Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kicsit stresszesen, kicsit álmatlanságtól szenvedve
Ez a része nekem is alakulgat, bár most még kihúztam egy kis lazítást a két ünnep között, de elsején már nem kerülgethetem tovább a kását... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szia Dragda! *visszainteget* Hogy s mint?
Kicsit stresszesen, kicsit álmatlanságtól szenvedve, hála a vizsgaidőszaknak.....
És Te hogy vagy?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szia Dragda! *visszainteget* Hogy s mint?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-31 00:20:13
(#8303) Jelentem vagyok, csak le kellett vadásznom egy csokit!
Kártyázni nem kártyázok, mert a szerencsejáték: Öl, butít és nyomorba dönt!
Szia Alister! *integet*
Kártyázni nem kártyázok, mert a szerencsejáték: Öl, butít és nyomorba dönt!
Szia Alister! *integet*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-31 00:13:50
(#8302) Csakhogy,veled nem lenne jó vetkőzős pókert játszani
szerk: na jó,végeredményben 2. lettem a fennmaradók listáján.Jóéjt!
szerk: na jó,végeredményben 2. lettem a fennmaradók listáján.Jóéjt!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-31 00:16:04
beküldve: 2008-12-31 00:10:37
(#8301) Szép éjjelt!
Tarot kártya: több féle képpel is ismert tarot, a klasszikus felfogás mellett több okkultista, sőt, "egyszerű" képzőművészek is feldolgozták a Nagy Arkánum 22 lapját, mint témát. Amúgy feltehetően egyiptomi eredetű, jelenlegi formáját és szimbolikáját a Kabbala közvetítette az európai kultúrába.
Meló egyetem mellett: anno én ezt passzoltam (mondjuk elsőre felvettek államira, ráadásul ide Bp-re - vidékre nem is jelentkeztem), de nem is bírtam volna suli mellett, aztán félévenként új helyet keresni (vizsgaidőszakban melózni... na ahhoz nem vagyok elég rátermett). Egy ismerősöm az első félévet dolgozva csinálta végig, de ráfaragott és római jogból elkaszálták.
Diákhitel: Felvettem, mert amikor megkapom a diplomámat, majd kapok némi pénzmagot (örökség ), amire most lenne szükségem (enni-inni-kulturálódni, könyvet-mangát-animét-dvdt venni, internet-előfizetést pénzelni, tankönyveket(sic!) beszerezni, stb.), és a jogász nem az a laza, láblógatós szak...
Might Light:"Én mindíg ügyvéd vagy jogász szerettem volna lenni kiskorom óta"
Ha szeretsz sokat tanulni és erős a családi háttér, akkor csak hajrá! Mert ez:
Viki: "Jogász hallgatóként egyáltalán nem fényesek az elhelyezkedési kilátásaim..."
sajnos igen csak reális kilátás, ráadásul egyáltalán nem az a könnyed, megúszós szak, mint ahogy azt egyesek hiszik (vagy csak én nem vagyok elég szerencsés hozzá).
Szerk.
The Exiled: Még én is itt vagyok.
Tarot kártya: több féle képpel is ismert tarot, a klasszikus felfogás mellett több okkultista, sőt, "egyszerű" képzőművészek is feldolgozták a Nagy Arkánum 22 lapját, mint témát. Amúgy feltehetően egyiptomi eredetű, jelenlegi formáját és szimbolikáját a Kabbala közvetítette az európai kultúrába.
Meló egyetem mellett: anno én ezt passzoltam (mondjuk elsőre felvettek államira, ráadásul ide Bp-re - vidékre nem is jelentkeztem), de nem is bírtam volna suli mellett, aztán félévenként új helyet keresni (vizsgaidőszakban melózni... na ahhoz nem vagyok elég rátermett). Egy ismerősöm az első félévet dolgozva csinálta végig, de ráfaragott és római jogból elkaszálták.
Diákhitel: Felvettem, mert amikor megkapom a diplomámat, majd kapok némi pénzmagot (örökség ), amire most lenne szükségem (enni-inni-kulturálódni, könyvet-mangát-animét-dvdt venni, internet-előfizetést pénzelni, tankönyveket(sic!) beszerezni, stb.), és a jogász nem az a laza, láblógatós szak...
Might Light:"Én mindíg ügyvéd vagy jogász szerettem volna lenni kiskorom óta"
Ha szeretsz sokat tanulni és erős a családi háttér, akkor csak hajrá! Mert ez:
Viki: "Jogász hallgatóként egyáltalán nem fényesek az elhelyezkedési kilátásaim..."
sajnos igen csak reális kilátás, ráadásul egyáltalán nem az a könnyed, megúszós szak, mint ahogy azt egyesek hiszik (vagy csak én nem vagyok elég szerencsés hozzá).
Szerk.
The Exiled: Még én is itt vagyok.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-31 00:11:48
beküldve: 2008-12-31 00:05:12
(#8300) Egyedül maradtam...Vagy itt vagy még Dragda?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-31 00:03:36
(#8299) hja-ez ien ajándék desszert...de most mek aludni srácok!Sziasztok jóéjt!És ha addig nem beszélnénk Buék!Sok lencsét!
beküldve: 2008-12-30 23:58:14
(#8298) xD McD-s kaja ilyenkor? Az fazsa lehet,meg hízlaló
beküldve: 2008-12-30 23:57:20
(#8297) Őszintén szólva én most örülnék egy Póker partynak!!!Demost beérem a McD-s kajámmal amit anyum hozott! Ez van Szprájt!Pedig Cola van hozzá
beküldve: 2008-12-30 23:51:06
(#8296) bezony,bezony,tömény hullaszag terjeng....Pedig még olyan korán van...Most kéne beindulna az életnek.A vetkőzőpartiknak(Főleg dragdát várom),pókernek nagy dumálásoknak
Szerk: The Exiled 2008-12-30 23:51:56
Nos igen---De ha jól látom csak ketten maradtunk!
Nagy tévedés!
beküldve: 2008-12-30 23:42:24
(#8294) beküldve: 2008-12-30 23:37:20
(#8293) Hehehe,nem mert a gitározás megedzette
beküldve: 2008-12-30 23:29:50
(#8292) De jó volt!
Szerk: Kuran Kaname 2008-12-30 23:36:41