Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sziasztok!Visszatértem---vége a Death Note délutánnak!
És milyen volt? XD ugye,h szuper..? én meg már a szaloncukor evést meg a belőlük való bábúkészítést is unom, szóval most hirtelen azt se tudom, h mit csináljak jódolgomban..XD
beküldve: 2008-12-30 17:34:50
(#8171) Igenigen tökéletes volt bár kissé idegesítő volt...
Pl.:Már megszoktam hogy magyarul nézek tv-t erre meg leülök és már nem ment úgy minte egy pár éve többször is előfordult hogy nem tudotam egy-egy szót...De amúgy jó volt látni a barátokat,a rokonokat...De a repülő hát megint hánytam...
Pl.:Már megszoktam hogy magyarul nézek tv-t erre meg leülök és már nem ment úgy minte egy pár éve többször is előfordult hogy nem tudotam egy-egy szót...De amúgy jó volt látni a barátokat,a rokonokat...De a repülő hát megint hánytam...
×.musz.musz.×
Exiled: Remélem átmész azon a fránya vizsgán, mert ha nem... elpusztítóm a KGB összes laboratóriumát!
Ezt vehetem egyfajta célzásnak?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-30 17:32:07
(#8169) Nolee: Velem? Semmi, azonkívül , hogy a vizsgaidőszak miatt van egy enyhe álmatlanságom, de köszönöm kérdésed. Remélem jó volt Ámerika hozzád, .
Exiled: Remélem átmész azon a fránya vizsgán, mert ha nem... elpusztítóm a KGB összes laboratóriumát!
Viszont most elmentem vacsizni, majd még jövök, sziasztok.
Viszont most elmentem vacsizni, majd még jövök, sziasztok.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-30 17:23:09
(#8168) beküldve: 2008-12-30 17:19:20
(#8167) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!VISSZ ATÉRTEM, MAJD 3/4 ÓRÁS GYAKORLÁSOMBÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÓÓL!!!!WÁÁÁÁÁ!!
Vagy 30-szor végigmentem a vizsgadarabokon+ akkordokat is gyakoroltam az elektromoson....nem érzem az ujjbegyeimet...
Vagy 30-szor végigmentem a vizsgadarabokon+ akkordokat is gyakoroltam az elektromoson....nem érzem az ujjbegyeimet...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-30 17:10:22
(#8166) Hát semmi különös vidám vagyok élek[milyen meglepő]
Jah és immár itthon vagyok
veled?
Jah és immár itthon vagyok
veled?
×.musz.musz.×
Jajj szija Dragda *integet,mert régen látta*
Szia, mizu veled?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-30 17:04:08
(#8164) beküldve: 2008-12-30 17:00:32
(#8163) Üdv a most érkezőknek!
beküldve: 2008-12-30 16:59:20
(#8162)
Szerk: Aizen 2008-12-30 16:59:48
beküldve: 2008-12-30 16:59:19
(#8161) beküldve: 2008-12-30 16:56:51
(#8160) beküldve: 2008-12-30 16:55:08
(#8159) Nah léptem emberek majd lehet hogy még leszek de nem valószínű! Hát szép estét! Jóíccakáát! ^^
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-30 16:37:27
(#8158)