• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 2403 2404 2405 2406 2407 2408 2409 2410 2411 ... <<>>
beküldve: 2008-12-30 13:57:49
(#8142)
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Szijjasztok!!! :3

*csak gyorsan beköszönt, mert megy DDR-ezni* :3

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-12-30 13:56:49
(#8141) Válasz Toushiro (#8137) üzenetére
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]

Tényleg van kártyád Tök jó
Egyébként, úgy érdekelne, hogy tényleg olyan a tarot kártya, mint a mangában? Mert sztem ott elég gagyin néznek ki a lapok ^^' Valaki világosítson fel e téren...

Az eredeti képek még anno a középkorban készültek rája, erős katolikus befolyás alatt...
A manhwa-t nézegetve (borítók alapján) gyanítom, hogy az alkotó saját kártyákat rajzolt meg...

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-30 13:56:34
(#8140) Válasz Toushiro (#8137) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Hát.. nem egészen...
vagy lehet van ilyen is, de én nem ezt ismerem...

MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-30 13:55:40
(#8139) Válasz SötétOldal (#8132) üzenetére
MeLLLLLLo
MeLLLLLLo
[ Új arc ]

sztem animéset kéne. mondjuk cpset...XD aki tud. megbeszélünk egy helyet és münk ide meg oda.

Úgy veszem le, h te nagyon társasági ember vagy :)
Esetleg megtudhatnánk rólad pár dolgot? Bemutatkozást?
Mi itt már úgy ahogy ismerjük a másikat^^

hát a nevem mello...az igazi nevem titkos mert kira megölhet. ööö szeretem a csokit és épp mattet gyászolom mert a Gonosz rendőrök szitává lőtték szegényt.nyugodjon békében.(az igazi bemutatkozásom pedig: szeretem a csokit, lány vok bár ez sztem az irásomból kiderült,L-nél vok->épp magát rajzolja. most megnéztem és tök jó. nemsokára Lindulunk h megvegyük a ruhámat mert near volt kedves és Ltüntette. szeretem a DN-t és az animecont. asszem ennyi)

Mello voltam Mello vagyok és Mello leszek(conon is^^) akármilyen hülye is vok néha, az nem Misa(bár lehetségesXD) hanem NearXD
beküldve: 2008-12-30 13:55:10
(#8138)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Nah,találtam egy helyet,ahol ztalán meg tom találni 1500-ért darabját

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-30 13:54:24
(#8137) Válasz Dragda O'Riley (#8136) üzenetére
Toushiro
Toushiro
[ Addiktgyanús ]
Fránya mosogatás elszólított egy kicsit....

Szia Envy! Szia Exiled!
Tarot cafén én is gondolkodok....szinte már kötelező lenne megvennem, mivel én is használom a tarot kártyát!

Tényleg van kártyád Tök jó
Egyébként, úgy érdekelne, hogy tényleg olyan a tarot kártya, mint a mangában? Mert sztem ott elég gagyin néznek ki a lapok ^^' Valaki világosítson fel e téren...

beküldve: 2008-12-30 13:51:41
(#8136)
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
Fránya mosogatás elszólított egy kicsit....

Szia Envy! Szia Exiled!
Tarot cafén én is gondolkodok....szinte már kötelező lenne megvennem, mivel én is használom a tarot kártyát!

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-30 13:51:25
(#8135) Válasz The Exiled (#8133) üzenetére
Toushiro
Toushiro
[ Addiktgyanús ]

Azt tudhatnám honnan rendelted?(elég ha belinkeled,em akarok itt fórumszabályt bontani

Persze hogy megtudhatnád :) Alexandra.hu XD

Szerk: Toushiro 2008-12-30 13:51:50
beküldve: 2008-12-30 13:48:50
(#8134)
Kuran Kaname
Kuran Kaname
[ Megszállott ]
Na mek srácok végre megnézem az első Death Note filmet(Ha már a 2 őt láttam 2 hete illik ezt is megnézni )Majd leszek,sziasztok!

beküldve: 2008-12-30 13:48:18
(#8133) Válasz Toushiro (#8129) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
nah,nekem meg megjött a Darren shan-om,hogy pótoljam a pár éve eltűnt köteteket Most amgy gondolkodóba estem: Szentetek megéri megvenni a Tarott cafe-t? Most olvastam mondo-ban róla egy ajánlást.

Tarot café-t én is most kezdtem el olvasni, a 2. kötetig van meg (amit épp ma kaptam, 1 órával ezelőtt.)
Szerintem jó, nekem eddig tetszik. Kicsit szerintem lassan indul be a sztori, az eleje annyira nem is tetszett, de most már a 2. kötet vége fele érdekes. csak néha nem tudom eldönteni ki fiú és ki lány.. XD De szerintem jó ^^

Azt tudhatnám honnan rendelted?(elég ha belinkeled,em akarok itt fórumszabályt bontani

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-30 13:47:42
(#8132) Válasz MeLLLLLLo (#8130) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]

sztem animéset kéne. mondjuk cpset...XD aki tud. megbeszélünk egy helyet és münk ide meg oda.

Úgy veszem le, h te nagyon társasági ember vagy :)
Esetleg megtudhatnánk rólad pár dolgot? Bemutatkozást?
Mi itt már úgy ahogy ismerjük a másikat^^

MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-30 13:47:38
(#8131)
MeLLLLLLo
MeLLLLLLo
[ Új arc ]
envy...irok a chatbe de oda meg nem válaszolsz...mért is irjak oda?

Mello voltam Mello vagyok és Mello leszek(conon is^^) akármilyen hülye is vok néha, az nem Misa(bár lehetségesXD) hanem NearXD
beküldve: 2008-12-30 13:45:58
(#8130) Válasz Kuran Kaname (#8124) üzenetére
MeLLLLLLo
MeLLLLLLo
[ Új arc ]
[Link]
itt a szilveszteri cucc persze nem épp mangás de megteszi

szerk: bpieknek előnyösebb

Jól hangzik!Ki jönne rá?

beküldve: 2008-12-30 13:44:08
(#8129) Válasz The Exiled (#8125) üzenetére
Toushiro
Toushiro
[ Addiktgyanús ]
nah,nekem meg megjött a Darren shan-om,hogy pótoljam a pár éve eltűnt köteteket Most amgy gondolkodóba estem: Szentetek megéri megvenni a Tarott cafe-t? Most olvastam mondo-ban róla egy ajánlást.

Tarot café-t én is most kezdtem el olvasni, a 2. kötetig van meg (amit épp ma kaptam, 1 órával ezelőtt.)
Szerintem jó, nekem eddig tetszik. Kicsit szerintem lassan indul be a sztori, az eleje annyira nem is tetszett, de most már a 2. kötet vége fele érdekes. csak néha nem tudom eldönteni ki fiú és ki lány.. XD De szerintem jó ^^

beküldve: 2008-12-30 13:42:33
(#8128) Válasz The Exiled (#8127) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
akkor máris indulok alexandráék honlapjára x3

Először csak az elsőt rendeld, ha mégsem jön be, azt még el tudod passzolni^^

MIANEVED?!
Oldalak: ... 2403 2404 2405 2406 2407 2408 2409 2410 2411 ... <<>>