nek a felére értem Tv közelbe...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-27 22:43:46
(#7890) az jóóó én meg 4 éves koromig azt hittem hogy a fekvőrendőr az mikor a fakabát kifexik az útra
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
beküldve: 2008-12-27 22:37:27
(#7889) Nekem is égették régen az orrom... nem nagyon emlékszem mi volt az, de KIBASOTTUL fájt
MIANEVED?!
Kiégették? Oo *Elképzeli, ahogy egy öngyújtót feldugnak Alister egyik orrbejáratába, és lenyomják a kapcsolót... Biztos orrszőr ellen is hatásos...*
Ez a művelet nekem így perget le az agyamban. xD
Nem egészen... / Ez a művelet nekem így perget le az agyamban. xD
A fizikai égetésnél (első és második alkalom) egy felforrósított orvosi izével próbálták meg kiégeti a sérült eret, a kémiai égetésnél (harmadszorra) meg bekenték valamivel. Az hatott.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."