Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ugye
szerk:
még egy kép...ezt a Mondo fórumáról hoztam mostmár tényleg meg fogtok kövezni x3
itt:
engem mindenki szeretni fog, mert ilyen jó hírekkel szolgálok...
szerk:
még egy kép...ezt a Mondo fórumáról hoztam mostmár tényleg meg fogtok kövezni x3
itt:
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-12-28 12:19:47
visszajöttem! x3
*visszaölel Exilednek és megsimizi a buksiját*
Igen, a remake az biztos, és 2010-re várható asszem
És a Jigoku Shoujonak is lesz amcsi remake-je, asszem a Disney csinálja ez még rosszabb lesz
És a Jigoku Shoujonak is lesz amcsi remake-je, asszem a Disney csinálja ez még rosszabb lesz
jújj
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
visszajöttem! x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Node, mindjárt 30 és indul a nagy kalóztúra.
Már énis nagyban szervezem a szilveszteri leutaztatást. ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-28 11:50:44
(#7943) na egy kis avatár csere
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Jó reggelt mindenkinek! Mizu? Annyira izgulok, holnap lesz az első japán nyelvórám...
lol érdekes időpont téli szünetbe kezdi
Ez igazából csak egy próba-óra lesz. A nyári szünetben akarom majd intenzívebben elkezdeni...
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Ekh, kezdésnek fosztogathatna nekem valaki reggelivel egybekötött ebédet. Azt értékelném.
Utána pedig tiszta fejet, hogy lássan, mit festek. (%
Utána pedig tiszta fejet, hogy lássan, mit festek. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-28 11:42:37
(#7940) Jó reggelt mindenkinek! Mizu? Annyira izgulok, holnap lesz az első japán nyelvórám...
lol érdekes időpont téli szünetbe kezdi
beküldve: 2008-12-28 11:40:48
(#7938) Jó reggelt mindenkinek! Mizu? Annyira izgulok, holnap lesz az első japán nyelvórám...
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
beküldve: 2008-12-28 11:38:23
(#7937) 'eggelt. Ez az ünnepi szektázás kezd a májam és a még meglévő agysejteim kárára menni. -.-
Death Note amerikai változat; gondolom fancucc. Song of Ice and Fire sorozatról is terjengtek pletykák, legendás összeállításokkal. Tessék écce élni és megvárni a hivatalos bejelentéseket.
Most tartanak ott 'sszem, hogy a HBO talán leforgatja a Trónok Harca pilotját... ^^
Death Note amerikai változat; gondolom fancucc. Song of Ice and Fire sorozatról is terjengtek pletykák, legendás összeállításokkal. Tessék écce élni és megvárni a hivatalos bejelentéseket.
Most tartanak ott 'sszem, hogy a HBO talán leforgatja a Trónok Harca pilotját... ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-28 11:33:58
(#7936) késői jó reggelt mindenkinek
amerikai dnhez:no comment
amerikai dnhez:no comment
beküldve: 2008-12-28 11:30:01
(#7935) szerintem meg a japo dn teljesen jo ryuk és rem is jol megvan csinálva (végül is nekem mindeny csak gondolj bele "harry potter mint halálisten" és ez csak 1 a sok ijesztgetéseim közül)
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-28 11:25:49
(#7934) Ebben egyet értek hogy utánozó majmok,
de attól még nekik jobb lesz a DN mint a jápóknál.....
és nagyon álhír amiket mond Kamingaga.....
de attól még nekik jobb lesz a DN mint a jápóknál.....
és nagyon álhír amiket mond Kamingaga.....
Szerk: baniaa3 2008-12-28 11:26:30
beküldve: 2008-12-28 11:25:30
(#7933) ne is beszéljünk a death note amcsi cuccrol mert hát tegnap ahogy megnéztem a képet fullra elkapott a hányinger
BANKAI:"hihio Zabimaru"