Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-30 01:32:49
(#8083) azért az h 1etlen OP koszpléjer voltál kis költői túlzás, netán erős ferdítés...ugyanis 1 egész csapat CPs volt, még hajót is összedobtak...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
"Klau és te kinek öltözöl be?"
Klaunak
Oké, ez ütött... baniaa3:
"fogna?Én csak a fognak szót ismerem..."
Jól van, kismókus, írj fel magadnak egy képzeletbeli vállcsíkot, amiért találtál egy betűhibát majd kétezer hozzászólásban. A tavaszi conon beválthatod majd egy kockacukorra.
"fogna?Én csak a fognak szót ismerem..."
Jól van, kismókus, írj fel magadnak egy képzeletbeli vállcsíkot, amiért találtál egy betűhibát majd kétezer hozzászólásban. A tavaszi conon beválthatod majd egy kockacukorra.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Neeeem!
hanem úgy mindenkire. de nem pont rátok!
örüljünk azoknak akik vannak \o/
hanem úgy mindenkire. de nem pont rátok!
örüljünk azoknak akik vannak \o/
MIANEVED?!
One Piece cosplayer voltál? Ha láttalak volna, biztos odaszaladok hozzád egy közös fotó erejéig. :)
Sajnálatos, hogy ennyire nem ismert nálunk a sorozat.
Sajnálatos, hogy ennyire nem ismert nálunk a sorozat.
beküldve: 2008-12-29 23:34:21
(#8079) na jóvan gyerekek,én mentem aludni.Jóéjt! (nem mintha nagyon hiányolnátok)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Akkor rám értetted? T.T
Én csak poénból mondtam a
szerk: na mind mentem sziasztok! Jóéjt!
Én csak poénból mondtam a
New Yorker
dolgot... nem akartam senkit sem megbántani...szerk: na mind mentem sziasztok! Jóéjt!
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-29 23:11:51
beküldve: 2008-12-29 22:58:38
(#8077) Én csak örülök, hogy egyre többen vagyunk. Mondjuk nálam a Naruto a no.1, de minél több Bleach cpt látok, annál jobb.
(főleg pasikat )
(főleg pasikat )
9/28 NEVER FORGET
Ne érts félre, ezt nem rád értettem
csak már elegem van, h állandóan mindenki ezzel jön, h milyen sok Narutos ill Bleaches van. na és? xD
Körül kellene nézni, és meglátni azt, h milyen sokan vagyunk, és örülni ennek.
De neem, itt mindenkinek csak baja van, legyen az akármi..
csak már elegem van, h állandóan mindenki ezzel jön, h milyen sok Narutos ill Bleaches van. na és? xD
Körül kellene nézni, és meglátni azt, h milyen sokan vagyunk, és örülni ennek.
De neem, itt mindenkinek csak baja van, legyen az akármi..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-29 22:56:00
Amúgy soha nem értettem meg, h miért baj ez. na és?
Mindenki annak öltözik akinek akar.
Ha többen vannak, lehet nézegetni, ki a legjobb...
Soha senkinek nem felel meg semmi...
Nem mondtam, hogy baj, csak annyit mondtam poénból, hogy van hová fejlődni, a te megjegyzésedre reagálva (amit azzal kapcsolatban tettél, hogy nem mindegyik olyan jó). Ezzel senkit sem akartam megbántani.
Amúgy ősszel én is beöltöztem, csak úgy, a poén kedvéért (szóval nem azért, hogy én nézzek ki a legjobban, vagy ilyesmi), és mondhatom, elég vicces volt. Én voltam az egyetlen One Piece cosplayer, néhányan meg is kérdezték, hogy "te kinek öltöztél be?" Persze ez nem baj, nem ismerhet mindenki minden animét.
(Mellesleg lányként, derékig érő hajjal még akkor sem én voltam a legjobb Luffy, ha csak én cosplayeltem őt aznap.)
A lényeg, hogy jól éreztem magam, és egész jó kis jelmezem volt ahhoz képest, hogy egy nappal con előtt dobtam össze.
9/28 NEVER FORGET
Amúgy soha nem értettem meg, h miért baj ez. na és?
MIANEVED?!
Mindig nagyon sok Naruto / Narutós szereplő van conon. A Bleach még nagy favorit ilyenkor. Mondjuk a sok spéci Arrancar ruházat miatt nem is csodálom, hogy sokan Bleaches karit választanak cpre.
Ajjajj!!! Lehetne még több is.
Sajnos sok van, de a fele elég béna :(
Tény. De legalább van hová fejlődni, ha ez vigasztal.
9/28 NEVER FORGET
Mindig nagyon sok Naruto / Narutós szereplő van conon. A Bleach még nagy favorit ilyenkor. Mondjuk a sok spéci Arrancar ruházat miatt nem is csodálom, hogy sokan Bleaches karit választanak cpre.
Ajjajj!!! Lehetne még több is.
Sajnos sok van, de a fele elég béna :(
MIANEVED?!
Jah...lassan már olyan lesz mint a
New Yorker
mindenki olyan cuccokban járPositive vibration.
beküldve: 2008-12-29 22:28:19
(#8070) Mindig nagyon sok Naruto / Narutós szereplő van conon. A Bleach még nagy favorit ilyenkor. Mondjuk a sok spéci Arrancar ruházat miatt nem is csodálom, hogy sokan Bleaches karit választanak cpre.
9/28 NEVER FORGET
Na sziasztok megyek aludni majd holnap még beszélünk!
Szia jóéjt!
Positive vibration.