Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én májusban érettségiztem, és fel is vettek az elsőként megjelöltre (állami) egyetemre/karra/szakra, mondjuk egészségügyben botrányosan alacsony volt a ponthatár, szerintem.
Szióó!
Egyébként mit tanulsz?
Kaminaga: annál azért biztos több ^_^
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
xD
nem is gondolkoztam a diákhitelen szörnyű lehet
max. megyek a sarokra "dolgozni"
nem is gondolkoztam a diákhitelen szörnyű lehet
max. megyek a sarokra "dolgozni"
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-30 21:52:37
(#8245) Szerencse hogy 11 éves vagyok. De lehet hogy amikor én leszek nehezeb lesz?
ha költségtérítésesre vesznek fel, akkor muszáj lesz munkát is keresnem mellé
Bezony, mást nem tehetsz.....A Diákhitelt meg felejtsd el! Kész öngyilkosság belemenni....
Ezt annak a köcsögnek, aki kitalálta ezt a hülye rendszert!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-30 21:51:39
És most már nem is bánom, hogy így alakult.
Ugye, mégsem olyan rossz hely Pécs. ^^
ha költségtérítésesre vesznek fel, akkor muszáj lesz munkát is keresnem mellé
szijja Dragda! ^^
meg a rendőröknél xDDD 30 pont volt vhol, asszem xDD
Szerk: Kaminaga 2008-12-30 21:50:45
beküldve: 2008-12-30 21:48:56
(#8241) Sziasztok! Megjöttem!
Én májusban érettségiztem, és fel is vettek az elsőként megjelöltre (állami) egyetemre/karra/szakra, mondjuk egészségügyben botrányosan alacsony volt a ponthatár, szerintem.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
köszi ^^
igen...láttam h nagyon kevés embert vesznek fel rá
félek tőle x3
félek tőle x3
Ne félj, menni fog az!
Hát ponthatárokról... a felsőbb évesek azt mondják, hogy amióta beindult az animax azóta kúsztak fel ennyire. (Na meg ugye már 2 szak van a 4ből, mert kettőt akkor szüntettek meg.) "Téptem is a hajam", mert tényleg abban az évben kúsztak fel, amikor én is jelentkeztem. Előtte ment volna államira is.
Szerk: asx 2008-12-30 21:48:56
beküldve: 2008-12-30 21:47:03
(#8239) Mi voltunk az elsők a kétszintű érettségi rendszerben. Nálunk már voltak problémák, talán ha ötünket vettek fel érettségi évében államira... Persze egyikünket sem az első helyen megjelölt egyetemre. El is kedvetlenedtem, aztán mikor megtudtam, hogy a legtöbb osztálytársamnak nem sikerült, átértékeltem a helyzetet.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
igen...jó annak aki olyan öreg, mint te xDD
beküldve: 2008-12-30 21:41:35
(#8237) Wow, durva lehet manapság a helyzet felvételi-ügyben. Én még könnyedén bejutottam államira (és nem sz.r helyre), de az még nem a kétszintű érettségi rendszerben volt.
köszi ^^
félek tőle x3
félek tőle x3
beküldve: 2008-12-30 21:38:34
(#8235) Persze, mondtam hogy kérdezz nyugodtan ha vmi érdekel ^_^
Amúgy én is csak költségesre jutottam be. Ennek is örültem. Már tavaly is próbálkoztam, de akkor is csak költségesre ment, mint ahogy az emberek nagy részének itt.
Amúgy én is csak költségesre jutottam be. Ennek is örültem. Már tavaly is próbálkoztam, de akkor is csak költségesre ment, mint ahogy az emberek nagy részének itt.
Szerk: asx 2008-12-30 21:38:55
oké
am. azt is meg kérdezhetem h te államira jutottál be vagy költségtérítésesre? persze csak ha nem túl illetlen a kérdésem
am. azt is meg kérdezhetem h te államira jutottál be vagy költségtérítésesre? persze csak ha nem túl illetlen a kérdésem
beküldve: 2008-12-30 21:32:24
(#8233) Áthozom ide a beszélgetést, ha nem gond...
Hát ezt a pluszpontos dolgot nem tudom biztosan, de asszem, hogy csak arra kapsz, amit néznek az adott szakon. Ha rosszul tudom vki javítson ki...
És ha biztosan be akarsz jutni, akkor ne csak államit jelölj sztem. Ellenkezős esetben 450 pont minimum legyen "tarcsiban"...
Hát ezt a pluszpontos dolgot nem tudom biztosan, de asszem, hogy csak arra kapsz, amit néznek az adott szakon. Ha rosszul tudom vki javítson ki...
És ha biztosan be akarsz jutni, akkor ne csak államit jelölj sztem. Ellenkezős esetben 450 pont minimum legyen "tarcsiban"...