Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-30 13:57:49
(#8142) Szijjasztok!!! :3
*csak gyorsan beköszönt, mert megy DDR-ezni* :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Tényleg van kártyád Tök jó
Egyébként, úgy érdekelne, hogy tényleg olyan a tarot kártya, mint a mangában? Mert sztem ott elég gagyin néznek ki a lapok ^^' Valaki világosítson fel e téren...
Az eredeti képek még anno a középkorban készültek rája, erős katolikus befolyás alatt...
A manhwa-t nézegetve (borítók alapján) gyanítom, hogy az alkotó saját kártyákat rajzolt meg...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hát.. nem egészen...
vagy lehet van ilyen is, de én nem ezt ismerem...
vagy lehet van ilyen is, de én nem ezt ismerem...
MIANEVED?!
sztem animéset kéne. mondjuk cpset...XD aki tud. megbeszélünk egy helyet és münk ide meg oda.
Úgy veszem le, h te nagyon társasági ember vagy :)
Esetleg megtudhatnánk rólad pár dolgot? Bemutatkozást?
Mi itt már úgy ahogy ismerjük a másikat^^
hát a nevem mello...az igazi nevem titkos mert kira megölhet. ööö szeretem a csokit és épp mattet gyászolom mert a Gonosz rendőrök szitává lőtték szegényt.nyugodjon békében.(az igazi bemutatkozásom pedig: szeretem a csokit, lány vok bár ez sztem az irásomból kiderült,L-nél vok->épp magát rajzolja. most megnéztem és tök jó. nemsokára Lindulunk h megvegyük a ruhámat mert near volt kedves és Ltüntette. szeretem a DN-t és az animecont. asszem ennyi)
Mello voltam Mello vagyok és Mello leszek(conon is^^) akármilyen hülye is vok néha, az nem Misa(bár lehetségesXD) hanem NearXD
beküldve: 2008-12-30 13:55:10
(#8138) Nah,találtam egy helyet,ahol ztalán meg tom találni 1500-ért darabját
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Fránya mosogatás elszólított egy kicsit....
Szia Envy! Szia Exiled!
Tarot cafén én is gondolkodok....szinte már kötelező lenne megvennem, mivel én is használom a tarot kártyát!
Szia Envy! Szia Exiled!
Tarot cafén én is gondolkodok....szinte már kötelező lenne megvennem, mivel én is használom a tarot kártyát!
Tényleg van kártyád Tök jó
Egyébként, úgy érdekelne, hogy tényleg olyan a tarot kártya, mint a mangában? Mert sztem ott elég gagyin néznek ki a lapok ^^' Valaki világosítson fel e téren...
beküldve: 2008-12-30 13:51:41
(#8136) Fránya mosogatás elszólított egy kicsit....
Szia Envy! Szia Exiled!
Szia Envy! Szia Exiled!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Azt tudhatnám honnan rendelted?(elég ha belinkeled,em akarok itt fórumszabályt bontani
Persze hogy megtudhatnád :) Alexandra.hu XD
Szerk: Toushiro 2008-12-30 13:51:50
beküldve: 2008-12-30 13:48:50
(#8134) Na mek srácok végre megnézem az első Death Note filmet(Ha már a 2 őt láttam 2 hete illik ezt is megnézni )Majd leszek,sziasztok!
nah,nekem meg megjött a Darren shan-om,hogy pótoljam a pár éve eltűnt köteteket Most amgy gondolkodóba estem: Szentetek megéri megvenni a Tarott cafe-t? Most olvastam mondo-ban róla egy ajánlást.
Tarot café-t én is most kezdtem el olvasni, a 2. kötetig van meg (amit épp ma kaptam, 1 órával ezelőtt.)
Szerintem jó, nekem eddig tetszik. Kicsit szerintem lassan indul be a sztori, az eleje annyira nem is tetszett, de most már a 2. kötet vége fele érdekes. csak néha nem tudom eldönteni ki fiú és ki lány.. XD De szerintem jó ^^
Azt tudhatnám honnan rendelted?(elég ha belinkeled,em akarok itt fórumszabályt bontani
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
sztem animéset kéne. mondjuk cpset...XD aki tud. megbeszélünk egy helyet és münk ide meg oda.
Úgy veszem le, h te nagyon társasági ember vagy :)
Esetleg megtudhatnánk rólad pár dolgot? Bemutatkozást?
Mi itt már úgy ahogy ismerjük a másikat^^
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-30 13:47:38
(#8131) envy...irok a chatbe de oda meg nem válaszolsz...mért is irjak oda?
Mello voltam Mello vagyok és Mello leszek(conon is^^) akármilyen hülye is vok néha, az nem Misa(bár lehetségesXD) hanem NearXD
Jól hangzik!Ki jönne rá?
nah,nekem meg megjött a Darren shan-om,hogy pótoljam a pár éve eltűnt köteteket Most amgy gondolkodóba estem: Szentetek megéri megvenni a Tarott cafe-t? Most olvastam mondo-ban róla egy ajánlást.
Tarot café-t én is most kezdtem el olvasni, a 2. kötetig van meg (amit épp ma kaptam, 1 órával ezelőtt.)
Szerintem jó, nekem eddig tetszik. Kicsit szerintem lassan indul be a sztori, az eleje annyira nem is tetszett, de most már a 2. kötet vége fele érdekes. csak néha nem tudom eldönteni ki fiú és ki lány.. XD De szerintem jó ^^
akkor máris indulok alexandráék honlapjára x3
Először csak az elsőt rendeld, ha mégsem jön be, azt még el tudod passzolni^^
MIANEVED?!