Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
-.-...Ok..ez fájt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ne hajolj le a szappanért!
Ja mint a Boratban----Ő megkért,,hájolj le száppánért és én lehájoltám száppánért!
Én megkérlek:Kattints a spoilerre!
És te rákattintasz a spoilerre
Szerk: Kuran Kaname 2008-12-30 23:25:20
Ne hajolj le a szappanért!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Annyi bizonyos hogy a bizonyított gyilkosokat,pedofilokat megpróbálom olyan szinten megbüntettetni hogy a börtön falain kívül mást ne is lásson!!!
Ahogy az egyik büntetőjog tanárom mondta: "Ameddig bent vannak, addig sincsenek kint."
A börtönben pedig kifejezetten szeretik a pedofilokat.
nyilván---na most mek fűrdeni majd jövök!
Visszajötteeeem!!
Szerk: Kuran Kaname 2008-12-30 23:14:15
Annyi bizonyos hogy a bizonyított gyilkosokat,pedofilokat megpróbálom olyan szinten megbüntettetni hogy a börtön falain kívül mást ne is lásson!!!
Ahogy az egyik büntetőjog tanárom mondta: "Ameddig bent vannak, addig sincsenek kint."
A börtönben pedig kifejezetten szeretik a pedofilokat.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-12-30 23:00:08
(#8286) bár nem kifejezetten konyítok az ien témákhoz de mekkockáztatom h ez azért nemlesz ien egyszerű
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Nem akarok illúzióromboló lenni, de ügyvédként, amennyiben büntetőjogi területre szakosodsz, pont a bűnözőket fogod védeni ( az esetek többségében ) .
Maga a gondolat szép, hogy az ártatlanokat akarod védelmezni, de a mai világban kit tekinthetünk ártatlannak? :P
Maga a gondolat szép, hogy az ártatlanokat akarod védelmezni, de a mai világban kit tekinthetünk ártatlannak? :P
Öööö..... a kiscsibéket? Jah, nem jó. Azok esznek gilisztát és az már gyilkosság.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Emberek,azt hiszem egy kicsit túl " komoly " témát választottunk
Nah hja de hát most erre volt igény!Majd eljön a mi időnk is egyetem előtt Exiled!
Nem akarok illúzióromboló lenni, de ügyvédként, amennyiben büntetőjogi területre szakosodsz, pont a bűnözőket fogod védeni ( az esetek többségében ) .
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-12-30 22:52:44
(#8281) Emberek,azt hiszem egy kicsit túl " komoly " témát választottunk
Ezért legyen mindenki ügyvéd
Ma már annyira telített a szakma, hogy nagyon nehéz elhelyezkedni. Nem könnyű bekerülni egy ügyvédi irodához. Ahhoz pedig, hogy saját irodát nyiss, nem kis tőkére van szükség.
Jogász hallgatóként egyáltalán nem fényesek az elhelyezkedési kilátásaim...
Irónikus kicsit hogy kedvenc szereplőm Light és még csak személyiségben is ő rá akarok majd hasonlítani hogy megvédjem az ártatlan embereket a bűnözőktől---csak nem olyan fanatikusan! A szándék a fontos!
Ma már annyira telített a szakma, hogy nagyon nehéz elhelyezkedni. Nem könnyű bekerülni egy ügyvédi irodához. Ahhoz pedig, hogy saját irodát nyiss, nem kis tőkére van szükség.
Jogász hallgatóként egyáltalán nem fényesek az elhelyezkedési kilátásaim...
Én csak a saját helyzetemet meséltem el. Nekem már előre megvan a munkahelyem, ahol másfél év múlva friss diplomásként kezdhetek, korrekt fizetéssel. A felvett diákhitel végösszegéről pedig... Ha jól számoltam, eddig kb 600.000 környékén járhatok, erre jön még másfél évig havi 40 (1,5x10x40.000), szóval én is milla felett leszek bőven, fizethetem tíz vagy húsz évig. Nem zavar, nekem lesz miből fizetni. Azért tanulok / tanultam.
Na igen csak a hasonló fiatalok mint te vagy én később majd ha minden így folytatódik 1:7-hez kap majd munkát!
Szívből kívánom, hogy légy ellenpélda, és ne legyen semmi gond a visszafizetéssel! :)
Szerk: Viki 2008-12-30 22:38:03