Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-30 22:07:15
(#8261) Heloú Niki ;)
am Zrínyire jelentkeztem Biztonság és Védelempolitikára ( sajnos nem vettem észre jelentkezésnél h ebből CSAK ktgtérítéses indul) 2. hejen meg szintén Zrínyire Katonai Vezetőire + még vmire ugyanott de azt elfelejtettem
lényeg h ott az egésségügyi vizsgán elhasaltam az átlagosnál magasabb vérnyomásom miatt, hiába futottam szintidő alatt meg a fekvőket és felülést is lenyomtam mind, de sajnos emiatt lekoptattak
am Zrínyire jelentkeztem Biztonság és Védelempolitikára ( sajnos nem vettem észre jelentkezésnél h ebből CSAK ktgtérítéses indul) 2. hejen meg szintén Zrínyire Katonai Vezetőire + még vmire ugyanott de azt elfelejtettem
lényeg h ott az egésségügyi vizsgán elhasaltam az átlagosnál magasabb vérnyomásom miatt, hiába futottam szintidő alatt meg a fekvőket és felülést is lenyomtam mind, de sajnos emiatt lekoptattak
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-12-30 22:06:55
(#8260) Ha már suli a téma....
Elmondok mindent magamról:
Kijelentem hogy büszke vagyok hogy matek-tagozatos vagyok..
Hiszen én matekból nem is vagyok jó
De az 4.-es "A" osztályba kellet dönteni:
-Matek tagozat
-Vagy tesi
-És az általános
és én a matek tagozatot ragadtam meg...És a 4.-es "A"
osztályból én voltam a fiúk közt a legjobb..Ádám is ugyan olyan eredményt ért el mint én..Vagyis nem a legjobb
Ééééééééés... minden nap egy-egy matek van *megbánta* a tesi tagozatot azért nem válaltam mert:
-nem vagyok jó tesiböl
-És holló laci bá tanitot volna...
Elmondok mindent magamról:
Azért nem mindent
Kijelentem hogy büszke vagyok hogy matek-tagozatos vagyok..
de nem anyira..
Hiszen én matekból nem is vagyok jó
De az 4.-es "A" osztályba kellet dönteni:
-Matek tagozat
-Vagy tesi
-És az általános
és én a matek tagozatot ragadtam meg...És a 4.-es "A"
osztályból én voltam a fiúk közt a legjobb..Ádám is ugyan olyan eredményt ért el mint én..Vagyis nem a legjobb
Persze 4-es de, 5.-ök is írtak vannak (lányok)
Ééééééééés... minden nap egy-egy matek van *megbánta* a tesi tagozatot azért nem válaltam mert:
-nem vagyok jó tesiböl
-És holló laci bá tanitot volna...
Szerk: baniaa3 2008-12-30 22:07:14
beküldve: 2008-12-30 22:04:54
(#8259) Jóéjt Kaminaga! És neked is BUÉK!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
most nyáron biztosan nem fog menni
(2 nyelvvizsga (angol felsőfok, és spanyol közép) + kimegyünk Amerikába rokont látogatni + nyelvet tanulni)...de utána gürizek mint állat
És mit dolgozol? Nekem is vmi olyat kéne találni, aminek normálisabb a fizetése...mondjuk tolmács, vagy idegenvezető v vmi ilyesmi, ami idegennyelvvel kapcsolatos
(2 nyelvvizsga (angol felsőfok, és spanyol közép) + kimegyünk Amerikába rokont látogatni + nyelvet tanulni)...de utána gürizek mint állat
És mit dolgozol? Nekem is vmi olyat kéne találni, aminek normálisabb a fizetése...mondjuk tolmács, vagy idegenvezető v vmi ilyesmi, ami idegennyelvvel kapcsolatos
Ejha! Lehet hogy nem is lesz gondod a felvételivel! Két nyelvvizsga és az egyik felsőfok! Wooow! Nagy hajrá hozzá!
