Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kedvenc állat?
Öhm, nem tom' ^^"... Ha nem csíp, nem akar megenni, lenyelni stb akkor jöhet.
Erről jut eszembe: volt egy műsor (már nem emlékszem mikor) a NatGeo-on aminek az egyik részében "fura" kajákat mutattak. Egy vietnámi(?) piacon kutyusok voltak terítéken; kibelezve, ropogósra sütve, és zabáltak rizzsel meg nemakaromtudni mivel. Böee Oo Ez bizarrabb számomra mint a pirított medvetalp.
Az udvarunkon akárhogy nézegetem a szaladgáló pulinkat valahogy nem éhezem meg. xS
Dragda: oh, elpirulok xD. (Farkas a vezeték neve.)
Öhm, nem tom' ^^"... Ha nem csíp, nem akar megenni, lenyelni stb akkor jöhet.
Erről jut eszembe: volt egy műsor (már nem emlékszem mikor) a NatGeo-on aminek az egyik részében "fura" kajákat mutattak. Egy vietnámi(?) piacon kutyusok voltak terítéken; kibelezve, ropogósra sütve, és zabáltak rizzsel meg nemakaromtudni mivel. Böee Oo Ez bizarrabb számomra mint a pirított medvetalp.
Az udvarunkon akárhogy nézegetem a szaladgáló pulinkat valahogy nem éhezem meg. xS
Dragda: oh, elpirulok xD. (Farkas a vezeték neve.)
Szerk: miyu 2008-12-28 18:03:20
Kacsacsőrű emlős. Ideális állat azoknak, akik nem szeretnek csak egyet választani. Van benne kicsit ez, kicsit az. Meg mérgező.
Jaj, Kapitány......
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Kacsacsőrű emlős. Ideális állat azoknak, akik nem szeretnek csak egyet választani. Van benne kicsit ez, kicsit az. Meg mérgező.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-28 17:35:16
(#8004) kutya!!! (azon belül rottweiler )
szerk: van is kettő
szerk: van is kettő
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-12-28 17:35:06
Kinek mi a kedvenc állata?
Abszolút kedvenc nincs, csak úgynevezett "totemállatok", az hogy milyen állatként tudnék élni.
Farkas, ló, sas, fekete párduc. Ennyi.
Nektek?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Vettem Exiled. Én mostantól befogtam a szám.... Más téma?
Kinek mi a kedvenc állata?
beküldve: 2008-12-28 17:29:45
(#8000) Vettem Exiled. Én mostantól befogtam a szám.... Más téma?
beküldve: 2008-12-28 17:26:32
(#7999) Most olvasom az Elfen Liedet további fejezeteit és egyre....
Most az ecchi és a hentai közt van.....
Most az ecchi és a hentai közt van.....
Szerk: baniaa3 2008-12-28 17:27:00
beküldve: 2008-12-28 17:26:18
(#7998) oké lányok,lehet,hogy csak hülyültök,meg minden,de nekem TÉNYLEGES hányingerem van ettől a beszélgetéstől(ez nem vicc).Én se áradozok a yuriról na.Szal,a jövőben hanyagoljátok,az egyötöd oldalnál több yaoi témát
Bocs,de ezt muszály volt,egészségem érdekében
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ezaz!!!!
*teljes átéléssel hadonászik a gép előtt*
Köszönöm *szipog a folydogáló vér miatt*
Parasikoly Kapitány: Felőlem mehetünk, ma már úgyis legyilkoltam egy köteg sejtbiológia jegyzetet....
Ekh, azok mind csak az alkalmazottak érdekében történnek.
Mai fosztogatás? Ráér, matróz? Mert akkor utcu neki. Csak gondoltam, a tegnapi falvak felgyújtása, kifosztása, ottlakók megerőszakolása lefárasztotta. ^^
Mai fosztogatás? Ráér, matróz? Mert akkor utcu neki. Csak gondoltam, a tegnapi falvak felgyújtása, kifosztása, ottlakók megerőszakolása lefárasztotta. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
ezaz!!!!
*teljes átéléssel hadonászik a gép előtt*
tilos yaoit olvasni, míg vissza nem nyered az elvesztett vért!!! xDDD
*lehetetlen kérés*
Betarthatatlan. Pontosan az. Nem is bírom.... olvasom is tovább.
tilos yaoit olvasni, míg vissza nem nyered az elvesztett vért!!! xDDD
szerk: baniaa: erre nem tok mit mondani csak azt h én ettől nem leszek leszbi x3, tehát nem árt meg :3
*lehetetlen kérés*
szerk: baniaa: erre nem tok mit mondani csak azt h én ettől nem leszek leszbi x3, tehát nem árt meg :3
Szerk: Kaminaga 2008-12-28 17:05:08