Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Toushiro a BHH-ról beszélt.
Ömm, mi az a BHH? ^^'''''
BleachHun . ^^
Baniaa: XD
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-30 20:37:37
Szerk: baniaa3 2008-12-30 20:37:27
Én majdnem mindig itt vagyok ^^ Csak nem jelentkezek be, és nem írogatok a fórumra, inkább olvasgatom miket írtok ^^
néha én is csak nézelődök de most azért ritkán de megszólalok
Toushiro a BHH-ról beszélt.
Lesmester: Durva 1000-rel.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-30 20:34:15
beküldve: 2008-12-30 20:33:01
(#8213) nálunk az iskolába volt bombariadó kigyüttek a zsaruk és végül téleg volt robbanótöltet.de csak egy csőbomba vmi mániákus gyerek hozta be és lecsukták^^' durva volt mikó a gyerek kapálózott mind vmi elmebeteg de azért szerencsénk volt
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Én majdnem mindig itt vagyok ^^ Csak nem jelentkezek be, és nem írogatok a fórumra, inkább olvasgatom miket írtok ^^
néha én is csak nézelődök de most azért ritkán de megszólalok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: baniaa3 2008-12-30 20:28:07
beküldve: 2008-12-30 20:27:13
(#8210) Onsi: Semmi gond.
Toushiro: Oké.
Ma, a corában, bombariadó volt. Az volt, hogy szóltak, ki kell menni! Kimentünk. Mire kimentünk, lehetett visszajönni. XD Ott kellett hagyni a kosarat, azt vagy 5 percig riasztóztak, azt végül semmi nem volt, mégse volt tűz/bomba, de igazából a vásárlók nem tudták mi volt. Mi csak leültünk, és azt hallottuk, hogy egy csaj azt mondta, túléltük a bombariadót. Mert ott kint van ilyen pad, és oda leültünk.
Toushiro: Oké.
Ma, a corában, bombariadó volt. Az volt, hogy szóltak, ki kell menni! Kimentünk. Mire kimentünk, lehetett visszajönni. XD Ott kellett hagyni a kosarat, azt vagy 5 percig riasztóztak, azt végül semmi nem volt, mégse volt tűz/bomba, de igazából a vásárlók nem tudták mi volt. Mi csak leültünk, és azt hallottuk, hogy egy csaj azt mondta, túléltük a bombariadót. Mert ott kint van ilyen pad, és oda leültünk.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-12-30 20:26:41
(#8209) értem^^'
akk mindenki Urban Style-ben nyomja...
akk mindenki Urban Style-ben nyomja...
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
akk 5-en v6an vagyunk én is vok
BHH, meg senki nincs. Nem baj, veletek tudok dumálni.
beküldve: 2008-12-30 20:22:57
(#8207) akk 5-en v6an vagyunk én is vok
am én is itt vok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-12-30 20:22:15
(#8205) asszem vérszemet kaptam... VÉRTTT VÉÉÉRTTT megyek öldök...vagy mégsem inkább filmet nézek^^
akk 5-en v6an vagyunk én is vok
BHH, meg senki nincs. Nem baj, veletek tudok dumálni.
Baniaa: Nekem 8.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-30 20:23:13
Szerk: baniaa3 2008-12-30 20:20:43