Én most nyáron cukrászdában dolgoztam, mint kiszolgáló személyzet. (Tök jó volt ,megismertem és végigkóstoltam egy csomó süüüüütit ) Az idegenvezetés jó ötlet, ha szerzek gyakorlatot én is ilyesmin gondolkodom. Addig marad vmi diákmunka. ^_^
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-12-30 22:03:58
(#8257) woww xD
én utálom mind a fizikát, bioszt, és a kémiát, de az már nincs :3
na, megyek én is, jóét!! és B.U.É.K....majd hnap még jövök :3
én utálom mind a fizikát, bioszt, és a kémiát, de az már nincs :3
na, megyek én is, jóét!! és B.U.É.K....majd hnap még jövök :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
xD
nem is gondolkoztam a diákhitelen szörnyű lehet
max. megyek a sarokra "dolgozni"
Hát mellette nehéz lesz melózni... első félévben meg inkább fel kell mérni a 'terepviszonyokat'. Szal meló inkább utána...
Sztem inkább nyáron próbálj meg találni vmit és addigra azért gyűlik majd vmi. (Én is nyáron melózom, de most majd próbálok olyat is keresni, amit lehet nappalis szak mellett is. BP ebből a szempontból mindenképp előnyös.)
Amúgy szia Gege!
Igazság szerint komoly dolog a tovább tanulás...de egyet el akarok kerülni az életemben->a hitelfelvételt!Inkább nyáron szétdolgozom az agyam hogy majd legyen a fősuli vagy egyetemre de hitel...az max nagyon végső esetben!
mily gonosz lélek vitt rá erre??? xD
szörnyű... X3
szörnyű... X3
Mivel biológia speciális osztályba jártam, és az orvosi kiesett a kémia és fizika iránt mutatott undorom okán (nem mintha most nem azokat tanulnám), maradtak az alacsonyabb szintű eü-s munkák. Mentős, nővér nem akartam lenni. Maradt ez. De már kitaláltam, hogy egy nagy hotelban fogok melózni....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
most nyáron biztosan nem fog menni
egyébként a jelentkezéssel kapcsolatban, remélem ezévben engem is felvesznek hamár tavaj nem sikerült XD
Hova jelentkezel/jelentkeztél? ( Ha nem túl indiszkrét a kérdés. :P )
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
xD
Hát mellette nehéz lesz melózni... első félévben meg inkább fel kell mérni a 'terepviszonyokat'. Szal meló inkább utána...
Sztem inkább nyáron próbálj meg találni vmit és addigra azért gyűlik majd vmi. (Én is nyáron melózom, de most majd próbálok olyat is keresni, amit lehet nappalis szak mellett is. BP ebből a szempontból mindenképp előnyös.)
Amúgy szia Gege!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-12-30 21:59:24
mily gonosz lélek vitt rá erre??? xD
szörnyű... X3
szörnyű... X3
Ugye, mégsem olyan rossz hely Pécs. ^^
Soha nem volt problámám Péccsel, de az ELTE mégiscsak ELTE. De minden szempontból jobb nekem Pécs, és lehet, hogyha belegondoltam volna egy kicsit jobban a helyzetbe, nem csak négy betű lebegett volna a szemem előtt, akkor Pécset jelölöm elsőként. :)
Bania: Biztos lehetsz benne, hogy nehezebb lesz, ha nem valami kamu szakra akarsz jelentkezni.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-12-30 21:57:05
(#8249) megragadnám az alkalmat h válaszoljak 1 11 oldallal ezelőtti postra (ami mellesleg tegnap született szal szokás szerint termeltek itten az emberek).
Zurelily: nincs harag, de ez ősszel volt, és vasárnap, mert ugy emlékszem h ez biza perfo előadás volt
Szal rejtéjesmódon elkerültétek egymást
egyébként a jelentkezéssel kapcsolatban, remélem ezévben engem is felvesznek hamár tavaj nem sikerült XD
Zurelily: nincs harag, de ez ősszel volt, és vasárnap, mert ugy emlékszem h ez biza perfo előadás volt
Szal rejtéjesmódon elkerültétek egymást
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szióó!
Egyébként mit tanulsz?
Egyébként mit tanulsz?
PTE-Egészség Tudományi Kar - Zalaegerszegi Képzési Központ
Ápolás és betegellátás alapszak - Gyógytornász szakosodás