Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-31 11:02:27
(#8321) mért? a katonák se mindíg halnak meg... de persze annak a pár elcseszett emberkének a lépései közbe mindíg vannak emberáldozatok
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
beküldve: 2008-12-31 10:51:35
(#8320) Igy hogy tegnap kiolvastam a Naruto 6.kötetét listát írok az edigi mangáimról:
10/10(tökéletesek):
Kenshin (1-4, shónen, mangafan)
10/9 (nagyon jók):
Naruto (1-6, shónen,Mngafan)
Hellsing (1-3, szeinen-horror, Mangafan)
10/8 (jók):
Banaia (1-5, fantasy, Fumax)
Élni (Alvive, horror, Mangafan)
10/7 Megfelelő:
Nincs ilyen (eddigi) kiadvány amit meg vettem.
10/10(tökéletesek):
Kenshin (1-4, shónen, mangafan)
10/9 (nagyon jók):
Naruto (1-6, shónen,Mngafan)
Hellsing (1-3, szeinen-horror, Mangafan)
10/8 (jók):
Banaia (1-5, fantasy, Fumax)
Élni (Alvive, horror, Mangafan)
10/7 Megfelelő:
Nincs ilyen (eddigi) kiadvány amit meg vettem.
beküldve: 2008-12-31 10:32:53
(#8319)
Szerk: baniaa3 2008-12-31 09:57:08
beküldve: 2008-12-31 09:54:45
(#8317) lOl színész??? én katona leszek angliába 15évesen beíratnak a katonasuliba és ha yo vagy 16évesen irakba bombatámadás vagy pokolgép áldozata leszel
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
beküldve: 2008-12-31 09:33:43
(#8316) Miyu: őszinte részvétem a filó vizsga miatt, nekem is volt benne részem még idén, de szerencsére én már túl vagyok rajta. Azért sok sikert hozzá.
B.U.É.K. minden fórumozónak és Mangafan-munkatársnak.
B.U.É.K. minden fórumozónak és Mangafan-munkatársnak.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-12-31 09:00:59
beküldve: 2008-12-31 08:09:17
(#8314) yo reggelt all*integet*
beküldve: 2008-12-31 01:37:04
(#8313) Hogyaza Oo... Nekem bekrepált az időérzékelőmet érzékelő érzékelőm. Átjönnek haverék kérdik lehet-e nálunk a szilveszteri banzáji. Felőlem, de mikor is lesz ez? Holnap. (Azaz ma) OO Neeee... negyedikén vizsgázok filóból és még köszönő viszonyba se voltam a tételsorral xD. Ez "vicces" lesz xS.
Úgyhogy mindenkinek BÚÉK ^.^"
Úgyhogy mindenkinek BÚÉK ^.^"
Szerk: miyu 2008-12-31 01:42:38
Jó éjt és szép álmokat! Megyek én is. BÚÉK neked is!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Teljesen komoly... XD
Hiába, az egyetem nem csak a diákok agyának árt... XD
Totálisan egyetértek... A kedvencem az volt, mikor a biofizika tanárnő olyan idegesen jött be órára, hogy szép lassan apró fecnikre szaggatta az órai anyagot, lol!
Viszont én most ellépek aludni, reggel korán kelek!
Szia és jóccakát, meg előre is BUÉK!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Teljesen komoly... XD
A természetjog (írásbeli) vizsgán a tanár azt hitte, hogy puskázom, mert folyton magam mellé bámultam (pedig csak elbambultam - mert egy szót se tudtam )
*kuncog* Ez komoly? Mert akkor elég paranoiás lehetett az illető...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Értem.
A természetjog (írásbeli) vizsgán a tanár azt hitte, hogy puskázom, mert folyton magam mellé bámultam (pedig csak elbambultam - mert egy szót se tudtam )
beküldve: 2008-12-31 00:51:56
(#8307) Oh, én napok óta gyűröm, de úgy érzem semmi értelme... Marad a puskázás vésztervnek...