Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-27 19:04:11
(#7842) Azt ágnak hívják,te szerencsétlen.Am vanrólad myvipen kép: a tavalyi nyaralásotokról.Anyukád profiljában van
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
1: Tudom a neved.2:Bot-ostor nem létezik.
1.Myvipen rólam nincs kép 2. Az udvaron botokal szoktak harcolni a fiuk és van egy olyan bot ami ostor alaku és ostorozni lehet
beküldve: 2008-12-27 18:57:24
(#7840) 1: Tudom a neved.2:Bot-ostor nem létezik.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
A kapitány most füst és bor szünetre megy. Addig tessék rendet csapni köztük metál lédi módra! (;
Sajnálattal hallom Főnök, de azért jó "étvágyat" mindkettőhöz!
Engedelmével a miniszoknyás matróza ellép vacsorázni, sietek vissza Kapitány!
Addig meg rend lesz a hajón, vagy kaptok rum-, kenyér- és vízelvonást! És sipirc felmosni a fedélzetet!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Megkkérnék mindenkit,hogy baniaa-n kívül SNEKI(!!!!!)ne olvassa el( tényleg ne)
Bania,tudom hogy hogy nézel ki.Te biztos nem ostorozol senkit,az fix
De-de gyere az sulinkba és kihivlak am, hogy tudod hogy nézzek ki? persze bot-ostorba értettem
Szerk: baniaa3 2008-12-27 18:55:32
Kapitány! Szükség lenne kemény szavaira, kezd bomlani az erkölcs és a morál is!
A kapitány most füst és bor szünetre megy. Addig tessék rendet csapni köztük metál lédi módra! (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Megkkérnék mindenkit,hogy baniaa-n kívül SNEKI(!!!!!)ne olvassa el( tényleg ne)
Bania,tudom hogy hogy nézel ki.Te biztos nem ostorozol senkit,az fix
beküldve: 2008-12-27 18:48:33
(#7835) Asszem ezt a Magányos Csillag mangát még meg fontolom hogy megvegyem e vhogy mangazinon látott kép riaszt
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
*Újramegtestesülve földi valójában,emlékeit törölve az isten visszaküldi a földre,hogy szolgáljon a hajón*
Jelentkeznék kapitány! Tudok sütni-főzni+ gitárommal a rum után altatnék a fedélzeten!
Jelentkeznék kapitány! Tudok sütni-főzni+ gitárommal a rum után altatnék a fedélzeten!
Én pedig ostorozásba vagyok jól onnan tudom hogy a szünetbe suliba szoktam ostorozni És persze uszásból se vagyok rossz
Szerk: baniaa3 2008-12-27 18:46:38
beküldve: 2008-12-27 18:45:24
(#7833) Kapitány! Szükség lenne kemény szavaira, kezd bomlani az erkölcs és a morál is!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-27 18:44:38
(#7832) arghhhhhh én leszek az ágyú kezelő jajj neked megasztáros hajóóó
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-27 18:43:47
(#7831) *Újramegtestesülve földi valójában,emlékeit törölve az isten visszaküldi a földre,hogy szolgáljon a hajón*
baniaa: Dragda a szellememet űzte el,miután leszúrt.Az még normális emberi keret lehet Am részemről ennyi volt.
Hát h elüzte a szellem nem lehet eröd támadni Dragda-leányzót
Egyszer megpóbáltam vicces lenni és "arghhh, kiskalózok"-oztam. Ez lett belőle. (viccesnek azért nem sikerült lennem)
A gazdasági válságot tekintve a belépés pedig ingyenes.
A gazdasági válságot tekintve a belépés pedig ingyenes.
vettem
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
lol amúgy ennek a játéknak van vmi alapja?
én is beszálnék
én is beszálnék
Gyere, legalább nem én leszek egyedüli leányzó.....
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-27 18:42:54