Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-29 11:43:18
(#8038) nem tudja valaki hogy hány kötetes a naruto?
már mint nem az ami magyar hanem az összes kötet...
Hány van?
Egész reggel ezen gondolkozok. De nem tom. Segítene valaki?
már mint nem az ami magyar hanem az összes kötet...
Hány van?
Egész reggel ezen gondolkozok. De nem tom. Segítene valaki?
beküldve: 2008-12-29 11:39:28
(#8037) beküldve: 2008-12-29 09:07:41
(#8035)
Szerk: Lawliet 2008-12-29 09:34:05
beküldve: 2008-12-29 08:43:19
(#8034) jó reggelt fórumlakók!*Nyújtózkodik.Sze rencsére csak 8-kor kellett kelnie*
paranoia: Én nem vagyok üldözési mániás,és nembiztos,hogy nem figyelnek
Nekem megmondták a hangok,hogy normális vagyok
paranoia: Én nem vagyok üldözési mániás,és nembiztos,hogy nem figyelnek
Nekem megmondták a hangok,hogy normális vagyok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-29 08:44:18
[QUOTE]'.
baniaa3:
"Ved fel a szemüveget, és jól van.. "
Ha folyton hülyeséget beszélsz, előbb-utóbb óhatatlanul hülyének fogna nézni.
baniaa3:
fogna?Én csak a fognak szót ismerem...
az a legjobb az FMP-be hogy nem lehet belőlle se AMV-t se Paródiát csinálni: eleve olyan az egész hogy AMV-t semmiféle képpen nem lehet belőle csinálni mert minden részbe más a téma+ az egész alapból egy Mecha-Paródia^^
Már bocs, de pont a FMP-ből láttam rengeteg jó AMV-t. :3 Egyébként paródia készítéséhez a Fumoffu tökéletes. De az első sorozatban, vagy a TSR-ben is rengeteg állandó mozzanat van(Kaname+Sousuke, mecha-harcok, érzelmek), amire AMV-t lehet alapozni.
Mecha-paródia?! Ki, mikor, hol?!
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
'Drága'? Mégis milyen megszólítás ez? Tiszteletet.
Mivel az 'olcsó', mint jelző pejoratív, ezért a 'drága' éppen ellenkezőleg, magasztaló. Vagyis éppen az általad hiányolt tisztelet megnyilvánulása. De persze megkövetlek, mert szemlátomást bizalmasodásnak vetted.baniaa3:
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hanon:
"Telhetetlen"
Ahogy mondod, drága. Ahogy mondod.
"Telhetetlen"
Ahogy mondod, drága. Ahogy mondod.
'Drága'? Mégis milyen megszólítás ez? Tiszteletet.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Sosem lehet tudni, sosem lehet tudni. A biztonság kedvéért legyünk paranoiásak...az nem árthat sosem. (%
Jaj, Kapitány...Hogy tőled mennyit tanulhat az egyszerű miniszoknyás matrózleány...
Parancs, vettem! Paranoiásak leszünk!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Sosem lehet tudni, sosem lehet tudni. A biztonság kedvéért legyünk paranoiásak...az nem árthet sosem. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Hejhó!
Jól kihaltunk. Vagy csak mindenki rejtőzködik. Elő kellene vennem az üldözési mániámat újra.
Vigyázz a hátamra, Dragda matróz. Nehogy letámadjanak. X_x
Jól kihaltunk. Vagy csak mindenki rejtőzködik. Elő kellene vennem az üldözési mániámat újra.
Igyekszem Kapitány, igyekszem. Szóval félő, hogy a cápás megoldás nem vált be?
Miyu: Hogy én Téged mennyire tudlak imádni!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hejhó!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-12-28 23:25:55
beküldve: 2008-12-28 23:10:19
(#8025) Alister: Tudom, hogy Uszagi jóóóóó, azért veszem! Meg se merem kérdezni, hogy láttad-e a Madarak című filmet?
Parasikoly kapitány: Matróz a fedélzeten, munkára jelentkezem, Uram! *tiszteleg*
Exiled: Szia! Jóccakát
Parasikoly kapitány: Matróz a fedélzeten, munkára jelentkezem, Uram! *tiszteleg*
Exiled: Szia! Jóccakát
beküldve: 2008-12-28 22:33:37
(#8024) Nah, nekem mennem kell,császtok!( Holnap fél nyolckor kell kelnem... )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
szellemi erőmet felhasználva, belemártogassam?
szerk: SENKI,ismétlem SENKI(!!!) ne reagáljon baniaa-ra
szerk: SENKI,ismétlem SENKI(!!!) ne reagáljon baniaa-ra
És te is tudod mikor kell beszolni