![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kedvenc állat?
Öhm, nem tom' ^^"... Ha nem csíp, nem akar megenni, lenyelni stb akkor jöhet.
Erről jut eszembe: volt egy műsor (már nem emlékszem mikor) a NatGeo-on aminek az egyik részében "fura" kajákat mutattak. Egy vietnámi(?) piacon kutyusok voltak terítéken; kibelezve, ropogósra sütve, és zabáltak rizzsel meg nemakaromtudni mivel. Böee Oo Ez bizarrabb számomra mint a pirított medvetalp.
Az udvarunkon akárhogy nézegetem a szaladgáló pulinkat valahogy nem éhezem meg. xS
Dragda: oh, elpirulok xD. (Farkas a vezeték neve.)
Öhm, nem tom' ^^"... Ha nem csíp, nem akar megenni, lenyelni stb akkor jöhet.
Erről jut eszembe: volt egy műsor (már nem emlékszem mikor) a NatGeo-on aminek az egyik részében "fura" kajákat mutattak. Egy vietnámi(?) piacon kutyusok voltak terítéken; kibelezve, ropogósra sütve, és zabáltak rizzsel meg nemakaromtudni mivel. Böee Oo Ez bizarrabb számomra mint a pirított medvetalp.
Az udvarunkon akárhogy nézegetem a szaladgáló pulinkat valahogy nem éhezem meg. xS
Dragda: oh, elpirulok xD. (Farkas a vezeték neve.)
Szerk: miyu 2008-12-28 18:03:20
Kacsacsőrű emlős. Ideális állat azoknak, akik nem szeretnek csak egyet választani. Van benne kicsit ez, kicsit az. Meg mérgező.
Jaj, Kapitány......
![](/var/images/emotions/20.png)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Kacsacsőrű emlős. Ideális állat azoknak, akik nem szeretnek csak egyet választani. Van benne kicsit ez, kicsit az. Meg mérgező.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-28 17:35:16
(#8004) kutya!!! (azon belül rottweiler
)
szerk: van is kettő
![](/var/images/emotions/16.png)
szerk: van is kettő
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-12-28 17:35:06
Kinek mi a kedvenc állata?
Abszolút kedvenc nincs, csak úgynevezett "totemállatok", az hogy milyen állatként tudnék élni.
Farkas, ló, sas, fekete párduc. Ennyi.
Nektek?
![](/var/images/emotions/13.png)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Vettem Exiled. Én mostantól befogtam a szám.... Más téma?
Kinek mi a kedvenc állata?
beküldve: 2008-12-28 17:29:45
(#8000) Vettem Exiled. Én mostantól befogtam a szám.... Más téma?
beküldve: 2008-12-28 17:26:32
(#7999) Most olvasom az Elfen Liedet további fejezeteit és egyre....
Most az ecchi és a hentai közt van.....
![](/var/images/emotions/17.png)
Most az ecchi és a hentai közt van.....
![](/var/images/emotions/17.png)
Szerk: baniaa3 2008-12-28 17:27:00
beküldve: 2008-12-28 17:26:18
(#7998) oké lányok,lehet,hogy csak hülyültök,meg minden,de nekem TÉNYLEGES hányingerem van ettől a beszélgetéstől(ez nem vicc).Én se áradozok a yuriról na.Szal,a jövőben hanyagoljátok,az egyötöd oldalnál több yaoi témát
Bocs,de ezt muszály volt,egészségem érdekében
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ezaz!!!!
*teljes átéléssel hadonászik a gép előtt*
Köszönöm *szipog a folydogáló vér miatt*
Parasikoly Kapitány: Felőlem mehetünk, ma már úgyis legyilkoltam egy köteg sejtbiológia jegyzetet....
![](/var/images/emotions/12.png)
Ekh, azok mind csak az alkalmazottak érdekében történnek.
Mai fosztogatás? Ráér, matróz? Mert akkor utcu neki. Csak gondoltam, a tegnapi falvak felgyújtása, kifosztása, ottlakók megerőszakolása lefárasztotta. ^^
Mai fosztogatás? Ráér, matróz? Mert akkor utcu neki. Csak gondoltam, a tegnapi falvak felgyújtása, kifosztása, ottlakók megerőszakolása lefárasztotta. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
ezaz!!!!
*teljes átéléssel hadonászik a gép előtt*
tilos yaoit olvasni, míg vissza nem nyered az elvesztett vért!!! xDDD
![](/var/images/emotions/14.png)
*lehetetlen kérés*
Betarthatatlan. Pontosan az. Nem is bírom.... olvasom is tovább.
![](/var/images/emotions/09.png)
tilos yaoit olvasni, míg vissza nem nyered az elvesztett vért!!! xDDD
szerk: baniaa: erre nem tok mit mondani
csak azt h én ettől nem leszek leszbi
x3, tehát nem árt meg :3
![](/var/images/emotions/14.png)
*lehetetlen kérés*
szerk: baniaa: erre nem tok mit mondani
Szerk: Kaminaga 2008-12-28 17:05:08